Karlos Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Jedno moudré příslové praví: Člověče dělej co chceš, všechno tě posléze omrzí. Dej si pauzu a věnuj se něčemu jinýmu, jen ne hodinkám. Najdi si na nějaký čas jinýho koníčka a za nějakou dobu se k hodinkám zase rád vrátíš. Prostě to chce změnu.
spiderer Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Kamile kup si nejakej Breitling = dle prekladace DE>CZ "šprot baltský" a budes zase spokojenej a budes zarit stestim
dknespl Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Jedno moudré příslové praví: Člověče dělej co chceš, všechno tě posléze omrzí. Nějak mi ne a ne omrzet žraní. 1
panedge Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Jdu je dát do prodeje a koupím tyhle: Se nedivím,že máš depku,na mě leze,už jen když tyhle hodinky vidím na fotce
kubson Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 mě dneska přišla pozvánka na Baselworld.. začínám se těšit na výlet tam mě to nakopne vždycky spolehlivě...
organic Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Nějak mi ne a ne omrzet žraní. :) :)
Murphy97 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 ...Někdy si tady čtu a nevím co, jindy mám na něco chuť a nevím na co ..... nebo je to podzimní splín? Kamile, nejsem na tom nepodobně a řeším to následovně: 1/ je třeba se parádně najíst - ale fakt parádně 2/ je třeba se parádně napít - ale fakt parádně 3/ je třeba neříkat si, že je podzim 4/ je třeba vyvarovat se kontaktu s podobně postiženými pacienty a nastavit si tvrdý "ignore list" 5/ je třeba na chvilku opustit forum a když už to nemůžeš vydržet, tak se sem podívat jen jedním, přimhouřeným očkem 6/ je třeba nekoukat se do prodejní a nákupní sekce (je tam většinou to, co nechci a když to chci, tak na to nemám...) ... 7/ je třeba koupit si nějaký paráááádní hodinkyyyyyyyyyyy !!!!
sery.vlk Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Vypadni z tý pražský inverze někam nahoru na sluníčko .-)
Radimk Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 (upraveno) Mám Ti taky podobné období.Prodal sem všechno ( teda skoro) a zakázal si nákupy.Dám si pauzu. Budu tu jen číst a glosovat.Ve své cenové hladině sem už asi probral všechno, na vyšší třídu nemám.Asi bych to nenazval vyhořením, spíš zklidněním. Ještě trochu tu domácí partičku vyhladím, a jsem vyrovnám. 4 ks - pro mně ideál. Ale ještě mám cosi vybraného. Tak teda 5 kousků. Co teda ten 5-tý kousek... No tak teda na Vánoce.. Upraveno 2. listopadu 2010 uživatelem Radimk
honza71 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Vypadni z tý pražský inverze někam nahoru na sluníčko .-) Má recht šerife. Včera, cca 16h, Ještěd, krásný sluníčko, překvapivě tam nahoře skoro nefoukalo, krásnej pohled na zemi českou, domov můj. To jednomu vyžene brouky z hlavy. Zkus to a uvidíš. A myslím, že to nemusí být nutně Jěšted. Krásnejch míst máme v tý naší zemi habakuk.
Kalifx Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Si to ode mě chyt v Paprice, že jo Kamile?
Gilius Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Dnes jsem vytáhl svoje nejdodrbanější Festinky....i když jsem minulý týden koupil SGW 300......nějak mám teď náladu jen na ně. Jsou to hodinky,které mi doma vydržely nejdéle,nijak je nešetřím......a taky přemejšlím,co dál. Kluci tady mi poradili(YPO) něo ve stylu PP Nautilus......momentálně jsem ve stavu,že to prostě uzavřu,koupím ta Seika Wired(a nadělím si je pod stromeček) a budu si tu jen číst,povídat a tak. Ovšem,jak dlouho mi to vydrží,to fakt netuším ????
tmoris Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 souvisi to vyhoreni s tim, ze jsi nedokazal dotahnout cos slibil?
sureshot Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 skor to teda nazvime nie vyhorenim, ale inkubacnou dobou
lib Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Kamile, jestli Tys nahodou nenechal ve vlaku mic?
sta Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Kamile, jestli Tys nahodou nenechal ve vlaku mic? teď skončil Haloween, takže by možná stačil nějaký komický převlek...
adamo Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 nebo žebychom si složili nějakou chronopíseň do nepohody?
kejklik Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Kamile kup si nejakej Breitling = dle prekladace DE>CZ "šprot baltský" a budes zase spokojenej a budes zarit stestim Když i ty Brajtle mi připadají takový od kolotoče...
bandicoot Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 ...já bych radši toho šprota. Připadá mi, že dneska jsou takový okradený, že bývaly lepší.
Senseeei Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 http://www.youtube.com/watch?v=wuFj3F9XCsA
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se