horal Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 ...to psal medik tiskacím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 To je spis džipsi lengvidž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Co je to tykon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Ja zas ani bohovi nemôžem zistiť, čo za zviera je "měkoň". A pritom je spomínané aj v pesničke. Už měkoně vyvádějí,už měkoně sedlají,už měkoně vyvádějía hornisti troubějí.Už měkoně vyvádějía hornisti troubějí.Přestaňte měkoně sedlat,přestaňte mě troubiti,přestaňte měkoně sedlat,já se musím loučiti.Pestaňte měkoně sedlat,já se musím loučiti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Buď "teďkom", nebo "tycoon" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Pěkná akce na sraz Chronomagu https://www.novinky.cz/kultura/clanek/osa-slavi-sto-let-vystavou-40309254?seq-no=1&dop-ab-variant=&source=article-detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 McStinger: Logicky nemůžeš nic najít, protože hledáš špatně. Zadáváš "měkoň", správně však má být "mněkoň". Zkus a určitě něco najdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Hľadal som, ale našiel som tak veľkého mněkoňa. P.S. no dobre, to mám za to, že robím copy/paste v internetovom prostredí. Pritom v názve je to správne.https://www.hlasite.cz/text-pisne/waldemarmatuska/119781-uzmnekonevyvadeji/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 (upraveno) Kdo psal/přepisoval ten písňový text v odkazu, nebyl s češtinou, aspoň dle mého soudu, tak úplně kamarád. Bo koně vyvádějí KOMU, tedy MNĚ jako tobě (popř. mi ev. ti), 3.p.č.j. popř. mn. A ano, v názvu písně je to správně.P.S. Karlos by možná doplnil/podpořil. Upraveno 8. ledna 2020 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Hľadal som, ale našiel som tak veľkého mněkoňa. P.S. no dobre, to mám za to, že robím copy/paste v internetovom prostredí. Pritom v názve je to správne.https://www.hlasite.cz/text-pisne/waldemarmatuska/119781-uzmnekonevyvadeji/ No, v titulku maji mně a v textu mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Zajímavá je houba měkkouš, mykologove znají, ženam neškodná, pro muže smrtelné jedovatá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Co je to lemrouch?Dříve prý líbali králi lemroucha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 (upraveno) ...a boryš umí po skalinách. To by mohlo bejt o Afrim, ne? Ten furt někde leze. Upraveno 8. ledna 2020 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Jo, a pronásleduje ho hrdý Budžes :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 (upraveno) ...s písní na rtech: Jedu domů potrati, jedu přes kopce... Upraveno 8. ledna 2020 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 letní kino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Jedna aktuální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 (upraveno) sleduji tuto stránku nových českých slov a někdy se člověk pobaví, u tohoto slova jsem si hned vzpomněl na pana Sibiře Upraveno 8. ledna 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Co je to lemrouch?Dříve prý líbali králi lemroucha. To bude něco jako maj ženský ?měňáky? - měňák bolí hlava, měňák není dobře atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 No tpc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky