Tom4 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Ona ta spojka se da vyfotit i jinak a pak . . .To nechápu, budeš si spojovat prostředníčky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 To nechápu, budeš si spojovat prostředníčky?Jeste bych to mohl vyfotit ve stylu HORHE, ale na to jsem jeste malo nalitej. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 (upraveno) No s půlcoulovou spojkou pochybuju. Jedině že by byla jako fakt zima. Upraveno 14. října 2018 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Jo a pak už by se s tim zalejvat dalo. Takže na co konve jako, když máš vlastní hadici i se spojkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 No s půlcoulovou spojkou pochybuju. Jedině že by byla jako fakt zima. DEKUJI ZA DUVERU!!!! Jo a pak už by se s tim zalejvat dalo. Takže na co konve jako, když máš vlastní hadici i se spojkou.Jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Podle mýho tak zase sníží průtok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Jo a pak už by se s tim zalejvat dalo. Takže na co konve jako, když máš vlastní hadici i se spojkou.A nebo když máš mraky spojek,mraky hadic a mraky času!!!Jako já!Tu zahradu jednou vyhodim do vzduchu!!!Ale to si pak oddechnu a odpočinu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Teď jsem si přečetl na seznamu takový zajímavý článek ,,Ze zlatníka katem''.Umíme si představit některé členy, třeba LONGA (promiň :-) ) , jak maká za stolem v dílně, najednou zazvoní mobil - haló, máte tady zítra na Pankráci zakázku, v Olomouci za 14 dní, nashle, přejí pěknou práci v dílně, pane zlatník. https://www.novinky.cz/veda-skoly/485877-ze-zlatnika-katem-mistr-popravci-wohlschlager-selhal-jen-jedinkrat.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Tak, hlavně je třeba dělat práci s chutí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Tvl, "Hodinky co ukazují čas". Nevídaná záležitost. https://www.sbazar.cz/expoler/detail/46539438-hodinky-casio-g-shock-co-ukazuji-cas Co slovo to perla: Hodinky ukazuji cas,ktery prave je.Cas neukazuji rucicky,ale cislice.Daji se podle me nosit na leve i prave ruce,nosil jsem je na leve,protoze to vypada lip.Hodinky jsem puvodne koupil za fakt dost penez a ted je prodavam za cenu kterou urcite vidite.Hodinky jsem sem tam nosil,takze nejsou nove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 (upraveno) Dneska koukám na přehled zpráv a tam článek o chystaném státním vyznamenání pro Soukupa: Majitel TV Barrandov a nejvytíženější český moderátor Jaromír Soukup se tak připojí po bok uměleckých a profesních velikánů, jako je Zdeněk Troška nebo Daniel Hůlka. ?Je to pro mě veliká čest. Už jsem v to ani nedoufal. Jsem rád, že si pan prezident všimnul mého velkého nasazení a toho, že dělám Českou republiku lepším místem,? prozradil Jaromír Soukup během natáčení svého nového pořadu ?Intimnosti Jaromíra Soukupa?, ve kterém představuje divákům své spodní prádlo a občas přičichne k cizímu spodnímu prádlu. To si dělají srandu nebo fakt někdo někdo předpokládá komerční úspěch trenýrek tohodle chlapa? :-) Upraveno 15. října 2018 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Chce se mi blít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Pánové, abyste se ještě nedivili ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Chlapi, chce to lip cist a idealne celej clanek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Chlapi, chce to lip cist a idealne celej clanek No jo už to vidím. Tak já jsem se až dolů nedostal. Nejlepší na tom všem je, že je to celkem uveřitelný :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Já to číst nebudu, je mi jedno v jaký je to souvislosti, a jestli je to pravda, chce se mi blít pokaždý, když slyšim to jméno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Můj dědeček byl veterán druhé světové války. Během bitvy o Británii za jediný den zničil 8 německých letadel a zabil 20 členů posádek. Byl to ten nejhorší mechanik, jakého Luftwaffe kdy měla. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Hm, a nedělá teď někdo z rodiny u belgickýho letectva?https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/486175-mechanik-v-belgii-omylem-zmackl-tlacitko-a-rozstrilel-stihacku-za-stovky-milionu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Hm, a nedělá teď někdo z rodiny u belgickýho letectva?https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/486175-mechanik-v-belgii-omylem-zmackl-tlacitko-a-rozstrilel-stihacku-za-stovky-milionu.htmlNo právě tenhle vtípek je aktuální :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Nějak si nedovedu představit, že ten mechanik ?omylem? spustí kanón. V hangáru. Celý ten článek mi přijde trochu pofidérní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky