Z. Paul Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 V TV začínají běžet reklamy na Vánoce (Mall.cz). V září hezky pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Njn, v letáku Lídlu už mají stěrku na led z aut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Nejvyšší čas. Kolega už ráno škrábal .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Abolice po česku - milošt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Tvl, Milošt je dobrá jak chleba s máslem, se tady s manželkou tlemíme jak blbci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Pani nebyla při vystupování dost rychlá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Kolgyne zapomnela zhasnout v kanclu a prislo ji do mailu toto: Dobrý den, skřítkové žijící na xxxxxxx mi práskli, že ve vaší kanceláři č. 121 a 331 jste jim celou noc svítili, mám Vám za to poděkovat, oni na vypínač nedosáhnou a tak reje provádí po tmě, je ovšem možné, že světlo nezhasly ženy zabývající se výzkumem podlahových krytin, v tom případě poděkování neplatí Vám, v tom případě na tuto noticku nereagujte. S přáním hezkého dne a pěkného víkendu Mgr. Bc. XxxxxxxxxxxOddělení bezpečnostní politiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Njn, v letáku Lídlu už mají stěrku na led z aut...Pozdě.Já to nestihl včas v pátek do práce, protože jsem si za boha nemohl vzpomenout, kde tu škrabku mám a než to rozpustilo topení, bylo holt pozdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Pozdě.Já to nestihl včas v pátek do práce, protože jsem si za boha nemohl vzpomenout, kde tu škrabku mám a než to rozpustilo topení, bylo holt pozdě.Na tohle vzdy poslouzi nektera ze slevovych karticek, kterych mam vetsinou par v penezence... Pripadne "na vsechno ostatni je tu mastercard..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Máte taky fasovat škodofku, pak stačí otevřít víko nádrže jo a v pátek jsem škrábal taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Ja mam skrabku furt jeste na balkone, kde s ni skrabu hovna od holubu na sousedy pode mnou...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batman* Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 (upraveno) Ona mi je ta Greta už sama o sobě nějaká nesympatická. Upraveno 23. září 2019 uživatelem lloffass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Co teprve když začne mluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 S takovych xychtem muze jedine do politiky, bo v normalnim zivote by mohla delat maximalne v kampani na snizeni porodnosti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Gréta je geniálně vybraný marketingový nástroj, k smíchu jsou spíš její posluchači Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky