mAra_ Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Díky bandi za oživení vzpomínek. Jsem se v práci aspoň zasmál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Vždycky jdu do kolen když tohle vidim. Ten Tada byl sice trotl, ale bavil pulku fora A jak říká Zmizik: "nebyl zlej" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Bílá šála, kožené rukavice, radio Impuls a MX-5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 sem si vzpomnel, ze jsem si od jeho kamose HammerTime koupil jedny hnusny hodinky na maskarni. pak si je pujcil Spiderer a uz mi je nevratil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Díky Tadovi má milovaná dorostenka dokonale pochopila význam slovního spojení "krystalický blb". Stačil jednou sraz v Gate :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Náhodou Tada mi přes ebay koupil obsidiánovej nůž z Ameriky a ještě mi ho přivez do Jablonce, což bylo od něj moc hezký. Za kraťasama měl strčenej pořádnej kvér. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 (upraveno) Ciwe, tak takovou nostalgii bych tu nečekal :-) Upraveno 9. února 2017 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 A na jabloneckej sraz se v autě doklouzal jak na saních, tak byl obětavej!Z nějakého dalšího jabloneckého srazu jsem jej vezl do Prahy, celou dobu vydržel samovolně mluvit jen o sobě, já za celou cestu řek snad pět slov, to byla zase akce - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 A pod jakým je tu nickem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 A von když vo sobě mluvil, tak u toho úplně nadskakoval. Já z něj byl poprvé úplně fascinovanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Ciwe, tak takovou nostalgii bych tu nečekal :-) ani ja. toto su uplne orgie spomienkoveho optimizmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 No jestli to tady čte, tak by ho to mohlo dohnat i ke coming outu s novým nickem Když byl tak voblíbenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Dokonce i prodává :-) Jo! Prej byl odborník na letecké Longines MVS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Jo! Prej byl odborník na letecké Longines MVS... ano, jeho MVS model, co svět neviděl v prodeji dost pobavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Tak tohle je dno internetu.. http://www.extra.cz/luxusni-video-krtiny-za-vsechny-penize-slovensko-videlo-kolibku-naplnenou-zlatem-tohle-je-hit-internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Tak tohle je dno internetu.. http://www.extra.cz/luxusni-video-krtiny-za-vsechny-penize-slovensko-videlo-kolibku-naplnenou-zlatem-tohle-je-hit-internetuTak já nevím, když se Ti to nelíbí, tak to nečti ne ? Já třeba tyhle "zprávy" prostě neotvírám a je mi dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Internet ziadne dno nema, to je na nom to najlepsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 to je taky fakt.. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Tak tohle je dno internetu.. http://www.extra.cz/luxusni-video-krtiny-za-vsechny-penize-slovensko-videlo-kolibku-naplnenou-zlatem-tohle-je-hit-internetusouhlas. potom nerozumím tomu, proč máš potřebu to sem dávat a jak to vlastně souvisí s humorem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Ať si příště v podobným stylu klidně nechají narežírovat a sestříhat třeba funus toho ovarovýho kápa, když to bude za jejich. Spíš tragické než humorné na tom je, že i když v půjčovně svatebních kostýmů za to někdo musel nechat ranec za hadry pro půl osady, nájem hospody, kapely a kameramany, furt to na první pohled zůstává odpudivá banda pokérovaných kriminálníků a jejich vyžilých matrací... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky