spineshank Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Kazma to fakt dotáhl na max :notworthy: :lol2: :lol2:parádní Prostřeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 S Justinem to byl u mě top, ale Prostřeno taky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 http://brno.idnes.cz/zlodej-v-kombineze-dezinfekce-penez-posta-jezov-ftx-/brno-zpravy.aspx?c=A170517_085307_brno-zpravy_krut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 VS: Tomu se říká "prani spinavejch penez" doslova :-) Ze by to ilustrovalo, co za lidi dela na poste? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Kazma vážně neuvěřitelný, čuměl jsem jak puk a teda závěr famózní, neskutečně dobrá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Pokud to není sehrané divadlo Stream-Prima, tak to skutečně nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 "Policie honila obri penis" ... http://www.extra.cz/policie-honila-obri-penis-prosi-o-pomoc-s-jeho-dopadenim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Jak moc to jsou sehraná divadla si říkám u každého dílu... A pořád nějak nevím, co si o tom myslet. Ale jestli to je není fake že strany OMS, tak klobouk dolů. Jak za nápady, tak za realizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 (upraveno) Jasně něco je fake, například 1/2 dílů z mistrovství, já se stejně bavím a o to primárně jde ne ? Dělají to dobře, poselství mi zase až tak unikátní nepříjde. Spíš se v tom Kazma snaží vidět něco, co tam úplně není a tím mi trošku vadí. Jinak jim fandím, dodávají poměrně kvalitní obsah,který ukazuje na nesmyslnost podobných pořadů a fascinaci "celebritami" atd.. to se mi líbí. A stejně nechápu jak někdo může sledovat sračky jako prostřeno..... Ale když nejoblíbenější film můžou být Babovřesky, tak už je asi možné všechno. Upraveno 17. května 2017 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 (upraveno) Vojta co přesně je fake? Že idiotum řeknou aby se chovali jako idioti? Znám 3 lidí co byli v prostreno a jediný na čem se shodli že to sestrihavaji. Ono asi osmihodinovej záznam by nikoho moc nezajímal. Upraveno 17. května 2017 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Vojta co přesně je fake? Že idiotum řeknou aby se chovali jako idioti? Znám 3 lidí co byli v prostreno a jediný na čem se shodli že to sestrihavaji. Ono asi osmihodinovej záznam by nikoho moc nezajímal.Ne to prostřeno jim věřím všechno, fake je podle mě něco z minulých dílů. Asi jsem se špatně vyjádřil. Do Prostřeno by nikdo normální nešel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Mě to taky přijde trošku levý a říkám si takové "too good to be truth". Nejreálněji to vidím jako spolupráci Kazma/stream/prima a to by byla naprostá win/win/win situace. Nezdají se mi na tom hlavně dvě věci. Jednak, že by se jim podařilo protlačit dva lidi do jednoho dílu a druhak, že vytahovat jídlo na takový hrozný kladce respektive podložce a riskovat tak, že půl roku práce by vyšlo vniveč, mi taky nejde na rozum. Každopádně konec hodně slušnej a kdybych nebral v potaz, že si Kazma dneska pořádně namastil kapsu, lidi se alespoň dozvěděli něco užitečnýho. Snad na nějakou nadaci s Turretovým syndromem pošle pár těch peněz, co jsme mu vydělali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 S Justinem to mělo lepší nápad, ale tady se víc namakali. To už je top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Jedna drsnější hříčka se slovy pro angličtináře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Mě to taky přijde trošku levý a říkám si takové "too good to be truth". Nejreálněji to vidím jako spolupráci Kazma/stream/prima a to by byla naprostá win/win/win situace. Nezdají se mi na tom hlavně dvě věci. Jednak, že by se jim podařilo protlačit dva lidi do jednoho dílu a druhak, že vytahovat jídlo na takový hrozný kladce respektive podložce a riskovat tak, že půl roku práce by vyšlo vniveč, mi taky nejde na rozum. Každopádně konec hodně slušnej a kdybych nebral v potaz, že si Kazma dneska pořádně namastil kapsu, lidi se alespoň dozvěděli něco užitečnýho. Snad na nějakou nadaci s Turretovým syndromem pošle pár těch peněz, co jsme mu vydělali. Ale Máňa říkala, že o tom na Primě ještě teď neví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 (upraveno) Njn, dokud to prima nepodepíše, tak Máňa rikala, že to není smeroplatny :D Upraveno 18. května 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 I takhle může vypadat "mírně škráblé sklíčko"...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Nic, co by nešlo rozleštit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky