Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Nezávislá studie potvrdila, že do roku 2016 Honza.manta trávil čas převážně prskáním po monitoru. V roce 2017 nastává určitý zlom a monitor začíná často mýt, přičemž této činnosti věnuje i 80% volného času. Tým psychologů nedokázal definovat příčinu změny v chování a doporučuje kognitivně behaviorální terapii. V roce 2018 plně převládá kompulzivně obsesivní mytí, nad prskáním. Tento akt provází bipolárně pozitivní i negativní průvodní jevy. Tým odborníků varuje s ohledem na nakažlivosti modelového vzorce chování.

Ještě bys to mohl vylepšit zkoumáním vlivu moderátorské funkce na prskání, resp. pucování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nezávislá studie potvrdila, že do roku 2016 Honza.manta trávil čas převážně prskáním po monitoru. V roce 2017 nastává určitý zlom a monitor začíná často mýt, přičemž této činnosti věnuje i 80% volného času. Tým psychologů nedokázal definovat příčinu změny v chování a doporučuje kognitivně behaviorální terapii. V roce 2018 plně převládá kompulzivně obsesivní mytí, nad prskáním. Tento akt provází bipolárně pozitivní i negativní průvodní jevy. Tým odborníků varuje s ohledem na nakažlivosti modelového vzorce chování.

Hele vy dva chytráci, jestli to chcete udělat opravdu pořádně, tak rozšiřte své zkoumání i na další Manťákovy tělesné tekutiny dopadající na klávesnici, monitor, či do blízkého okolí :-)

:lol2:  :lol2:  :lol2:

Tak jsem se pro jednou otočil vy pitomci. :gora:

Odkaz ke komentáři

Slečna je naštěstí celkem vybavená tlumící vrstvou...bejt to já tak...no já bych vlastně udělal sotva kotrmelec, takže ze salta na zadek se nikdy nedostanu :-D

Tohle je úžasný, mně stačí si obout a zašněrovat boty a jsem slušně vyřízenej.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...