ivan_989 Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 ?Chlapče, jdi dál od té vody, vždyť do ní můžeš spadnout.??Drž hubu ty stará krávo.??Parchante jeden,bodejť by si chcípnul,když už tě matka nepotratila!?Cool. A tento poznas? "Trpaslicek trpaslicek, kolko mas rokov?"Nepoviem!"
AndyAaron Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Dira na digestor. Kdybych ten kabl cilene hledal, tak ho v zivote nenajdu :D
Libor_OV Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 To se tam všecko vleze - použij větší sílu
Hardslimer Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 (upraveno) Cvakni ho a pripoj na nej digestor.Tak dokonale pripojeni jen tak nenajdes. :-) Upraveno 1. září 2018 uživatelem Hardslimer
AndyAaron Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Mam strach, ze kdyz to precvaknu, tak mi uleti strecha
gorlo Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Já dneska posunoval zásuvku o 20cm do prava. Díru na novou krabici jsem vyvrtal vrtákem a vysekl majzlem. Až pak jsem zjistil že tam vedl kabel od té zásuvky a já ho ani nepoškodil vrtákem a to jsem okolo něho několikrát projel.
financ Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Dira na digestor. Kdybych ten kabl cilene hledal, tak ho v zivote nenajdu :D Hmoždinku jsi taky trefil přesně vedle kabelu
Tom4 Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Protože mám barák a prd si pamatuju, pořídil jsem si tohle:(produkt, obchod neznám, kupte si kde chcete)https://www.rucni-naradi.cz/bosch-pmd-10?gclid=EAIaIQobChMIv_3R6pqa3QIVCLTtCh37Zg9fEAQYBSABEgL4MvD_BwE je to levnější než první trefa do černého, slouží už pár letnaprosto skvěle, můžu jen doporučit.
AndyAaron Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Barak rodicu. Dvacet let tam visela kuchyn. Nejaka fotodokumentace se pred tim delala, ale proste nas nejak netrklo, ze zrovna tam jde kabel. S tou hmozdinkou to bylo tehdy vylozene stesti
saba Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Odesláno 2. září 2018 "Ctihodný rabí, je dovoleno o největším židovském svátku, vyhledávat ženu?""Ovšemže ano, Bloch, ale jedině svou vlastní manželku, neboť v tak posvátný den jsou veškeré rozkoše zakázány!"
roura74 Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Odesláno 4. září 2018 Dva Židé sedí na baru v New Yorku.Po chvíli se jeden podívá na druhého a povídá: ?Nemůžu si pomoci, ale podle přízvuku soudím, že jsou z Izraele.?Druhý Žid hrdě zahlásí: ?To jsem!?První na to: ?Já taky! A odkud přesně jsou??Druhý: ?Z Jeruzaléma!?První: ?No to já taky! A kde bydlej??Druhý: ?V překrásné malé čtvrti, asi dvě míle východně od Hotelu krále Davida, poblíž Starého města.?První: ?No to je neuvěřitelné! A jakou navštěvovali školu??Druhý: ?Newyorskou Yeshiva university.?První vykulí oči: ?Já taky! Řeknou mi, v kterém roce promovali??Druhý: ?Promoval jsem v roce 1982.?První vybuchne nadšením: ?Úžasné! My musíme být spřízněné duše! Hašem nás svedl dohromady! Nemohu tomu štěstí uvěřit! Věřte nebo ne, ale taky jsem promoval na téhle škole a taky v roce 1982!?Barman sedí za pultem potřásá hlavou a mumlá si pro sebe:?Dneska to bude hodně dlouhá noc. Goldbergovic dvojčata jsou zase namol.?
geometr Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Mě teda fakt pobavilo tohle téma http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/120745-elektrokolobezka-jakou-vybrat/&do=findComment&comment=2194874Si nedovedu představit až deset kiláků na nějakým prdítku každej den tam a zpátky, sem tam s dítkem před sebou. Sorry chlapi.
Doporučené příspěvky