Pavelpu27 Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Že bych otevřel téma cmunda vs. bramborák? To by taky mohlo chvíli vydržet.
leebauer Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Teď jsem byl na záchodě,a někdo tam nechal pěknou makovku.
Wanderer Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Že bych otevřel téma cmunda vs. bramborák? To by taky mohlo chvíli vydržet.Nebo štrůdl a závin. :-)
gunman Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Že bych otevřel téma cmunda vs. bramborák? To by taky mohlo chvíli vydržet. vždycky to byl křápanec :-)
JoyStick Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Cywe 3 stránky vo sladkym pečivu... A pikador nezmíní nikdo. Jsem pohoršen
geometr Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Je to a vždy byl makový rohlík, protože je na něm mák. Prostě makovka.Proč jako loupák ? :-) Loupák je bez makového posypu a je to typ rohlíku který je rolován ke středu a dá se tedy loupat.Makovka je houska nebo rohlík s makovým posypem. :-)Bych teda chtěl vidět rohlík, kterej se roluje ke středu. Já znám jenom ty, co se rolujou od středu. Na loupáku je dycky mák, jinak to není loupák, ale zmetek. Může tam bejt i něco jinýho, třeba mandle.
JoyStick Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Že bych otevřel téma cmunda vs. bramborák? To by taky mohlo chvíli vydržet. Dycinky cmunda.
long Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Bych teda chtěl vidět rohlík, kterej se roluje ke středu. Já znám jenom ty, co se rolujou od středu. Na loupáku je dycky mák, jinak to není loupák, ale zmetek. Může tam bejt i něco jinýho, třeba mandle.V nicku máš něco co by znamenalo, že máš cit pro vnímání prostoru a proto si trvám na svém a nemohu než nesouhlasit Roluje se od krajů tak, aby střed končil nejlépe na vrchní straně rohlíku https://www.mytastecz.com/v/m%C3%A1slov%C3%BD-loup%C3%A1k.html Loupák je loupák tedy to co je na fotografii a v odkazu a makovka nebebo makový rohlík snad již nemusím tím pádem vysvětlovat :-) Nebo pro někoho ano ? To, že se někde v ASII mluví jinak neznamená přeci, že jeansovým kalhotům od společnosti Lewis budu říkat Rifle tak ja je v kraji zvykem.
Návštěvník tolja Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 V nicku máš něco co by znamenalo, že máš cit pro vnímání prostoru a proto si trvám na svém a nemohu než nesouhlasit Roluje se od krajů tak, aby střed končil nejlépe na vrchní straně rohlíku https://www.mytastecz.com/v/m%C3%A1slov%C3%BD-loup%C3%A1k.html Loupák je loupák tedy to co je na fotografii a v odkazu a makovka nebebo makový rohlík snad již nemusím tím pádem vysvětlovat :-) Nebo pro někoho ano ? To, že se někde v ASII mluví jinak neznamená přeci, že jeansovým kalhotům od společnosti Lewis budu říkat Rifle tak ja je v kraji zvykem. je to tak, Rifle jsou jen jedny vlastně dvoje, ale levisky to fakt nejsou
Návštěvník tolja Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 (upraveno) Já si trvám na svém. to můžeš, ale řekl bych, že Long nepopisuje rolování rohlíku od jeho středu, nýbrž to, že se vychází z trojúhelníku těsta, které se začíná rolovat od přepony Upraveno 14. srpna 2018 uživatelem tolja
lloffass Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Loupák je z listového těsta, to vlevo je makový rohlík a to vpravo je briožka.Tady se potvrzuje, že wizz bydlí jen pár ulic vedle mně... Má naprostou pravdu :-D
long Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Long je gurmán Nevím proč ?Ale makovku, tedy hladký rohlík s makovým posypem si občas na víkend na snídaní kupuji
geometr Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 to můžeš, ale řekl bych, že Long nepopisuje rolování rohlíku od jeho středu, nýbrž to, že se vychází z trojúhelníku těsta, které se začíná rolovat od přeponyVýborná dedukce zřejmě, ale nebude to od odvěsny, nebo není ten trojúhelník spíš rovnostranný než pravoúhlý.
Návštěvník tolja Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Výborná dedukce zřejmě, ale nebude to od odvěsny, nebo není ten trojúhelník spíš rovnostranný než pravoúhlý.rovnostranný trojúhelník nemá odvěsny a přeponu? prostě sladkej hladkej rohlík nebo houska sypané mákem jsou makovka, se s tím smiř
Doporučené příspěvky