clockyclock Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Se povedlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Vyborny - to si nekdo teda vyhrál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Ježiš to muselo dát ale práce... a přitom taková blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Moc hezké.Podle kvality zpracování bych tipoval na nějakého zaměstnance v televizi, který má přístup k tomu správnému software a zároveň do digitálního archivu.Asi nějaký typus, co dělá v TV upoutávky a nudil se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Software mě nenapadl, jsem si právě říkal jak se takováhle blbost vůbec dá zrealizovat? Jakože zrovna potřebuju např. slovíčko "trust" a snažím se vzpomenout, ve kterým filmu jsem ho zrovna slyšel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Asi od stejný party. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Copak najít slovíčka - ke spoustě filmů jsou titulky a i průzkumník windows umí hledat ve více souborech najednou - ale to časování, střih,... to muselo být hodně časově náročné . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 A přitom takova blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 hell's club dobrej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 hell's club dobrej..Paráda ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Hell's Club výbornej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 A že to bylo filmů, to musí bejt znalec. Už jenom vědět kde si to půjčit.Dost dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 ještě chybí do party John Wick, ten by také zapadl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Byl tam:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 chudák ocko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 chudák ockonechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 máš pravdu, jsem slepý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 nechápuMáš dceru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Máš dceru? Děkuju. Teda já dospívající/dospělou dceru v pohlavně zralém věku, kolem který se motaj borci taky nemám, ale dovedu si představit, jak se foggy asi cítí aspoň podle těch rozevřených nozder a myslím, že mě ti borci co se budou motat kolem mý holčičky budou taky v tomhle ohledu jednoho dne sr*t... ale asi to vtipný moc není no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky