sery.vlk Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Nezávislá studie potvrdila, že do roku 2016 Honza.manta trávil čas převážně prskáním po monitoru. V roce 2017 nastává určitý zlom a monitor začíná často mýt, přičemž této činnosti věnuje i 80% volného času. Tým psychologů nedokázal definovat příčinu změny v chování a doporučuje kognitivně behaviorální terapii. V roce 2018 plně převládá kompulzivně obsesivní mytí, nad prskáním. Tento akt provází bipolárně pozitivní i negativní průvodní jevy. Tým odborníků varuje s ohledem na nakažlivosti modelového vzorce chování.Ještě bys to mohl vylepšit zkoumáním vlivu moderátorské funkce na prskání, resp. pucování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Hele vy dva chytráci, jestli to chcete udělat opravdu pořádně, tak rozšiřte své zkoumání i na další Manťákovy tělesné tekutiny dopadající na klávesnici, monitor, či do blízkého okolí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 No ale k takemu podrobnemu vyskumu bude v historii postov pravdepodobne nedostatok dokazoveho materialu, leda ze by mi nejake stavnate vlakno uniklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Takže je to pravda, že Manta sere na monitor??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 kaviár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Nezávislá studie potvrdila, že do roku 2016 Honza.manta trávil čas převážně prskáním po monitoru. V roce 2017 nastává určitý zlom a monitor začíná často mýt, přičemž této činnosti věnuje i 80% volného času. Tým psychologů nedokázal definovat příčinu změny v chování a doporučuje kognitivně behaviorální terapii. V roce 2018 plně převládá kompulzivně obsesivní mytí, nad prskáním. Tento akt provází bipolárně pozitivní i negativní průvodní jevy. Tým odborníků varuje s ohledem na nakažlivosti modelového vzorce chování. Hele vy dva chytráci, jestli to chcete udělat opravdu pořádně, tak rozšiřte své zkoumání i na další Manťákovy tělesné tekutiny dopadající na klávesnici, monitor, či do blízkého okolí :-) Tak jsem se pro jednou otočil vy pitomci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Aha, já mantu vždycky vnímal přes 4 kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Tak jsem se pro jednou otočil vy pitomci. si zabil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 A to je vtipné Mondeo? Kalous to má v hlavě srovnané víc než kdejaká pakáž na hradě a v podhradí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 (upraveno) Romantický rozchod po Ostravsku: 'Marie, nám by to spolu neklapalo,bo su kozoroh a ty si piča!!' Upraveno 15. ledna 2019 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 A to je vtipné Mondeo? Kalous to má v hlavě srovnané víc než kdejaká pakáž na hradě a v podhradí...No to je alespoň humor ;o))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 No to je alespoň humor ;o)))Ty mě nepřekvapíš, ty ne wizzi :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Pár stránek dozadu byl Ozzyman a tenhle mě docela pobavil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Pár stránek dozadu byl Ozzyman a tenhle mě docela pobavil... Jako dobrý, ale některý ty věci, co tam to děfče předvádí, to musí být lahůdka na pohybovej aparát. To jak ze salta kecne za zadek a odrazí se..., já bejt její kostrč tak jí tak nakopu prdel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Slečna je naštěstí celkem vybavená tlumící vrstvou...bejt to já tak...no já bych vlastně udělal sotva kotrmelec, takže ze salta na zadek se nikdy nedostanu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
just_a_wee_dram Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Ad schovka - tak proto mají Rolexy Oyster Case Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Slečna je naštěstí celkem vybavená tlumící vrstvou...bejt to já tak...no já bych vlastně udělal sotva kotrmelec, takže ze salta na zadek se nikdy nedostanu :-DTohle je úžasný, mně stačí si obout a zašněrovat boty a jsem slušně vyřízenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 znám, znám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky