tikzot Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 A nebo tak;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Tady je zas humoru. To je jak kdyz se hadaj moje dcery. Kazda musi mit posledni slovo. Bylo by to i vtipny, ale nejak neni. Trochu nadhledu panove...Já to vidím takto a pohoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Některé věci nevysvětlíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Vy tu řešíte prkotiny a v Anglii taková katastrofa. https://revue.idnes.cz/vevodkyne-meghan-auto-dvere-zakaz-kralovska-rodina-vystava-pqa-/lidicky.aspx?c=A180926_144210_lidicky_zar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Ano, je to tragedie... to zase bude tema na par tydnu, uz se tesim. Vy tu řešíte prkotiny a v Anglii taková katastrofa. https://revue.idnes.cz/vevodkyne-meghan-auto-dvere-zakaz-kralovska-rodina-vystava-pqa-/lidicky.aspx?c=A180926_144210_lidicky_zar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Ale vsimnete si, jak to elegantne zavira. Jednim prstikem. No, asi maji dobre namazany panty. To ja s tim musim triskounout a pak si jit jeste umejet ruce:-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 @Mareka01: Nebo takhle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Kdo řekl že jsem blázen? Já? Kdepak - to nenapadlo mě, k tomu mě donutily ty hlasy! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Hele JAJAD9A2F5AA-6684-4939-9404-203C587433D4.jpegOdkud máš moji fotku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 kdyz je dnes blbe me, tak at vsem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 To bych daval do skol. Misto obrazu fotoramecek s touhle animaci. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 dajte to pred kazdy Lidl a zmenite demograficky profil statu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Ta animace je dost přísná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 (upraveno) o bych daval do skol. Misto obrazu fotoramecek s touhle animaci. :-) Ani jedno z mých dětí to naštěstí ve třídě na zdi nemá. Ještě že už to nemusí bejt. Jinak ale tak pěkně nevypadá, aktuálně nějak takhle (foto z netu: https://www.info.cz/cesko/zeman-rozzuril-romy-a-ti-mu-ted-vraci-uder-facebook-zaplavili-stovkami-fotek-jak-pracuji-36780.html): Upraveno 4. října 2018 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Ja ho videl nazivo letos a loni na vystave Zeme zivitelka, a ty co mysli, ze brzy zhebne, zklamu - letos vypadal lip nez loni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Asi lepci vizazista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Nebo má dvojníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Na tý Beemanově animaci mi dost připomíná Salieriho z Mafie, nepřijde vám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Ja ho videl nazivo letos a loni na vystave Zeme zivitelka, a ty co mysli, ze brzy zhebne, zklamu - letos vypadal lip nez loni :-)To už je ale hodně černej humor :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky