tikzot Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Reál;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Makin? No tam jsem se uplne nechystal, ale proc ne. Lepsi nez sedet doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Paráda, tak já si dám Butaritari, ať to máme blizko! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Nebo tam dolů. Na Ťamana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Vy jste halt jiná liga, hoši;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Ja se asi zastavim na Kuřii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 No joo a já na pečený kuře s nádivkou s medvědím česnekem a kopřivama;-)( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 No no! U Ti!(S toudle mapou bude este prdel) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Já to teda Beru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Kiribati a člověk si tak vyhraje...Na Prvního máje zásadně na Maianu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Ono To A taky není marný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Nebo tam dolů. Na Ťamana No, vzhledem k tomu, že ne vždy máme s Vojtem stejné názory (pokud se tedy dobře pamatuji), budu rád, že vlastně bude trávit prázdniny na druhé polokouli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 KoněFFF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 No, vzhledem k tomu, že ne vždy máme s Vojtem stejné názory (pokud se tedy dobře pamatuji), budu rád, že vlastně bude trávit prázdniny na druhé polokouli! Jak to? Ale fakt jako, já se tady nikdy s nikým nepožral Jen jsme se spolu kdysi viděli na srazu v Jablonci a Tys mi v pozdní hodině strašně vážně říkal, ať si do toho panáka whisky nedávám led! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 No tak samozřejmě na tomhle tvrzení si stojím, i za střízliva :-) Pokud tedy jsi tehdy ve večerních hodinách k tomu vizourovi nestihl nepozorovaně přihodit i nějakou tu kolu ... Hele, přijmi prosím mou omluvu, ale já měl pocit, že jsme se někdy virtuálně, avšak nepříliš silně, rafli. V každém, případě jen to jen 750 km :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Tak na vysvětlenou pro ostatní: S Bertem jsme si to vysvětlili po SZ a klidně se navštívíme. Von bude na Butaritari, já na Ťamanoj a sejdem se někde uprostřed, asi na Abemámě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 a neni bliz ten Jablonec? nebo teda na pul cesty, Mlada Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Ale my Vás známe, pane Pištělák ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky