Přejít na obsah

Android

Doporučené příspěvky

Často fungují, já HR na telefonu nikdy nedělal, ale na dvou tabletech ano - systém se po aktualizaci zpomalil a výdrž klesla. Když jsem ptal, proč tedy aktualizační proces se zálohou, hardresetem a obnovou nepočítá automaticky, dostal jsem vyhýbavou odpověď - je to lepší udělat, ale výrobci to "přikazovat" nebudou... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výbornej je Keepass Šifrovaná db, která se neukládá nikam ven. Máš ji v mobilu, a můžeš si stánout keepass do kompu a jenom překopírovat DB.

Tak koukám, že už uměj synchronizaci přes dropbox, takže nemusíš nic kopírovat.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

S tím Keepassdroidem jsem teď zápasil a vůbec jsem to ne rozchodil. A how to install jsem na síti nenašel. Furt to chtělo nějakou cestu k nějaké databázi a házelo mi to samé errory. Prostě slovy Záviše: jsem starý kokot.

Ideální by bylo něco, co umí synchronizaci před Google Drive.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Já používám aWallet. Neplacená verze je plně funkční bez omezení, placená má navíc synchronizaci přes cloud. Ale mě teda právě ta synchronizace hesel cloudem jaksi popírá smysl ukládáné hesel (možná jsem paranoidní, ale to neznamená, že po mě nejdou). U té neplacené jdou data přenést do jiného zařízení pomocí exportu / importu šifrovaným souborem. Což bych pro sichr asi zase nedělal přes cloud... :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...