Bert Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 No, když itrnici, tak snad na zabiačce .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 No, když itrnici, tak snad na zabiačce .... Tady zabíjačky nejsou. Tady se zabíjí ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 To je vlastně prauda. Vlastně nikdy se neřeklo, když byla zabíjačka, ale když se zabíjelo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Mne je to taky blby, ale zeptam se teda...co je to meme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 No jo Litomyšl....Vokurek, venka, votáčka, rožni, beseda, rejž atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Mne je to taky blby, ale zeptam se teda...co je to meme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Mem aneb kulturgen je sirice se jednotka kulturni informace.. prece ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 ? Ve Třebovej zase jela ztráta j , takže "ídlo, ízdenka, itrnice " a další ..Tohle se táhne hodně daleko. Moje tchýně - osmdesátiletá babička - taky vynechává "j" na začátku slov. Pochází až z Ostravska. Ídlo a itrnice jsou u ní naprosto běžné. A taky jezdí k Irkovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Mne je to taky blby, ale zeptam se teda...co je to meme? https://knowyourmeme.com/memes/memes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Tohle se táhne hodně daleko. Moje tchýně - osmdesátiletá babička - taky vynechává "j" na začátku slov. Pochází až z Ostravska. Ídlo a itrnice jsou u ní naprosto běžné. A taky jezdí k Irkovi.Siwi, vratte babrli jeji zuby a uvidis, ze v Ostrave bylo jidlo vzdycky jidlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Mne je to taky blby, ale zeptam se teda...co je to meme? Ja som tipoval, že niečo z mimibazaru. Lebo také slovo môže použiť iba človek, ktorý bežne hovorí veci ako mimísek a těhulka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Zejo? Prdim na to, guglit to nebudu. Doted jsem bez toho vedl temer plnohodnotny zivot, tak uz to asi doklepu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Plnohodnotný ano, přicházíš o ten virtuální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/jakes-strougal-komunismus-trestni-stihani.A191126_111858_domaci_elka tvl. dnes je první Apríl?Že si ale dali na čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 (upraveno) Tak zrovna jsem to slysel v radiu a rikal si, jestli slysim dobre. Upraveno 26. listopadu 2019 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Nojo a to počkejte, až za ňákejch 30 let začnou stíhat Bábu, to bude jízda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Jsme cim dal tim blbejsi, tipnul bych za 50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Stíhat stoletý dědky...škoda času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Stihat... maj na ne bafnout zpoza rohu, to je polozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 (upraveno) Ti dědci by spíš měli od Miloše dostat pamětní metál za svou nerozhodnost v 89.Kdyby o těch 10 let dřív nechali otevřenou hranici, Rusáky by tím motivovali akorát k ještě většímu utažení šroubů. Tihle 3 by tehdy dostali §91 Vlastizrada - a z hradu by se dodnes chartistům ve frontách na Rolexky banány vysmíval někdo jako dobrý soudruh Lukašenko... Upraveno 26. listopadu 2019 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky