Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

na linkedu má PwC...

Potkal jsem ho jednou na srazu v olmiku a stačilo, kardinální blb. 

A myslím že je tu pořád členem, nebo někdo s jeho mobilním číslem tady nedávno prodával hodinky

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

Tvl, tohle nevymyslíš. Poprvé mají naplánovaný na ISS že budou úkol plnit jen ženy, asi posunutí emancipace na nízký orbit.

No ono každopádně klobouk dolů před každým kdo se dostane nahoru, o to nejde. Ale neklaplo to. Ten čistě ženský úkol.

Protože nemají co na sebe! :lol2:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/misi-ryze-zenske-posadky-na-iss-zmaril-nedostatek-padnoucich-skafandru-69095?dop-ab-variant=2&seq-no=1&source=hp

Odesláno

Jojo to je Tada. Pár let zpátky jsem od něj už pod tímhle nickem kupoval Sinn 103. Jsem se ho ptal při předání v jakým jsou stavu a tak a on nato že perfektní, že s tím jen chodí na střelnici střílet :-D 

Odesláno

Teda nevím jestli je to mnou nebo jsou skvrny na slunci, ale dneska ty humory nějak nepobírám - JAJA, bebe22, Tomas_2002...ani ťuk.

Jestli te to uklidni, tak nejsi sam :)

Odesláno

Jaja -  watch snobs sa vysjali na Hublot a presli k Pateku

bebe - radili mu v style  "12 dpc" a on to pochopil ako 12 faktorial

Thomas - vo veleznamej RTS strategickej hre AoE Age of Empires existuje jednotka Priest, ktora "zaklinanim" dokaze ovladnut nepriatelsku jednotku a urobit z nej tvoju (a naopak) vydava pri tom charakteristicky zvuk "Wololo"

ukazka napriklad tu:

Odesláno (upraveno)

Teda nevím jestli je to mnou nebo jsou skvrny na slunci, ale dneska ty humory nějak nepobírám - JAJA, bebe22, Tomas_2002...ani ťuk.

Když jsi nepochopil vykřičník v tom vtipu od bebe22 - nestudoval jsi náhodou nějaký humanitní obor?

EDIT: cali to vysvětlil, než jsem to dopsal...

Upraveno uživatelem Franta Dobrota
Odesláno (upraveno)

edit: cali byl rychlejis :)

Upraveno uživatelem 911
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...