jankoxxx Odesláno 26. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 že Ratko už letí do Haagu. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Já bych tady ten hon na Srby taky chválil, kdyby se už dávno ugrilovali hajzlové Tudjmanové, arcisvině Thaciové apod.Prosím, nechte tohle POLITICKÉ téma spát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 akorát by mě zajímalo, co znamená ta sedmička na vrchu. snad to není počet tablet k užití na jeden zátah?? To není sedmička, ale logo Apotexu . Navíc u Ibáče je to tak, že neplatí, že čím víc toho vemeš, tím méně tě to bolí. Ve větších dávkách působí spíše protizánětlivě. Jako profíka v oboru mě trochu mrzí, že Jakubisko baští kanadský Ibuprofen a není věrný českýmu Ibalginu, ve kterém je koneckonců americká účinná látka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 (upraveno) To není sedmička, ale logo Apotexu hmm, tak to, prosím tě, hlavně dej vědět Jakubiskovi edit: já ho totiž viděl zapálit si za jeden večer sedmkrát po sobě ruku a vůbec ho to nebolelo. Upraveno 26. května 2011 uživatelem aama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Abych to uvedl na pravou míru... Ten brufen jsem papal na bolavé zuby, a ruku jsem si podpálil jen jednou A lolohu, jestli vytahuješ staré věci, tak to já bych tu mohl něco napsat o té masérce, za kterou si v tu dobu chodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Abych to uvedl na pravou míru... Ten brufen jsem papal na bolavé zuby, a ruku jsem si podpálil jen jednou A lolohu, jestli vytahuješ staré věci, tak to já bych tu mohl něco napsat o té masérce, za kterou si v tu dobu chodil Naštěstí mě chrání má skleróza, protože vůbec nevím, o čem mluvíš, ty zube. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Já bych tady ten hon na Srby taky chválil, kdyby se už dávno ugrilovali hajzlové Tudjmanové, arcisvině Thaciové apod. Prosím, nechte tohle POLITICKÉ téma spát. Tak tak, a taky Naser Oric.......ale nechme to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Moj pravnik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san.cho Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 Dnes mě nejvíc potěšil mail z Japonska s číslem mého balíku... Potěší mně i celní správa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 Dnes mě nejvíc potěšil mail z Japonska s číslem mého balíku... Potěší mně i celní správa? Nepotěší, za 48 hodin z Japonska v Česku, pak 6 týdnů v Praze na poště 120 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san.cho Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 uvidíme, je pošta 120 někde v okolí Ruzyně? Asi pošlu bratránkovi plnou moc, ten pracuje hnedka na cizineckém na letišti, třeba si tyhle typy lidí budou líp rozumět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 (upraveno) Udělal mi radost telefonát slečny ze Seznamu, že jsem postoupil k branám výběrového řízení na dlouhodobou brigádu v jejich firmě. Sice to neznamená, že to vyjde, ale už je to zase trochu větší šance.Je to strašný sedět doma a nevědět, kdy budu moci do práce a hlavně do které... Upraveno 27. května 2011 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 dnes mě ne potěšila, ale úplně nadchla skutečnost, na kterou mě upozornil bývalý kolega. v době kdy jsem sloužil v Keni a pokoušel se zvelebit nemocnici v jednom uprchlickém táboře, lítal nad náma google a fotil.http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=0.186834,40.297849&spn=0.001971,0.003122&t=h&z=19ty voe, jak může člověka potěšit fotka vykopaný hlíny ale když ona je to asi jediná fáze, kterou je možný takhle zhora viděť. takže štěstí..to čerstvě rozkopaný jsou základy přístavby porodnice a "Dagahaley highway" - betonový chodník pro přepravu pacientú z příjmu a rodiček z porodnice na operační sál -tam když zaprší, tak voda se nevsákne, ale stojí a nedá se nikam hnout, viz fotky:)a když popojedete na jih, tak směrem přes cestu naproti takovýmu vymetenýmu plácku (fotbalový hřiště) - ve východní části toho lichoběžníku je naše základna.odzoomujte a objeví se tři čtverce - tři části Dadaabu -jednoho z největších uprchlických táborů na světě - od severu Dagahaley, Ifo a Hagadera, v každým kolem 100k lidí.a když už jsem byl u toho mapování, tak jsem našel zajímavej obdélník v Zinderu, kde jsem sloužil předtím, a tady je vidět, že google nám už dnes nečumí jen do obýváku, ale i na hajzl:)http://maps.google.com/?ie=UTF8&t=h&ll=13.789248,9.000496&spn=0.000114,0.000195&z=23 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 ... takový africký streetview Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 Dnešní deštík prověřil, že se autorizovanému servisu konečně podařilo nalepit čelní sklo tak, abych neměl v autě bazén. Radost proto, že to napoprvé ani napodruhé nezvládli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 Rychlost pošty, v neděli jsem platil hodinky ORIS TT1 Divers, dnes jsou doma, šlo to klasicky přes Royal Mail a fináílní fáze Česká poštas. Putovaly z Londýna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 .. že je už KONEČNĚ pátek večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 .. že je už KONEČNĚ pátek večer ... a ty máš nějaký trauma třeba.... z pondělního rána??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Že jsem přežil setkání spolužáků Základní školy pod Ralskem v Mimoni po 30letech,jo byla to síla dovalil jsem domů v půl pátý,venku svítalo no krása.Pomalu me přestává bolet hlava jen si musím dát pozor na prudké pohyby.Dnes musím ještě přežít setkání Hi Fi klubu na skautské chatě v Hradčanech a už se zítra těším na putování za pohádkou ve Stráži pod Ralskem kde v přírodě budu krásně střízlivět a nabírat energii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 New bike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky