Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Když už se tu objevilo pár těch divnolidí z MHD tak jsem právě před pár minutama vyfotil toto. Na to že je -4 C a napadl zas ten bílý sajrajt, tak se toho holka nebojí.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když už se tu objevilo pár těch divnolidí z MHD tak jsem právě před pár minutama vyfotil toto. Na to že je -4 C a napadl zas ten bílý sajrajt, tak se toho holka nebojí.

attachicon.gifIMG_0418.JPG

attachicon.gifIMG_0422.JPG

Má drahá polovička trvdí - že šťastná to žena.  Neví co je zánět močáku.

Za mě, na perníku si ani nevšimne.

Odkaz ke komentáři

attachicon.gifIMG_0418.JPG

attachicon.gifIMG_0422.JPG

Jednou jsem se vracel v zimě z dovolené v teplých krajích a aerolinky mi (opět) ztratily zavazadlo (mj. s oblečením). Tak jsem taky šel po Praze v šortkách a bylo hodně mínus a k tomu padal sníh. Nikdo si mě tenkrát nefotil, ale lidi na mě koukali dost divně.

Odkaz ke komentáři

Jednou jsem se vracel v zimě z dovolené v teplých krajích a aerolinky mi (opět) ztratily zavazadlo (mj. s oblečením). Tak jsem taky šel po Praze v šortkách a bylo hodně mínus a k tomu padal sníh. Nikdo si mě tenkrát nefotil, ale lidi na mě koukali dost divně.

Takhle chodím normálně, na dlouhý kalhoty přehazuji až po výhrůžkách tý mojí, že mi ty kraťasy rozstříhá.

Pravda, onehdá na nás taky koukali divně..........    já v kraťasech a ta moje v zimní bundě s kožešinovým límcem a v rukavicích....

Odkaz ke komentáři

Dnes na benzince :)

nickolas: v pohode :)

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Takhle obutý nám přijel před vánocemi zákazník do firmy. U nás všude led, ani z auta do baráku nemohl dojít.

Odkaz ke komentáři

Myslím, že smažka přivydělávající si šlapáním je celkem přesný odhad.

Slečna byla paradoxně v obličeji docela pohledná, ale měla totálně nemožný účes (na jedný straně to měla krátký, nevím jestli vystříhaný nebo jen sčesaný, a na druhý jak rousy zcuchaný do něčeho mezi dredem a copánkem), do toho byla postrojená jak vidíte. Tu leopardí mikinu měla vepředu rozeplou a pod tím jen nějaké tílko, ze kterého lezly kozy (malé), do toho díry na riflích zepředu a pak vzadu pod zadkem, no a třešničkou byly ty žabky. Z fotky to tak nejde vidět, ale přijde mi, že ty nohy měla fakt fest zmrzlý a červený. Jako když vlezete z mrazu s ledovejma rukama do tepla.

Působila ožrale a měla takový to zpomalený mrkání (fet nebo alkohol?), ale na druhou stranu mluvila celkem srozumitelně a bez komolení (bavila se s nějakou postarší ženskou, mimo jiné i o alkoholu a jak má k němu kladný vztah - nečekaně...)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...