Rudykopalsson Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Mě pomáhá druhej schod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Já to mám jako když šnorchluju, na dva nádechy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 nema chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Proč je lepší sex s učitelkou, než se zdravotní sestrou?Zdravotní sestra říká: "Další prosím!"Učitelka říká: "Celé si to zopakujeme!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 (upraveno) Chcete je?Donedávna obyvatele Kliniky... PS:jedna se o parodii imho nebude daleko od pravdy Upraveno 17. ledna 2019 uživatelem markwagner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 (upraveno) Co to je orální historie? Kde se to studuje?Jak můžou být tak perspektivní kádry dlouhodobě nezaměstnaní? Upraveno 17. ledna 2019 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Já tuším, ale asi to nebude ono. Jinak by to měly vystudovaný všechny povinně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Příští prezident z Barrandova https://www.novinky.cz/domaci/494698-jaromir-soukup-zaklada-politicke-hnuti.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu nebo taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Konecne! Tomio me zklamal, hledam nekoho jineho, koho bych volil a Tomas Ortel jeste nekandiduje... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Ortel bude na Ministerstvu Menšin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Kokoti uz davno nie su mensina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Co to je orální historie? Kde se to studuje?Jak můžou být tak perspektivní kádry dlouhodobě nezaměstnaní?Podívej se na studijní obory FHS UK (Sokolova fakulta). Je to zajímavé čtení. https://fhs.cuni.cz/FHS-9.html#4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 FHS se u nás překládalo jako ?Fakulta hoven a sraček?. Tady je vidět proč. Docela by mě zajímalo (vážně myšleno), čím se ti absolventi pak živí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 FHS se u nás překládalo jako ?Fakulta hoven a sraček?. Tady je vidět proč. Docela by mě zajímalo (vážně myšleno), čím se ti absolventi pak živí.A to jsem považoval svoje studium ekonomie za málo přínosné :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 No třeba to produkuje různé Maláčové tohoto světa (si představuju) - prostě lidi se spoustou jasných názorů. Kteří se často chovají, jakoby peníze rostly jak listí na stromech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Díky za rozšíření obzorů pánové - "Fakulta hoven a sraček", to sedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Dneska rano u nas v parku volala slecna na psa Cype (nebo Cipe?). Zajimalo by me, zda zna vyznam toho slova, ale neptal jsem se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 ...čím se ti absolventi pak živí. Parazitují jako nezaměstnaní, parazitují v neziskovkách, parazitují jako státní zaměstnanci na různých úřadech (kde si hrají na vrchnost), nebo se cpou do politiky. Jako "hrdí majitelé VŠ titulu" je pod jejich úroveň jít připravovat burgery do mekáče, kam by jinak patřili. Pakáž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky