Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

No fakt nevím, co je úžasnýho na tom učit děti střilet zvířata. Nelíbí se mi to a těžký dětství jsem tedy rozhodně neměl.

Už v takkovém věku by měl holky pochopit jak to v přírodě chodí a naučit se zacházet s lovem.(tj.když to všechno vystřílí tak budou jíst samotne knedličky)Bohužel některé děcka neví že řízek co mají na talíři nerostl na stromě:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jesli nááááááhodou ten obrázek nebude ze zcela jiné části světa,

kde je to trošku jinak. Bacha na ty internety, aby tady za chvíli

někdo pohoršeně nepostoval že se v jižní americe pečou morčata ;)

Mimochodem lov veverek je v některých částech severní ameriky docela rozšířen,

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

Na lovu nic spatneho nevidim, pokud je urcen k obzive. Holt v kazde casti sveta se ji neco jineho. Co mi vadi, je ze se s tim nekdo chlupi na soc. sitich takto. Na druhou stranu, spousta lidi si kupuje anonymni balicky masa v obchodech a je to ok.

Ti pytlaci co lovi nosorozce kvuli rohum, mi teda prijdou horsi.

Odkaz ke komentáři

Tady někdo musel mít těžké dětství, když dvěma holčinám závidí že je táta vzal do lesa zastřílet si na veverky?

Třeba to pro ně bylo užitečnější než zážitek z býložravecké knajpy, kde by dostali hejtfríí pojeb i za ratlíčka přineseného v přepravce... <_<

(tak jako nedávno kolega F.B.?)

Otázkou zůstává, co pro ně v našich zeměpisných šířkách bude užitečnější. Umět zastřelit veverku nebo naučit se sociální interakci s hatefree individuem:-)

Odkaz ke komentáři

To všechno beru, jen nevím proč do toho tahat děti.

Vis, ja jsem z mesta a nikdo mne nenaucil, jak oskubat slepici, bazanta nebo stahnout kralika. Vse jsem se naucil sam pri cestach na venkov, vc. upravy vanocniho kapra. Jsem docela rad, ze jsem mel tu moznost se to naucit.

K tem detem: proc ne, pokud ty deti uvidi jak se to dela a proc. ( za ucelem obzivy ) a ne za ucelem pestovani sadismu. Jevi se mi to jako pozitivni.

Edit: viz muj prispevek zhora, nesouhlasim s tou prezentaci na soc. sitich, to je kontraproduktivni.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Nie nie je,.... moderne je dnes rybu len zaseknut, kus potyrat, vytiahnut, vyfotit a zase pustit, aby ju za dve hodiny mohol potyrat zas niekto iny ;) Ale na tomto rybniku vyssie by som sa s takou nepravostou asi dokazal zmierit to je pravda.

Odkaz ke komentáři

Se divím, že ze mě není sadista, když jsem jako dítě absolvoval zabijačky prasat. Hrozné, když dítě vidí jak se zabíjí prase. Ještě, že dnešní děti jsou od této hrůzy ušetřeny a kupují si balíček má a v supermarketu. Všechno je to brano jako vtip. Nelituji, že jsem byl na zabijačkách. Nikdy, nikdo neví, jestli se to těm holkám nebude někdy hodit, ulovit zvíře, zpracovat ho a sníst.

Odkaz ke komentáři

Tady někdo musel mít těžké dětství, když dvěma holčinám závidí že je táta vzal do lesa zastřílet si na veverky?

Třeba to pro ně bylo užitečnější než zážitek z býložravecké knajpy, kde by dostali hejtfríí pojeb i za ratlíčka přineseného v přepravce...  <_<

(tak jako nedávno kolega F.B.?)

Jj, ten vietnamsky "pravdolaskarsky vege" retazec uz nikdy nase penazenky neuvidi, to radsej od hladu frajerku presvedcim na Kostelecke uzeniny bez masa :)

F.

Odkaz ke komentáři

Tak to je po dlouhý době aspoň jeden tematickej :D Ale třeba u Squale je to obráceně, ne? Tam ta minutová ručička má asi špatný spalování, když se jí ten tuk ukládá.

Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...