Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

V baru začne řvát jeden chlap na druhého:

?Ty vole, šukal jsem Tvoji mámu.?

Cely bar ztichne, čeká na reakci toho druhého, ale ten mlčí.

První řve znovu:

?Šukal jsem Tvojí mámu??

? Ten druhý pořád nic. Ten první řve už úplně nepříčetně:

?Slyšíš co říkám, ty kreténe, šukal jsem Tvojí mámu??

A ten druhy konečně odpoví:

?Prosím tě tati, jdi domů, jsi hrozně vožralej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník qoyi

2qoyi: Místo sjíždění sraček na mimibazáru doporučuju nenakupovat potraviny hladový - budeš se divit ale dost to pomáhá...  :whistling:

Na mimibazar nemam právěže vůbec čas, většinou improvizuju právě no. Já se spíš učim kupovat suchý věci jako rýži a podobně.

Odkaz ke komentáři

Já mu nerozumím, co tam mumlá, a proč mu tam dává na stůl ty odpadky? ...shrňte mi to někdo prosimvás do dvou vět vo co go :)

Ja som v radiu pocul, ze si majster poplietol imatrikulaciu s inkviziciou (proti ktorej sa chystal tak ostro vystupit). No ale jednou vetou : Borec proste nema vsetkych 5 doma a to sa potom nemozes divit nicomu.

Odkaz ke komentáři

Kamarád Slovák mi poslal vtip který jsem nepochopil ale asi místní politik ale má super kerku borec. Doufám že to není fotosop :)

fotoshop no u RYTMUSA je tá kérka pravá...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem rooosta
Odkaz ke komentáři

Ja myslim, ze kdyby tam kazdy dal par svych realne pouzivanych receptu, tak pulku smaznou ze troĺing ::-)

nerad,ale musim  do toho hodil vidle. tu cesnacku z bramburku udelal jako legraci admin z fora garaz. kluci  chodej na navstevu  ty bydlenky trolit.   buchty se ale nedaj,bojujou,mazou jim dementni prispevky a rusej registrace.  

Odkaz ke komentáři

jednu chvilku se tomu venovali ve velkem. vstupovali do diskuzi ohledne velikosti pochvy,zajimalo je kolik stoji vybeleni analniho otvoru a ktera klinika to udela chlapovi a jestli bude sleva. nicmene nejvetsi perly zaznivali ve vztazich-rady ma mne rad,nema mne rad,spi se mnou,nespi se mnou,mozna je be s jinou ,ale nevim to jiste.  

mam tyhle moudra a ruzne uhly pohledu tuze rad,clovek ziskava prehled a potom vi,kudy bezi zajic........

Odkaz ke komentáři

:lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...