varjag Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Smát ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Je to rebel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Sysel říční mě teda rozsekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 (upraveno) V češtině a bižuli to bude chtít malinko přidat, no. Ale tu vydru mi hlava nebere, vzhledem k večerníčku o Vydrýskovi. Upraveno 22. prosince 2019 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Sysel říční mě teda rozsekal Ja slyšel ze existuje skokan skalní. Zvláštní druh žáby, co skáče po skalách. Ale říkalo mi to dítě cca 8 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Sysle nebo vydre, kdo se v těch zvířatech má vyznat. Škoda nevyužité příležitosti, vodní výr lingvistickému taxonomovi zatím uniká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Existuje. Například věta: na vodě se udělal výr.Aneb i dravci někde musí masturbovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Existuje. Například věta: na vodě se udělal výr.Aneb i dravci někde musí masturbovat. Super!To mi připomíná ten fór: Plave výr ve vodě a má orgasmus. Znáte to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Super!To mi připomíná ten fór: Plave výr ve vodě a má orgasmus. Znáte to?Ja ano, nevím jak ostatni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 to bolo na Motyho, len som zabudol citovat - teba viem odhadnut vcelku presne Díky, Juro, fakt sem se ptal upřímně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 ?Mami, s někým chodím...??Znám ho, Sáro???Jo, je to Izák, náš pošťák.??Ale zlato, vždyť by to mohl být tvůj otec!??Na věku nezáleží.??Zlato, myslím, že mi nerozumíš!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Pobavilo;-) https://www.youtube.com/embed/vBQfCHQ2yNU?fbclid=IwAR0lEOW8Y61RCbb7Ia2iShv8oo7Sr8HG7hlKyxl-QFEAW8l0BgYOP6dQ7fQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Česká verze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Snad to není přes čáru. Já se málem poch..l smíchy. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Ti to objaví Dokusan a bude po srande Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Teda ten je tak cernej, ze jeste chvili pred scenkou sklizel bavlnu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 ....hmmmm.. to mi připomnělo... Víte, jak pozná černoška, že je těhotná? Když si vytáhne tampón a bavlna je očesaná.. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky