leebauer Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 V baru začne řvát jeden chlap na druhého:?Ty vole, šukal jsem Tvoji mámu.?Cely bar ztichne, čeká na reakci toho druhého, ale ten mlčí.První řve znovu:?Šukal jsem Tvojí mámu??? Ten druhý pořád nic. Ten první řve už úplně nepříčetně:?Slyšíš co říkám, ty kreténe, šukal jsem Tvojí mámu??A ten druhy konečně odpoví:?Prosím tě tati, jdi domů, jsi hrozně vožralej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 2qoyi: Místo sjíždění sraček na mimibazáru doporučuju nenakupovat potraviny hladový - budeš se divit ale dost to pomáhá... Na mimibazar nemam právěže vůbec čas, většinou improvizuju právě no. Já se spíš učim kupovat suchý věci jako rýži a podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Teď nevím, jestli je to úplně humor, ale asi jo Já mu nerozumím, co tam mumlá, a proč mu tam dává na stůl ty odpadky? ...shrňte mi to někdo prosimvás do dvou vět vo co go Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 nerad,ale musim do toho hodil vidle. tu cesnacku z bramburku udelal jako legraci admin z fora garaz. kluci chodej na navstevu ty bydlenky trolit. buchty se ale nedaj,bojujou,mazou jim dementni prispevky a rusej registrace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Buchty nemaj asi smysl pro humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Já mu nerozumím, co tam mumlá, a proč mu tam dává na stůl ty odpadky? ...shrňte mi to někdo prosimvás do dvou vět vo co go Ja som v radiu pocul, ze si majster poplietol imatrikulaciu s inkviziciou (proti ktorej sa chystal tak ostro vystupit). No ale jednou vetou : Borec proste nema vsetkych 5 doma a to sa potom nemozes divit nicomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 .... kluci chodej na navstevu ty bydlenky trolit. ...Bydlenka Tak tenhle výraz jsem ještě nikdy neslyšel. Je takovej - poetickej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 (upraveno) Kamarád Slovák mi poslal vtip který jsem nepochopil ale asi místní politik ale má super kerku borec. Doufám že to není fotosop fotoshop no u RYTMUSA je tá kérka pravá... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. října 2017 uživatelem rooosta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Obaja rozhodne k niecomu dospeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Tokio Onanura Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Ja myslim, ze kdyby tam kazdy dal par svych realne pouzivanych receptu, tak pulku smaznou ze troĺing ::-) nerad,ale musim do toho hodil vidle. tu cesnacku z bramburku udelal jako legraci admin z fora garaz. kluci chodej na navstevu ty bydlenky trolit. buchty se ale nedaj,bojujou,mazou jim dementni prispevky a rusej registrace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 jednu chvilku se tomu venovali ve velkem. vstupovali do diskuzi ohledne velikosti pochvy,zajimalo je kolik stoji vybeleni analniho otvoru a ktera klinika to udela chlapovi a jestli bude sleva. nicmene nejvetsi perly zaznivali ve vztazich-rady ma mne rad,nema mne rad,spi se mnou,nespi se mnou,mozna je be s jinou ,ale nevim to jiste. mam tyhle moudra a ruzne uhly pohledu tuze rad,clovek ziskava prehled a potom vi,kudy bezi zajic........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 (upraveno) edit double. Upraveno 25. října 2017 uživatelem hopa26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Jo, ten byl v těch debatách nejlepčí. "Vy to čtete?" "Uh ghhhhrhhh ehhhhh jóóóó no..":) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Však on se otrká...a pak bude mluvit stejně bezobsažně, akorát to lépe zabalí - třeba jako Vláďa Špidla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Informační kyvadlo, pro výběr správných hodinek nutnost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Instant mě inspiroval těma texaskýma: Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 A pokračujeme s okénkem polského humoru: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky