Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Legrační, včera jsme měli v práci diskusi (čti hádku) na téma povinná vojenská služba. Opovážil jsem se v převážně dámským kolektivu navrhnout, aby byla pochopitelně povinná i pro holky, když už je ta rovnoprávnost a tak. Pánové, to byl virvál!

Já se v takových situacích snažím vždycky navrhnout řešení, kdy ve věku na nad 70 je poměr žen k mužům 7 ku 3, navrhuji kvóty na úroveň aspoň 6 ku 4...... Přebytečné zastřelit :D

A tady vysvětluje Bill Burr jak je to s feministkama (mimojiné :D

Upraveno uživatelem vojta1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moj spolubydla tak zbalil holku,... si vykracoval ulicou Technicka aj s kolegom... A jeden vravi druhemu "Koukals vcera na Ordinaci?" on ze jo, "Ja to prosvihl, co bylo?".. atd,... a ina studentka, ktora ich predbiehala sa na nich seriozne otocila a vravi "To si delate prdel panove?" No a dalsi vecer uz pozerala s nim pravda ked si clovek prihne tak sa vydrzi pozerat na kde co :D

Odkaz ke komentáři

No ty kráso! Že jsou skandinávci celkově divný, to jsem věděl. Ale tohle už je fakt mazec. :helpsmilie:

Liqid to dal do humoru zcela správně. K smíchu je zde ale opět spíš právě českých novinářů. Když se totiž od místních ve Stockholmu dozvíš, že vzhledem k tomu, že jsou ve Skandinávii, jezdí tam auta v zimě na pneumatikách s hřebama, takže je den dva zasněžená silnice kdovíjak nerozhází, dává přednostní uklízení chodníků a cyklostezek, na kterých si lidi za těchhle podmínek hromadně při pádech lámou končetiny, smysl. To, že nebylo v jednom případě za hromadu let odklizeno, bylo tím, že jim tam přes noc nasněžilo půl metru, což je neobvyklé i pro ně, asi jako když v Praze napadnou tři centimetry a u Muzea čtyři - prostě kalamita. Kdo mohl, zůstal doma, kdo se domů nedostal, přespal tu jednu noc v kanclu a jinak se nic zvláštního nedělo.

To, že zkoušejí nějaké genderové kvóty s tím krom časového souběhu nemá souvislost, stejně jako statistika, že po chodnících a cyklosezkcáh se pohybuje víc ženských a chlapi si vozí zadky v autech.

Odkaz ke komentáři

Já se v takových situacích snažím vždycky navrhnout řešení, kdy ve věku na nad 70 je poměr žen k mužům 7 ku 3, navrhuji kvóty na úroveň aspoň 6 ku 4...... Přebytečné zastřelit :D

A tady vysvětluje Bill Burr jak je to s feministkama (mimojiné :D

dík za připomenutí, skvělý video :D :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...