bohus76 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Jseš určitě ve správným vlákně? Ještě z toho mám radost,ale už brzo vystřízlivím a budu psát do toho druhého,správného vlákna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Po 14 dnech prace to zacina zase vypadat jako zahrada . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 to bude jednou slušný prales. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 to bude jednou slušný prales.Jj, s tim se pocita . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 jaký máš recept na trávník? vypadá opravdu dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 (upraveno) jaký máš recept na trávník? vypadá opravdu dobřeTravnik je tragickej - asi 20 pampelisek, sem tam mi roste kostrava v ostruvcich, cili muj recept moc nefunguje . Ale jinak hnojit po 6 tydnech, kazdy tyden sekat (jednou mesicne prejet vretenovkou) max na 4 cm, 2x tydne zalejvat, 2x rocne vertikutace a jednou za rok (v kvetnu) Bofix. A samozrejme kazdych cca 5 sekani stridat nuz v sekacce za ostry (a tupy brousit, mam 3 na stridani). Upraveno 24. dubna 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 KFL: jen dvakrát týdně zalejváš? To teda koukám.Já to zalývám skoro denně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Máš to moc hezký :-) Já s dobrmankou můžu ne krásnou zahradu pár let zapomenout :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Už v sobotu mě potěšila tahle knížka. Snad se z ní konečně dozvím, proč byly tyhle auta tak blbý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Travnik je tragickej - asi 20 pampelisek, sem tam mi roste kostrava v ostruvcich, prej tragickej...20 pampelišek mám na metru čtverečním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 krásný odpolední sluníčko . . . tuhle ideu ještě vychytám se zrcadlovkou až bude čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 (upraveno) ad pampelišky:V sobotu jsem se je jal likvidovat nožem ( kdeže 20ks na metru..) na prstečku mám mozol jako kráva až do krve od nože, bo je u nás sucho a jediné co v tom betonu roste je pampeliška a jiný bor... plevel.Dnes, jsa nas.rán na nejvyšší zahradnickou míru jsem vykoupil baumax z Bochemitu a jemu podobných koktejlíků.A každou pamprléšku jsem krásně pokropil... teda chtěl pokropit.Výsledek: Mám v sobě dva brufeny, tak mě šlehlo v zádech, že jsem šel ze zahrady z brekem..Já tu zahradu miluju!!!Odpovědět na větu: "Miláčku, je nejlepší doba na zasazení ovocných stromků" jsem už nedokázal..Ale fakt ji miluju, jako tu zahradu.. Upraveno 27. dubna 2015 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 .. vcera jsem zkouknul todle http://kultura.idnes.cz/kotek-prezije-na-vysehrade-d0h-/divadlo.aspx?c=A120715_112325_divadlo_jaz .. a teda to, v jake kondici je jana krausova (61), je neco neskutecnyho... tak mne potesilo, ze i v sedesati se (asi) da zit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 v 60ti bude ještě většina znás chodit do práce a bude mít důchod v nedohlednu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Na Nova Cinema The Firm. Hudba muj velky oblibenec, stejnej typek, jako ve Tri dny Kondora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 (upraveno) a jeste me potesilo, jak kvete zahradka.. foceno pred hodinou.. a uz koncim.. Upraveno 27. dubna 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 a jeste me potesilo, jak kvete zahradka.. foceno pred hodinou.. a uz koncim..To vypada na krasnou zahradu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 po rokoch vikend doma, dost dlho som uz prec a dcera ma zoznamila s hudbou miestnych mladych chlapcov - celkom prijemne prekvapko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 po rokoch vikend doma, dost dlho som uz prec a dcera ma zoznamila s hudbou miestnych mladych chlapcov - celkom prijemne prekvapko!no a my bychom se zase rádi seznámili se slečnou dcerou............... tak jak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky