Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Jasně něco je fake, například 1/2 dílů z mistrovství, já se stejně bavím a o to primárně jde ne ? Dělají to dobře, poselství mi zase až tak unikátní nepříjde. Spíš se v tom Kazma snaží vidět něco, co tam úplně není a tím mi trošku vadí. Jinak jim fandím, dodávají poměrně kvalitní obsah,který ukazuje na nesmyslnost podobných pořadů a fascinaci "celebritami" atd.. to se mi líbí. A stejně nechápu jak někdo může sledovat sračky jako prostřeno..... :D Ale když nejoblíbenější film můžou být Babovřesky, tak už je asi možné všechno.  

Upraveno uživatelem vojta1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vojta co přesně je fake? Že idiotum řeknou aby se chovali jako idioti? Znám 3 lidí co byli v prostreno a jediný na čem se shodli že to sestrihavaji. Ono asi osmihodinovej záznam by nikoho moc nezajímal.

Ne to prostřeno jim věřím všechno, fake je podle mě něco z minulých dílů. Asi jsem se špatně vyjádřil. Do Prostřeno by nikdo normální nešel :) 

Odkaz ke komentáři

Mě to taky přijde trošku levý a říkám si takové "too good to be truth". Nejreálněji to vidím jako spolupráci Kazma/stream/prima a to by byla naprostá win/win/win situace. Nezdají se mi na tom hlavně dvě věci. Jednak, že by se jim podařilo protlačit dva lidi do jednoho dílu a druhak, že vytahovat jídlo na takový hrozný kladce respektive podložce a riskovat tak, že půl roku práce by vyšlo vniveč, mi taky nejde na rozum. Každopádně konec hodně slušnej a kdybych nebral v potaz, že si Kazma dneska pořádně namastil kapsu, lidi se alespoň dozvěděli něco užitečnýho. Snad na nějakou nadaci s Turretovým syndromem pošle pár těch peněz, co jsme mu vydělali.

Odkaz ke komentáři

Mě to taky přijde trošku levý a říkám si takové "too good to be truth". Nejreálněji to vidím jako spolupráci Kazma/stream/prima a to by byla naprostá win/win/win situace. Nezdají se mi na tom hlavně dvě věci. Jednak, že by se jim podařilo protlačit dva lidi do jednoho dílu a druhak, že vytahovat jídlo na takový hrozný kladce respektive podložce a riskovat tak, že půl roku práce by vyšlo vniveč, mi taky nejde na rozum. Každopádně konec hodně slušnej a kdybych nebral v potaz, že si Kazma dneska pořádně namastil kapsu, lidi se alespoň dozvěděli něco užitečnýho. Snad na nějakou nadaci s Turretovým syndromem pošle pár těch peněz, co jsme mu vydělali.

Ale Máňa říkala, že o tom na Primě ještě teď neví  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...