Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No tvl, to je ještě horší než Katka a Jindra...

Tohle jako někdo dobrovolně poslouchá? To by se dalo použít na zajatce na vymývání mozků...

Odesláno

Tohle jako někdo dobrovolně poslouchá? To by se dalo použít na zajatce na vymývání mozků...

Já myslím, že je to hodně postavené na pravidle: zážitek nemusí být dobrý, stačí aby byl hodně silný.

Já byl jednou na koncertě tohohle a taky na to do smrti nezapomenu. Ani U2.Coldplay, Dylan, Zeppelin, Cranberries, Macklemore a další mi tolik v paměti neutkvěli :D 

Odesláno (upraveno)

Já byl jednou na koncertě tohohle a taky na to do smrti nezapomenu.

aneb co dělá řezník mexickýho kartelu ve volným čase :)

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno

Hele jeden z nejlepších koncertů co jsem zažil. Dvě hodiny v kuse jsme pogovali a byla to fakt sranda. Teda ze začátku to vypadalo, že nás sežerou, protože jsme s kamarádem měli oba rifle a bílé triko a nějak jsme nezapadali do osazenstva. Vzal nás tam spolužák co to poslouchá ( nechápu..)

Odesláno (upraveno)

Já myslím, že je to hodně postavené na pravidle: zážitek nemusí být dobrý, stačí aby byl hodně silný.

Já byl jednou na koncertě tohohle a taky na to do smrti nezapomenu. Ani U2.Coldplay, Dylan, Zeppelin, Cranberries, Macklemore a další mi tolik v paměti neutkvěli :D

tohle určo bude oblíbenej song v Guantánamu  :lol2:  :lol2: 

Upraveno uživatelem spineshank
Odesláno

Tak on se rozhodl, že na tom svém propuštění co nejvíc vytříská. Když vidím ty upoutávky v televizi, tak mu to asi vychází.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...