Effe Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 19 minutami, Xenomorfus napsal: Presne! Uzil si dlouhy zivot, ted uz si dava do trumpety jinde. Tak na dědu Xeňu si dám taky . "Odpanil" jsem nedávno asi dvacetiletou Jelínkovu slivovici co jsem dostal od tchána , tak ať je to stylový . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Vubec nevim, jaktoze tajdle vo tom vlakne nevim.Ale teda...Na dedu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Tsss oboje moje parohy na baráku jsem si poctivě odpil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Některá místopisná určení, v tvém komentáři, zbytečně omezují možnosti následující debaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 (upraveno) Vole... Jako chvíli to trvalo, ale komentář dobrý.... Tohle mi nesmíš dělat , když piju ... Upraveno 24. února 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Jó, vono čárka sem, čárka tam... Prostě ty parohy jsou legendou fóra, sorry vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Kluce boli pod rohozkou,tak som to tu otvoril.... nazdravie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Sangria. Ťuk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Minerálka.... tuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 U mne kamosovo domorobo a teda parádní jako vždy. Pro pobavení posílám foto epesni etikety Nazdraví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Dobrý večer, pánové! Před obědem 12 Bernard. Nějak jsem se na ty palačinky musel připravit, už ten pravidelnej pátek nedávám, děti na palačinkách v pátek trvaj, my jsme v době, kdy ještě existovaly otevřené hospody, chodily s kolegou v pátek na biftek a když se nám už nechtělo zpátky ke strojum, šli jsme před večeří domu. To byly časy... Teď je asi poslední záchvěv zimy a pak začne taková pěkná zahrádková sezona a hospody v nedohlednu No a teď mám smíchovskou dvanáctku ze džbánku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Tak jsme si pokecali a já zas jdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Nojo, já sem regulérně vytuh (po bifteku ) tak tu teď rozjížděl druhy kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 No tak já zhasinam a zamykam.Klíče jsou pod rohozkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 V 24. 2. 2021 v 21:03, Xenomorfus napsal: Jo, taky sem dal este panaka Slivky... Deda ji mel rad. No, uz si neda, dneska to zabalil... A dneska sla za dedou i babicka...:'-(. Tak panaka na ni. Mela mne moc rada. Vzdy sem byl jeji Mareček, i kdyz mi bylo pres 40. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Tátu dneska odvezli na JIP. Tak piju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 (upraveno) Mám pivo. Ale to snad neva... Tak na babičku! A tátovi držím palce! Upraveno 9. března 2021 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Maro, panáka na babču! Maro, držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 ...pijem na zdravý i na ty bolavý z nás, dostal je čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se