azeppelin Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Vtipné je to, jak na to u nás všichni připitoměle čučí. U něj doma by taky dostal normálně přes držku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Ono ani cikánské star wars není úplně vtipné, tipnul bych si, že položenec napravo docigánil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Pokud se mastí mezi sebou, tak je vše v naprostém pořádku a je to kolikrát i vtipné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Snažím se to přepsat slušně... Pán přijde do veřejného domu že by chtěl těhotnou a jedině anál, tak jde a pracovnice se mu vyšpulí zezadu on jí vloží ruku do vagíny řka musím si prdelku nejdřív připravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Hollywood natáčí nějakou apokalyptickou pecku na Karvinsku? Hoši, hoši...Vy nevíte, čeho jsou místní černé magnety schopní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Prave jsem si spomel na Srpski film a jeste ze sem uz po obede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Prave jsem si spomel na Srpski film a jeste ze sem uz po obedeNew era Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Prostě bubáci.U nás nám běhá po městě tohle a šahá na holky.tak mu dejte do drzky....Nazev videa je teda spravna demence. Takze tedka kdokoli kdo neni bilej, tak je uprchlik? Nechutne laciny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 tak mu dejte do drzky....Nazev videa je teda spravna demence. Takze tedka kdokoli kdo neni bilej, tak je uprchlik? Nechutne lacinyTo by nebyla taková sranda. Lepší je běhat za ním s mobilem, nebo alespoň dělat že nic, a následně sepisovat pamflety o uprchlících. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 http://ostrava.idnes.cz/zlodeji-rabuji-v-arealu-okd-kradou-elektricke-kabely-f92-/ostrava-zpravy.aspx?c=A160701_095236_ostrava-zpravy_sme To snad do článku dali omylem trailer na novou Planetu opic ne? V tomhle jsme fakt mistři, blesková reakce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 tak mu dejte do drzky....Nazev videa je teda spravna demence. Takze tedka kdokoli kdo neni bilej, tak je uprchlik? Nechutne lacinyLaciný je spíš to pokrytectví a strkání hlavy do písku. Kolik je myslíš v Kostelci černejch lidí, co vošahávaj místní holky a nejsou to přitom uprchlíci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Martar: Zpracovani videa je smesne.Ne to, ze nekdo dostal nakladacku.Vyrostl jsem na karvinsku a ziju tady do ted.Pokud by jsi tady vyrustal a mel mistni zkusenosti, tak by ses i zasmal.Jinak sorry za OT. Jagman: Cerna kocka, bily kocour. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Manželé přijedou na dovolenou na safari a pozorují, jak gepard honí antilopu. Manželce je antilopy líto a říká manželovi: "Jestli to ta antilopa přežije, budu Tě denně pouštět na pivo ......." Následuje video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Přece nemůžeš linkovat video do svyho mejlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Manželé přijedou na dovolenou na safari a pozorují, jak gepard honí antilopu. Manželce je antilopy líto a říká manželovi: "Jestli to ta antilopa přežije, budu Tě denně pouštět na pivo ......." Následuje videoTož zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Já měl za to, že už ho mám stažené, asi jsem to zvojtil. Díky Bohušu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 (upraveno) Viděl jsem podobnou variantu se slepicí a cikánem Přidám jeden IT: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. července 2016 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Tož zde Vždycky jsem přemýšlel nad tím, zda je starší tohle video nebo internet .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Viděl jsem podobnou variantu se slepicí a cikánem Přidám jeden IT:Koukni na logo Western Digital a GM Electronic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky