Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Docela jo. Mám dojem že na mě teď mrkla. Někdy se ke mě nahne a povídáme si. Ale teď toho v sobě ještě tolik nemám. Počkej za hoďku.

až bude ta zeď vypadat takto, tak je na čase jít spát....................

giphy.gif

1394084418_9421be42.jpg

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to neni. jen jsem měl potřebu se obhájit, když si kluci dělali prdel, že nepoznám řemen a řemen :)

..mezi náma, je tu spousta jiných pičovin co mi taky vtipný nepřijdou

to mi potvrdilo pár mechaniků, že se tyhle motory nepotkávaj. sám nevím, asi je tam prostor mezi otevřenými ventily a pístem nahoře.

Jo je to vyjímka potvrzující pravidlo.  Ale humor je jak si vypěnil.  Sranda musí bejt i když fotra věší.

Odkaz ke komentáři

A at koukám jak koukám muj fotr tady nikde nevysi

To není nic proti tobě,  jen příměr.

Snad si nečekal něco ve smyslu máš pravdu předsedo. 

Odkaz ke komentáři

no to je sice vtipný, ale asi tři roky nazpět se to stalo naopak..

asi 10km od domova mi rupnul rozvoďák na corolle, motor se v klidu dotočil a chcípnul, tak pro mě přijel otec c-maxem a odtáhnul mě. to byla kurva potupa - ford táhnul toyotu.. ale za těch 20 let to bylo jedinkrát, kdy mě nechala na cestě.. tehdy mi kámoš na ulici před barákem nasadil novej a jezdím s ní spokojeně pořád.

Tak to vytěsni z hlavy a budeme dělat,že se to nestalo ;-):-):-)

Odkaz ke komentáři

to mi potvrdilo pár mechaniků, že se tyhle motory nepotkávaj. sám nevím, asi je tam prostor mezi otevřenými ventily a pístem nahoře.

Tak to asi nie... :D

Cakal som ze nejaka specialita o ktorej som nepocul, ale riesit konstrukcne to aby sa nestretol motor pri roztrhnutom rozvodaku to asi moc zmysel nema.

Takze len nahoda.

Odkaz ke komentáři

To není nic proti tobě, jen příměr.

Snad si nečekal něco ve smyslu máš pravdu předsedo.

Jee to jsi nepochopil,nic proti tobe-naopak - jak říkáš " sranda musí bejt i kdyby fotra veseli" a ja jen dodávám " a at koukám jak koukám muj fotr tu nikde nevysi"

Jen hláska, kterou používám ja;)

Upraveno uživatelem vwtyp11
Odkaz ke komentáři

Tak to asi nie... :D

Cakal som ze nejaka specialita o ktorej som nepocul, ale riesit konstrukcne to aby sa nestretol motor pri roztrhnutom rozvodaku to asi moc zmysel nema.

Takze len nahoda.

Ale nektere motory se opravdu, diky sve konstrukci, potkat nemohou. Jsou to treba nektere starsi benziny Fiatu. Tusim, ze i stary 2.5TDi od VW. A vypada to, ze i neco od Toyoty. :) Samozrejme, ze pri konstrukci byl pretrzeny rozvodak asi to posledni, proc to tak udelali...

Odkaz ke komentáři

Ale nektere motory se opravdu, diky sve konstrukci, potkat nemohou. Jsou to treba nektere starsi benziny Fiatu. Tusim, ze i stary 2.5TDi od VW. A vypada to, ze i neco od Toyoty. :) Samozrejme, ze pri konstrukci byl pretrzeny rozvodak asi to posledni, proc to tak udelali...

... no a ani jim nemůže prasknout rozvoďák. Třeba Wankel.
Odkaz ke komentáři

Přijde se pán k lékaři s ustřeleným penisem.."pane doktore dá se s tím něco dělat?".."ale samozřejmě,právě tady máme chobot ze slůněte.."..lékaři chobůtek přišijí a za pár týdnů,jde pán na kontrolu..."tak jak se daří jste spokojen a co manželka?"..."což,manželka je nadmíru spokojená,ale já, když jdu louce,on trhá trávu a rve mi ji do prdele".

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...