Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Texaske kolace. Cestou do Houstonu bolo niekolko reklam na pekarne a shopy, kde maju asi miliardu verzii, ale snazim sa priblizit 100ke tak som si odpustil.

Kazdopadne vidiet praveho ceskeho kovboja v jeho prirodzenom prostredi je zazitok ;-)

post-4112-0-49693300-1424723635_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Dneska několik věcí:

1. Parta na stavbu komína a instalaci kamen přijela včas.

2. Pokrývač přijel včas.

3. Pošta doručila nevyzvednutou ceduli STAVEBNÍ POVOLENÍ.

4. Flexibilně přijel odpoledne i frajer na hromosvod.

5. Krbař stihnul dovézt i kominíka na revizi.

6. Odvedená práce se mi zdá kvalitní, uklidili po sobě, fachmani slušný, čistotný a komunikativní.

Komín má tah jako blázen a topíme. Třikrát hurá.

Teď jen nevyhořet ... a především úspěšně zkolaudovat :D.

post-6759-0-89856800-1424724144_thumb.jpg

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

Můžu nosit hodinky na pravé ruce když jsem si nějak domrvil levé zápěstí?

Můžu.

Má pravé zápěstí stejný obvod jako levé?

Ha, nemá.

Zkrátka - mikroregulace na sponě - není - mám čím povolit ty mrňavý šroubky? - mám (sada mikronářadí za pár korun) - oprava - ne nemám, tím to nepůjde - udělám si odpoledne pár km výlet do místního železářství - jistě, jde o hodinky sakra - narex mikro line šroubovák - šedesát korun - nadšení obrovské - test v autě - zběsilý hledání šroubku - vše dopadlo dobře a na pravé vypadají kůl jaxviňa - spokojenej :)

Odesláno

Můžu nosit hodinky na pravé ruce když jsem si nějak domrvil levé zápěstí?

Můžu.

Má pravé zápěstí stejný obvod jako levé?

Ha, nemá.

Zkrátka - mikroregulace na sponě - není - mám čím povolit ty mrňavý šroubky? - mám (sada mikronářadí za pár korun) - oprava - ne nemám, tím to nepůjde - udělám si odpoledne pár km výlet do místního železářství - jistě, jde o hodinky sakra - narex mikro line šroubovák - šedesát korun - nadšení obrovské - test v autě - zběsilý hledání šroubku - vše dopadlo dobře a na pravé vypadají kůl jaxviňa - spokojenej :)

Hm,tak pak napis,zda sis zvykl. Z vlastni zkusenosti vim,ze jsem se rad vratil k levemu zapesti,pres pocatecni nadseni to nebylo ono.

Odesláno

Moje levé zápěstí je KO takže nemám na výběr, proto dělám jako že to je děsně super :D

já přešel na pravou když mě jednou v lese pokousali mravenci a už jsem tak zůstal. Předpokládám že máš vážnější důvod než bylo těch mých pár rozedřených pupínků. Tak ať se zadaří.

Odesláno

Brzy Gustafko brzy, víš že máte rádi překvápka. Jak vy si vedete? Já už jsem si koupil knížku jak přežít těhotenství, jelikož mamka je nějáká nervózní :furious:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...