nAscA Odesláno 26. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2016 No hod to sem, nechce se mi ten kanal hledat Vsechno se da poresit postou, ale rad se seznamim osobne s lidmi, ktere znam zatim jen z FB
azeppelin Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 Mám tady ty volovinky pro zábavu na tabletu a teď se dívám, že mi nejde přeposlat z appky celý kanál, tak pár ukázek. Ten chlap má spoustu zajímavých informací. V Bangkoku ukazuje pár obchodů a hmyzí zoo. Jinak má na kanálu i rady o chovu.
martar Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 (upraveno) Krapet OT, předem sorry, pánové. Otázka hlavně na hadaře. Neberete hlodavce na krmení přímo z nějakého velkochovu v Praze či okolí? Chci koupit dětem morčata a protože to budou jejich první sv?řenci, kteří budou pravděpodobně formovat jejich budoucí vztah ke zvířatům a chovatelství, nechci nechat nic náhodě a rád bych morčata vybral z větší skupiny. Ideálně hladkosrstá, nic šlecht?ného papírového. Upraveno 27. února 2016 uživatelem martar
nAscA Odesláno 1. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2016 azeppelin - diky, linky omrknu.martar - ja sice beru, ale morcata typek nevede.
Cyril Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Tak se mi postupně podařilo přesvědčit potomky, že hlodavci nejsou mazlíčci, ale krmivo. A dnes je vytáhl ke kamarádovi. Jsou úplně odvařený z krajty královské, takže to snad dopadne a nějakou pořídíme.
marosb Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 som zas blbol poslednu dobutak mi pribudlo niekolko kuskov bezobratlychhodim sem par foto niekt. prirastkov, aspon jednu z telefonu (prva fotka) a par z netu ( ja to tak dobre nenafotim )
African Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Krásný, ale na ruku bych to nevzal ani boha. Koušou?
Andrew Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Jak se jmenuje ten první pavouk? Má takovou jinou stavbu těla, podobnou českým křižákům...
solidus Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Tipnul bych Eresus walckenaeri :-) Bejvaly to docela svině kousavý :-D
McStinger Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Ten modrý metalista je vydarený. Som nevedel, že také niečo existuje.
marosb Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 (upraveno) hej. cely rod Poecilotheria je vzhladovo atraktivny. konkretne tento druh je povazovany za jedneho z najkrajsich vtackarov vobecten posledny je africky pavuk z rodu Ctenolophus, mam ho prvy krat. celkom ma prekvapilo ako reaguje. v podstate utocil na vsetko co sa pohlo. momentalne je uz v nore, tak predpokladam ze ho uz moc neuvidim (: Upraveno 8. března 2016 uživatelem marosb
clockyclock Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 ... neni to pavouk, ani had.. s pritelkyni jsme si poridili maleho africkeho jezecka a zatim super, desne roztomilej
nAscA Odesláno 15. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Nedavno jsem mel zajimavy odchov, taky poecilotheria
marosb Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 co je to?ornata? V 15. 3. 2016 v 23:28, nAscA napsal: Nedavno jsem mel zajimavy odchov, taky poecilotheria
Daemonultimate Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Odesláno 20. března 2016 V 8. 3. 2016 v 21:29, clockyclock napsal: .. s pritelkyni jsme si poridili maleho africkeho jezecka...Suprovej a fotogenickej
Lakerss007 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 mám radost z úplného svleku jedné z našich tří korálovek, která striptýz dokončila před chvílí (v tomto případě sedlatá sinalojská). Hned jsem změřil svlek, který měří cca 140 cm.Nedovedu s určitostí říci, o jaké pohlaví se jedná... najde se někdo zkušený, kdo je schopen pohlaví určit? Domnívám se, že je to samice - na hemipenis to nevypadá.
VasekN Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 V 15. 3. 2016 v 23:28, nAscA napsal: Nedavno jsem mel zajimavy odchov, taky poecilotheria Dřív jsem měl hodně sklipkanu, ale s narozením dcery jsem chov zredukoval. Tohle ( poecilotheria metalica) byl kdysi můj vysněný kousek, ale měli je pouze v Německu a úplně mrnavý kousky za astronomickou pálku. Podle mne to svého času musel být neskutečný business je odchovat. Teď už se dají normálně koupit? Jinak fotky na netu jsou colorovane. Proto se jí nepodaří nikdy tak nafotit :-) Ve skutečnosti není tak sytě modrá jako na většině fotek :-)
Motor Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Náš člen rodiny vleze kamkoliv... Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se