African Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 No aspoň budeš mít na co se po dovolené těšit:-) Tak si to užijDěkuji, jsem si jist že bude pohoda, určitě potom co jsem byl od nevidím do nevidím v kolbence :-) jak tvoje Omegy, šlapou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Tak to rozbal Viz moje chlubící vlákno.....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Hodinky po dědečkovi od mé lepší polovičky, krásné, že si vzpomněli na magora, co ocení "starej šrot". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 jak ja se tesim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 koupili jsme s dětma ženě auto a při evidenci na nás vyšlo číslo tvořící postupku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Gratuluju ženě k autu,jaké ženské auta se dnes kupují? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 RAV4 - toyota. Měla yarise a asi den se jí po něm stýskalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Řecko za měsíc končí v Eurozóně a mě ještě z let minulých zůstalo několik kovových drachem......no řekněte, nepotěší to člověka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 RAV4 - toyota. Měla yarise a asi den se jí po něm stýskaloTak to máme stejný tip, já budu kupovat manželce auto za měsíc a rozhodujeme se právě mezi Ravkou, Suzuki Grandvitarou a Subaru Forestrem :-) s Toyotou každopádně chybu neudělaš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Letos poprvé jsem se dobrovolně vydal do práce kolmo. A přežil, což se při své fyzičce i divím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 koupili jsme s dětma ženě auto a při evidenci na nás vyšlo číslo tvořící postupku Já jsem kupoval ženě auto vloni touhle dobou. Vybrala si Suzuki SX4, protože se jí líbila jeho barva. No nejsou ty naše ženský k zulíbání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 jak tvoje Omegy, šlapou? maximální spokojenost, po seřízení u Dušáka dělajínstabilně něco málo přes 3 s do plusu. Plánuju že tam možná skočím i s bondovaki, ty se ustálily na +9s, což mi přijde na COSC dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 SIWI - u nás to bylo trochu jinak, jezdíme autem k moři a žena prohlásila, že mým osmiletým pathfinderem má už strach jet(loni praskla na dálnici hlava, jinak naprosto OK). Tak jsem jí řekl, že pojedeme jejím a to že by chtěla vidět, jak se nás 5 nacpe do Yarise. Tak jsme s děckama vybrali RAV4, poslali ji s Yarisem na roční prohlídku do servisu, tam jí ho zápočtem sebrali a dostala Ravku. Brblala jen chvíli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 presiel som na novy zivot, uz nebudem len tak machrovat s drahymi hodinkami a autami.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 máš jako řízení na druhý straně jó.............takže zase machruješ, zase se chceš odlišit vod těch co ho maj normálně vlevo.......... :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 kua to som si ani nevsimol.... ale dobra fotka, som sa nasmial!A tak si hovorim, ze to sem musim dat, tie RLX ma dostali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 kua to som si ani nevsimol.... ale dobra fotka, som sa nasmial!A tak si hovorim, ze to sem musim dat, tie RLX ma dostali. Ale jo, datumku mají dost velkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Potěšilo mne, že jsem jako dárek dostal originál mého oblíbeného vtipu od Kantorka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Hahaha, skvelej vtip! Me dneska potesila velkokveta magnolie, ktera nakveta jak blazen a zejtra rozvine prvni kvet (prumer kolem 20 cm). A uz krasne voni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Potěšil mě dnes ten nádherný výhled na moře sice jsem málem letěl dolů ale ted to neni to podstatné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky