Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 3. 7. 2013 v 12:28, odjinud napsal:

Je to zajímavý, ale nápis "originál" u toho není zrovna košer. <_<

Vždyť je to originál, druhé takové jen tak nepotkáš, a jestli to chce někdo na běžný nošení, tak proč ne, za cca pětistovku parády až na půdu...

Odesláno
  V 10. 7. 2013 v 20:09, prim-ky napsal:

Zdravím místní odborníky.

Líbí se mi tyhle hodinky a nevím,jestli patří k tomu ciferníku takové pouzdro,nebo to je skládačka?

Děkuji za odpověď

To pouzdro je v pohodě...

Odesláno
  V 10. 7. 2013 v 20:09, prim-ky napsal:

Zdravím místní odborníky.

Líbí se mi tyhle hodinky a nevím,jestli patří k tomu ciferníku takové pouzdro,nebo to je skládačka?

Děkuji za odpověď

Tenhle typ hodinek - pyžamový ciferník a kulaté pouzdro - žádná skládačka není, ba naopak. Zrovna totožné držím v ruce jelikož my v úterý dorazili poštou. Takže bych se nebál neautentičnosti. Dokonce tyto hodinky existují i v dámském (chlapeckém) provedení.

Odesláno

Pyžama bez datumu /kal.66/ se dávala do kulatých pouzder,ať již zlacených či chromovaných a s kalibrem 68 /s datumem/ do hranatých  /chromované či zlacené/.

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 11. 7. 2013 v 8:49, JZED napsal:

Zajímavá cena? Kde se porad berou ty zlate primky....

http://www.antique-katrak.cz/detail.php?showid=2073 

Byl jsem se tam podívat, neb jsem na jejich stránkách viděl něco pro mě zajímavého.

Když pominu, že ceny jsou nastaveny pro japonské kolemjdoucí turisty, tak nabízené hodinky neměli (a nebyly jediné). A jak koukám na stránky, ani je po pár měsících nestáhli.

Ale pobavil jsem se královsky - když jsem jim nějakou věc na jejich webových stránkách rozporoval, ohradili se že to mají dobře a oháněli se nastudovaným katalogem jakéhosi autora stanik73  :lol2:  :lol2: . Jo jo, život je někdy vtipný. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...