Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

sem si vzpomnel, ze jsem si od jeho kamose HammerTime koupil jedny hnusny hodinky na maskarni. pak si je pujcil Spiderer a uz mi je nevratil :)

Odesláno

Díky Tadovi má milovaná dorostenka dokonale pochopila význam slovního spojení "krystalický blb". Stačil jednou sraz v Gate :-)

Odesláno

Náhodou Tada mi přes ebay koupil obsidiánovej nůž z  Ameriky a ještě mi ho přivez do Jablonce, což bylo od něj moc hezký. Za kraťasama měl strčenej pořádnej kvér.

Odesláno

A na jabloneckej sraz se v autě doklouzal jak na saních, tak byl obětavej!

Z nějakého dalšího jabloneckého srazu jsem jej vezl do Prahy, celou dobu vydržel samovolně mluvit jen o sobě, já za celou cestu řek snad pět slov, to byla zase akce -

Návštěvník Zmizík
Odesláno

A von když vo sobě mluvil, tak u toho úplně nadskakoval. Já z něj byl poprvé úplně fascinovanej. 

Návštěvník tolja
Odesláno

Jo! Prej byl odborník na letecké Longines MVS...  :lol2:

ano, jeho MVS model, co svět neviděl v prodeji dost pobavil

Odesláno

Ať si příště v podobným stylu klidně nechají narežírovat a sestříhat třeba funus toho ovarovýho kápa, když to bude za jejich. Spíš tragické než humorné na tom je, že i když v půjčovně svatebních kostýmů za to někdo musel nechat ranec za hadry pro půl osady, nájem hospody, kapely a kameramany, furt to na první pohled zůstává odpudivá banda pokérovaných kriminálníků a jejich vyžilých matrací...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...