Návštěvník Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 (upraveno) Legrační, včera jsme měli v práci diskusi (čti hádku) na téma povinná vojenská služba. Opovážil jsem se v převážně dámským kolektivu navrhnout, aby byla pochopitelně povinná i pro holky, když už je ta rovnoprávnost a tak. Pánové, to byl virvál!Já se v takových situacích snažím vždycky navrhnout řešení, kdy ve věku na nad 70 je poměr žen k mužům 7 ku 3, navrhuji kvóty na úroveň aspoň 6 ku 4...... Přebytečné zastřelit A tady vysvětluje Bill Burr jak je to s feministkama (mimojiné ) Upraveno 27. ledna 2017 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Ordinaci bych též zrušil, ta už po tom sama volá ( sice to nesleduju, ale filmaři k nám stále choděj, takže vím, že vesele točej další pokračování ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Moj spolubydla tak zbalil holku,... si vykracoval ulicou Technicka aj s kolegom... A jeden vravi druhemu "Koukals vcera na Ordinaci?" on ze jo, "Ja to prosvihl, co bylo?".. atd,... a ina studentka, ktora ich predbiehala sa na nich seriozne otocila a vravi "To si delate prdel panove?" No a dalsi vecer uz pozerala s nim pravda ked si clovek prihne tak sa vydrzi pozerat na kde co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 No ty kráso! Že jsou skandinávci celkově divný, to jsem věděl. Ale tohle už je fakt mazec. Liqid to dal do humoru zcela správně. K smíchu je zde ale opět spíš právě českých novinářů. Když se totiž od místních ve Stockholmu dozvíš, že vzhledem k tomu, že jsou ve Skandinávii, jezdí tam auta v zimě na pneumatikách s hřebama, takže je den dva zasněžená silnice kdovíjak nerozhází, dává přednostní uklízení chodníků a cyklostezek, na kterých si lidi za těchhle podmínek hromadně při pádech lámou končetiny, smysl. To, že nebylo v jednom případě za hromadu let odklizeno, bylo tím, že jim tam přes noc nasněžilo půl metru, což je neobvyklé i pro ně, asi jako když v Praze napadnou tři centimetry a u Muzea čtyři - prostě kalamita. Kdo mohl, zůstal doma, kdo se domů nedostal, přespal tu jednu noc v kanclu a jinak se nic zvláštního nedělo.To, že zkoušejí nějaké genderové kvóty s tím krom časového souběhu nemá souvislost, stejně jako statistika, že po chodnících a cyklosezkcáh se pohybuje víc ženských a chlapi si vozí zadky v autech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 V té vile, kde se natáčí ordinace je restaurace a salónek...pecka místo na další sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Jde slepej starej námořník okolo rybárny, natáhne smrad do frňáku a povidá: jojo holky, jsem sem tak rád chodil do bordelu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 V zajetí chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Já se v takových situacích snažím vždycky navrhnout řešení, kdy ve věku na nad 70 je poměr žen k mužům 7 ku 3, navrhuji kvóty na úroveň aspoň 6 ku 4...... Přebytečné zastřelit A tady vysvětluje Bill Burr jak je to s feministkama (mimojiné ) dík za připomenutí, skvělý video :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Snimek z finále soutěže "Epic fail" pro svatební fotografy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Aaa...inverzni varianta...akorat ze puvodni verze dava spis smysl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Taky prihodim jednoho donalda.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Dvojníci https://www.thesun.co.uk/living/2690255/meet-the-turkish-george-clooney-and-12-other-hilarious-celebrity-lookalikes-from-around-the-world/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Jsem trochu zmatený, ale ten třetí a čtvrtý patří k sobě, nebo kdo to je ? Já je neznám a osvětlení toho přivítám. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Jsem trochu zmatený, ale ten třetí a čtvrtý patří k sobě, nebo kdo to je ? Já je neznám a osvětlení toho přivítám. DíkAha, asi myslíte Sovětský svaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Snimek z finále soutěže "Epic fail" pro svatební fotografy 16114959_1228666653878124_768132054393322134_n.jpgPsik hryzuci kvetinku je epic fail? Alebo je tam este nieco ine? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Psik hryzuci kvetinku je epic fail? Alebo je tam este nieco ine?nevěsta je jiná nevěsta a ženich je jinej ženich, to je snad logický........................nemusíš hned hledat problém.......... nebožebyvtomfaktbyltenpes ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Jsem trochu zmatený, ale ten třetí a čtvrtý patří k sobě, nebo kdo to je ? Já je neznám a osvětlení toho přivítám. Díktrojka putin a poslední morgan freeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Psik hryzuci kvetinku je epic fail? Alebo je tam este nieco ine? Jasné, že je epic. Dneska je epic všetko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky