Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

akorát by mě zajímalo, co znamená ta sedmička na vrchu. snad to není počet tablet k užití na jeden zátah??

To není sedmička, ale logo Apotexu :). Navíc u Ibáče je to tak, že neplatí, že čím víc toho vemeš, tím méně tě to bolí. Ve větších dávkách působí spíše protizánětlivě.

Jako profíka v oboru mě trochu mrzí, že Jakubisko baští kanadský Ibuprofen a není věrný českýmu Ibalginu, ve kterém je koneckonců americká účinná látka :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych to uvedl na pravou míru... Ten brufen jsem papal na bolavé zuby, a ruku jsem si podpálil jen jednou :whistle:

A lolohu, jestli vytahuješ staré věci, tak to já bych tu mohl něco napsat o té masérce, za kterou si v tu dobu chodil :photo:

Naštěstí mě chrání má skleróza, protože vůbec nevím, o čem mluvíš, ty zube.
Odkaz ke komentáři

Udělal mi radost telefonát slečny ze Seznamu, že jsem postoupil k branám výběrového řízení na dlouhodobou brigádu v jejich firmě. Sice to neznamená, že to vyjde, ale už je to zase trochu větší šance.

Je to strašný sedět doma a nevědět, kdy budu moci do práce a hlavně do které...

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

dnes mě ne potěšila, ale úplně nadchla skutečnost, na kterou mě upozornil bývalý kolega. v době kdy jsem sloužil v Keni a pokoušel se zvelebit nemocnici v jednom uprchlickém táboře, lítal nad náma google a fotil.

http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=0.186834,40.297849&spn=0.001971,0.003122&t=h&z=19

ty voe, jak může člověka potěšit fotka vykopaný hlíny :) ale když ona je to asi jediná fáze, kterou je možný takhle zhora viděť. takže štěstí..

to čerstvě rozkopaný jsou základy přístavby porodnice a "Dagahaley highway" - betonový chodník pro přepravu pacientú z příjmu a rodiček z porodnice na operační sál -tam když zaprší, tak voda se nevsákne, ale stojí a nedá se nikam hnout, viz fotky:)

a když popojedete na jih, tak směrem přes cestu naproti takovýmu vymetenýmu plácku (fotbalový hřiště) - ve východní části toho lichoběžníku je naše základna.

odzoomujte a objeví se tři čtverce - tři části Dadaabu -jednoho z největších uprchlických táborů na světě - od severu Dagahaley, Ifo a Hagadera, v každým kolem 100k lidí.

a když už jsem byl u toho mapování, tak jsem našel zajímavej obdélník v Zinderu, kde jsem sloužil předtím, a tady je vidět, že google nám už dnes nečumí jen do obýváku, ale i na hajzl:)

http://maps.google.com/?ie=UTF8&t=h&ll=13.789248,9.000496&spn=0.000114,0.000195&z=23

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Že jsem přežil setkání spolužáků Základní školy pod Ralskem v Mimoni po 30letech,jo byla to síla :cheers: dovalil jsem domů v půl pátý,venku svítalo no krása.Pomalu me přestává bolet hlava jen si musím dát pozor na prudké pohyby.

Dnes musím ještě přežít setkání Hi Fi klubu na skautské chatě v Hradčanech a už se zítra těším na putování za pohádkou ve Stráži pod Ralskem kde v přírodě budu krásně střízlivět a nabírat energii :whistle:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...