Tomak Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 ...třeba vlákno "jsem jedinej suchar na CHMG ?"... pošli link pls, nemůžu to vlákno najít ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Dobrej nápad na kostým Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 ...třeba vlákno "jsem jedinej suchar na CHMG ?"... Opatrne. To je MOJE vlakno. Raz si ho urcite zalozim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 (upraveno) Jak se tohlencto dělá????Mám kuchyň komplet vod šestýho smyslu, a sem zoufalej...U me to funguje tak ze kdyz pri vypnute mikrovlnce, kdy sviti hodiny, zmacknu tlacitko "exit" tak hodiny zhasnou. Mam to co je na fotce, tlacitko uplne vpravo je "OK" nebo start nebo tak neco (zapinas tim program, potvrzujes volby), a tlacitko uplne vlevo je ten "exit" (rusis volby, vracis se o level vys). Upraveno 1. listopadu 2016 uživatelem MadButcher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 (upraveno) Mne v aute furt sviti nejaka kontrolka, tak sem to prelepil izolackou. A mam klid. Upraveno 1. listopadu 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Mne v aute furt sviti nejaka kontrolka, tak sem to prelepil izolackou. A mam klid.v tom červeným? hladový oko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Mne v aute furt sviti nejaka kontrolka, tak sem to prelepil izolackou. A mam klid.s tím topením to bylo lepší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Edit: lednicka na stromePokud to dobre poznavam, ttak vedle toho stromu jsou koleje VUT, takze predpokladam ze to nekdo vyhodil z vyssich pater budovy Ale strojari urcite ne, borci moc kalit neumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Jo, letělo to prý z 15 patra. Zaslechl jsem to dnes v rádii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Sa to vsetci robite ako ze ste nikdy na intraku nevyhodili chladnicku ci telku z okna,.... slusnaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Okrem kolegu v trenkách z přízemí do půl metru sněhu jsem nikdy nic nevyhodil. Ale po 5 minutach a asi 15 přísahách, že mě zabije, jsem ho pustil zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Chladnicku sme na intraku vyhodili bohuzial len zo 14. poschodia. Nebol tam ale strom, ozvalo sa nieco ako "flussssssssss" a ostala zapichnuta asi 30cm v zemi. V kazdom pripade na to spominam ako na radostny zazitok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 No a my jsme házeli vodou naplněný kondomy z 12 patra..............to by jeden nevěřil kolik se tam vejde litrú. Jo a bylo to na základce v osmý třídě,,,,,když jsmě měli pauzu před odpoledkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 (upraveno) Moj okruh kamaratov z intraku nic nevyhadzoval. Skor naopak. By ma zaujimalo ci v jednej izbe je stale zastavka autobusu c.39 aj s tym betonovym podstavcom. Edit: kondom s vodou raz spoluziak na zakladke vyhodil tak ze trafil ucitelku co mu kracala pod barakom. Jasne ze bola mokra. Akurat ze bolo par stupnov pod nulou a kym dosla s. ucitelka domov tak ciastocne zamrzla.. Nasledne sa to aj vysetrovalo. Upraveno 2. listopadu 2016 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 otce, zhresila som...- ako?- fajcila som.- ako dlho?- 10 minut.- aj si prehltala?- nie.- hodinu sa budes modlit otcenas!dalsi den.- otce, opat som zhresila...- ako si zhresila?- zasa som fajcila.- kolko?- polhodiny.- prehltala si?- hej.- otcenas tri hodiny a hodinu zdravasmaria!dalsi den.- otce, opat som zhresila...- zase si fajcila?- ano.- ako dlho tentokrat?- jednemu hodinu dvanast minut, druhemu styridsatpat minut, jednemu som zhltla, druhemu nie!- !!!farar nasraty odchadza, o chvilu sa vracia s kalkulackou a dviha sutanu:- budes dofajcievat a hltat, lebo mi vychadzaju dajake chujove zlomky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Anglický koutek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 No nekup to http://www.rajveteranu.cz/15215-opel-gt-ceska-skalice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 No nekup to http://www.rajveteranu.cz/15215-opel-gt-ceska-skalice...auto napadeno tunerem. :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 A vysledek je parodie na Corvettu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Ta brutální zrychlení ho trhají doslova na kusy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky