zhrado Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 no pekne.. Tak idem zálohovať a hardreset... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 a mas brandovany telefon? Ještě mě napadá, že může být nějaká chybka u toho updatu konkrétního operátora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Super hodinová apk pro Android CLOCKVideo jak to vypadá A přidávám svůj screenshot Screenshot_2014-07-09-16-40-00.jpgEště by to mohlo tikat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Tak zálohovať sa mi nechcelo ale hardreset pomohol. Nechápem prečo tie aktualizácie nefungujú poriadne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Často fungují, já HR na telefonu nikdy nedělal, ale na dvou tabletech ano - systém se po aktualizaci zpomalil a výdrž klesla. Když jsem ptal, proč tedy aktualizační proces se zálohou, hardresetem a obnovou nepočítá automaticky, dostal jsem vyhýbavou odpověď - je to lepší udělat, ale výrobci to "přikazovat" nebudou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Pánové, potřeboval bych typ na ozkoušenou appku na uchování hesel a pinů atd.. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 (upraveno) Výbornej je Keepass Šifrovaná db, která se neukládá nikam ven. Máš ji v mobilu, a můžeš si stánout keepass do kompu a jenom překopírovat DB. Tak koukám, že už uměj synchronizaci přes dropbox, takže nemusíš nic kopírovat. Upraveno 6. října 2014 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 El Nano, dá sa ti zmeniť zvuk sms. Či iba tie predvolené? Lebo ani to už nejde po aktualizácii.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 A před tím to šlo? Teď koukám, že mi to taky nejde...já teda používám jeden z těch základních zvuků a vlastní mám jenom na příchozí hovory, takže mi to ani nějak nevadí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Ano pred tým mi to šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Jakou používáte appku na uložení hesel a přihlašovacích jmen? Začínám se v tom ztrácet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 #647 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 (upraveno) Jakou používáte appku na uložení hesel a přihlašovacích jmen? Začínám se v tom ztrácet.KeePassDroid: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.keepass&hl=cs Jo, už to tu je... Upraveno 16. října 2014 uživatelem Petr_123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Už se těším. V listopadu by se snad měli dočkat všichni Nexusáci )) OTAhttp://www.svetandroida.cz/android-5-0-lollipop-2-201410 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 (upraveno) S tím Keepassdroidem jsem teď zápasil a vůbec jsem to ne rozchodil. A how to install jsem na síti nenašel. Furt to chtělo nějakou cestu k nějaké databázi a házelo mi to samé errory. Prostě slovy Záviše: jsem starý kokot. Ideální by bylo něco, co umí synchronizaci před Google Drive. Upraveno 16. října 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Já používám aWallet. Neplacená verze je plně funkční bez omezení, placená má navíc synchronizaci přes cloud. Ale mě teda právě ta synchronizace hesel cloudem jaksi popírá smysl ukládáné hesel (možná jsem paranoidní, ale to neznamená, že po mě nejdou). U té neplacené jdou data přenést do jiného zařízení pomocí exportu / importu šifrovaným souborem. Což bych pro sichr asi zase nedělal přes cloud... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 hasno nswallet ma dobry cleneni na heska piny a pod.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Díky, projdu si to, vyzkouším. Nechápu, že něco takového nemá přímo Google. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Fuj, ty bys chtěl cpát googlu svoje hesla přímo do chřtánu? I tak toho o nás ví víc než dost :-) Díky, projdu si to, vyzkouším. Nechápu, že něco takového nemá přímo Google. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Ja pouzivam keepass a v pohode. Mozna jen ten zacatek, potrebuje to nekam zalozit svuj korenovy soubor, ale nemyslim ze to bylo nejak zle... ale keepassu je x mutaci, tak mozna to bylo tim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se