Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

56781033_2293219614254922_73145026929177

"Parkuješ jak čurák, stejně jako ten kokot naproti, tak ať to nemusím psát dvakrát, až budeš odjíždět dej mu to za stěrač, ať ví že je taky piča."

Odesláno

Dva trampy překvapila tatranská sněhová fujavice.

Když se už takřka na pokraji sil vzdávali veškeré naděje, objevil se na obzoru obrovský bernardýn se soudkem rumu na krku.

"Nádherné," zvolal první zesláblým hlasem.

"Nadarmo se neříká nejlepší přítel člověka."

"Pravda," zašeptá druhý, "a nese ho pes!"

Odesláno

Když si dáš toho hňupa a jeho chytrosti do ignoru tak jako já, budeš v pohodě a nebudeš je muset pořád dokola kopírovat a tím mi pít krev i přes ignorelist=)

Sorry, nechal som sa vyprovokovat. Ignore list nepouzivam, mam na to dovody, ale mas pravdu. Nad prispevkami menovaneho gentlemana som uz parkrat zaskripal zubami ale cvicim si na nom dobre sebaovladanie tak som to presiel mlcanim. Teraz mi to nevyslo. Budem sa viac snazit ;).

Odesláno

"Parkuješ jak čurák, stejně jako ten kokot naproti, tak ať to nemusím psát dvakrát, až budeš odjíždět dej mu to za stěrač, ať ví že je taky piča."

Kdoví, na kolika autech už to bylo. Vždycky se najde nějakej ko*ot naproti :)

Odesláno

Věděli jste, že na Kanarských ostrovech nežije jediný kanárek?

A na Panenských ostrovech je to to samé!

Ani jeden kanárek!

Odesláno

Royal us. Nikoliv royal we. Ale to je burt. :)

To jim hned radši napiš, autor asi zrovna chyběl. Kontakt: themail@newyorker.com :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...