WATCHES Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Prosba české psychiatrické společnosti: Přátelé. To, že v karanténě mluvíte se svými zvířátky, rostlinami nebo vybavením domácnosti je NORMÁLNÍ. Kvůli tomu volat nemusíte. Odbornou pomoc vyhledejte, až když vám začnou odpovídat.Děkujeme. Vaši přetížení psychiatři. Odpověď:To není pravda. Ani při odpovídání není potřeba vyhledávat odbornou pomoc. Řekla mi to houbička na nádobí a té plně důvěřuji.
Adamwait4it Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Takovýto, když si koupíš nový holící strojek..
rolas Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 Jedna aktuální písnička: Druhé pro pobavení:
geometr Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 (upraveno) Já se poseru (a pak si nechám spočítat ...): https://m.zive.cz/internetova-kalkulacka-spocita-jak-velke-zasoby-toaletniho-papiru-potrebujete/a-203014 Upraveno 22. března 2020 uživatelem geometr
nickolas Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 Ja bych zmenil poradi...pro jistotu.
JaRooN Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 Já vlastně žiju v dokonalé rodině.Tchyně je krejčová.Takže když nařídila vláda nošení roušek, tak jsem ji poprosil a ona roušky ušila.Tchán je chemik.Až nařídí povinné očkování, tak ho poprosím a snad to zvládne.No a já jsem truhlář.Až nepomůže žádné předešlé opatření, tak snad zvládnu dřevěný penál...
geometr Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 Ja bych zmenil poradi...pro jistotu.Hmm. Pravda. Ale musím ještě najít někde kalkulačku, kolik toho naseru, k tomu bude potřeba kalkulačka, kolik toho sežeru, k tomu kolik mám teda nakoupit... No prostě už můžu bejt úplně nesvéprávnej. Ještě kalkulačka kolik nás doma je - třeba, že zaškrtneš máma, táta, dítě, dítě a hodí to "4". To by bylo fajn.
Americkej Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 Jako vopatrně, s tou mámou a tátou. Rodič 1 a rodič 2 je korekt. I když nemaj čím rodit.
bandicoot Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 Ale jinak označení dítě, dítě je už správně.
Filip.J Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 Vážení, mám dvě zprávy, dobrou a špatnou.Ta dobrá: No ale údajně na začátku dubna má v Benátkách začít další průser:
Doporučené příspěvky