Lamiczka Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Já bych v tom nebyl tak drsnej, pokud to není pro zábavu, ale k jídlu, tak to k tomu prostě patří.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 No fakt nevím, co je úžasnýho na tom učit děti střilet zvířata. Nelíbí se mi to a těžký dětství jsem tedy rozhodně neměl.Už v takkovém věku by měl holky pochopit jak to v přírodě chodí a naučit se zacházet s lovem.(tj.když to všechno vystřílí tak budou jíst samotne knedličky)Bohužel některé děcka neví že řízek co mají na talíři nerostl na stromě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 (upraveno) Jesli nááááááhodou ten obrázek nebude ze zcela jiné části světa,kde je to trošku jinak. Bacha na ty internety, aby tady za chvíliněkdo pohoršeně nepostoval že se v jižní americe pečou morčata Mimochodem lov veverek je v některých částech severní ameriky docela rozšířen, Upraveno 11. ledna 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Na lovu nic spatneho nevidim, pokud je urcen k obzive. Holt v kazde casti sveta se ji neco jineho. Co mi vadi, je ze se s tim nekdo chlupi na soc. sitich takto. Na druhou stranu, spousta lidi si kupuje anonymni balicky masa v obchodech a je to ok. Ti pytlaci co lovi nosorozce kvuli rohum, mi teda prijdou horsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 V některých částech ameriky jsou tyhle veverky tak přemnožené, že se k ním přistupuje jako k potkanům, holubům nebo klokanům. U nás jsou přemnožený divočáci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 To všechno beru, jen nevím proč do toho tahat děti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Tady někdo musel mít těžké dětství, když dvěma holčinám závidí že je táta vzal do lesa zastřílet si na veverky?Třeba to pro ně bylo užitečnější než zážitek z býložravecké knajpy, kde by dostali hejtfríí pojeb i za ratlíčka přineseného v přepravce... (tak jako nedávno kolega F.B.?)Otázkou zůstává, co pro ně v našich zeměpisných šířkách bude užitečnější. Umět zastřelit veverku nebo naučit se sociální interakci s hatefree individuem:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 To všechno beru, jen nevím proč do toho tahat děti. Otázkou je proč ne. U nás když se dělá zabíjačka, tak smradi míchaj krev nebo perou střeva na jitrnice a taky se nikdo nepohoršuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 (upraveno) To všechno beru, jen nevím proč do toho tahat děti.Vis, ja jsem z mesta a nikdo mne nenaucil, jak oskubat slepici, bazanta nebo stahnout kralika. Vse jsem se naucil sam pri cestach na venkov, vc. upravy vanocniho kapra. Jsem docela rad, ze jsem mel tu moznost se to naucit.K tem detem: proc ne, pokud ty deti uvidi jak se to dela a proc. ( za ucelem obzivy ) a ne za ucelem pestovani sadismu. Jevi se mi to jako pozitivni.Edit: viz muj prispevek zhora, nesouhlasim s tou prezentaci na soc. sitich, to je kontraproduktivni. Upraveno 11. ledna 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Jděte kurvit jiný vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Asi začnu rybařit (jestli je teda OK, jen tak zabít a sežrat rybu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Nie nie je,.... moderne je dnes rybu len zaseknut, kus potyrat, vytiahnut, vyfotit a zase pustit, aby ju za dve hodiny mohol potyrat zas niekto iny Ale na tomto rybniku vyssie by som sa s takou nepravostou asi dokazal zmierit to je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Se divím, že ze mě není sadista, když jsem jako dítě absolvoval zabijačky prasat. Hrozné, když dítě vidí jak se zabíjí prase. Ještě, že dnešní děti jsou od této hrůzy ušetřeny a kupují si balíček má a v supermarketu. Všechno je to brano jako vtip. Nelituji, že jsem byl na zabijačkách. Nikdy, nikdo neví, jestli se to těm holkám nebude někdy hodit, ulovit zvíře, zpracovat ho a sníst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 (upraveno) Kua sedím na hajzlu, chtěl jsem se pobavit a čtu totok.... Upraveno 11. ledna 2017 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Kua sedím na hajzlu, chtěl jsem se pobavit a čtu totok.... Hele, neser a ser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Tady někdo musel mít těžké dětství, když dvěma holčinám závidí že je táta vzal do lesa zastřílet si na veverky?Třeba to pro ně bylo užitečnější než zážitek z býložravecké knajpy, kde by dostali hejtfríí pojeb i za ratlíčka přineseného v přepravce... (tak jako nedávno kolega F.B.?)Jj, ten vietnamsky "pravdolaskarsky vege" retazec uz nikdy nase penazenky neuvidi, to radsej od hladu frajerku presvedcim na Kostelecke uzeniny bez masa F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Kolega mi řekl jeden trapnej dětskej, leč tématickej. "Víte proč je hodinová ručička na hodinkách tlustší, než ta minutová?" "Protože má oproti minutový málo pohybu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 (upraveno) Tak to je po dlouhý době aspoň jeden tematickej Ale třeba u Squale je to obráceně, ne? Tam ta minutová ručička má asi špatný spalování, když se jí ten tuk ukládá. Upraveno 11. ledna 2017 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 To je ta genetika asihttp://tinyurl.com/goxl69r Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky