Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No hod to sem, nechce se mi ten kanal hledat :)

Vsechno se da poresit postou, ale rad se seznamim osobne s lidmi, ktere znam zatim jen z FB :)

• Odpovědi 861
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mám tady ty volovinky pro zábavu na tabletu a teď se dívám, že mi nejde přeposlat z appky celý kanál, tak pár ukázek. Ten chlap má spoustu zajímavých informací. V Bangkoku ukazuje pár obchodů a hmyzí zoo. Jinak má na kanálu i rady o chovu.

Odesláno (upraveno)

Krapet OT, předem sorry, pánové. Otázka hlavně na hadaře. Neberete hlodavce na krmení přímo z nějakého velkochovu v Praze či okolí? Chci koupit dětem morčata a protože to budou jejich první sv?řenci, kteří budou pravděpodobně formovat jejich budoucí vztah ke zvířatům a chovatelství, nechci nechat nic náhodě a rád bych morčata vybral z větší skupiny. Ideálně hladkosrstá, nic šlecht?ného papírového.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Tak se mi postupně podařilo přesvědčit potomky, že hlodavci nejsou mazlíčci, ale krmivo. A dnes je vytáhl ke kamarádovi. Jsou úplně odvařený z krajty královské, takže to snad dopadne a nějakou pořídíme.  

Odesláno

som zas blbol poslednu dobu

tak mi pribudlo niekolko kuskov bezobratlych

hodim sem par foto niekt. prirastkov, aspon jednu z telefonu (prva fotka) a par z netu ( ja to tak dobre nenafotim )

post-12409-0-14518400-1457400691_thumb.jpg

post-12409-0-60257900-1457400702_thumb.jpg

post-12409-0-81989300-1457400736_thumb.jpg

post-12409-0-00170600-1457400755_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

hej. cely rod Poecilotheria je vzhladovo atraktivny. konkretne tento druh je povazovany za jedneho z najkrajsich vtackarov vobec

ten posledny je africky pavuk z rodu Ctenolophus, mam ho prvy krat. celkom ma prekvapilo ako reaguje. v podstate utocil na vsetko co sa pohlo. momentalne je uz v nore, tak predpokladam ze ho uz moc neuvidim (:

Upraveno uživatelem marosb
  • po 2 týdnech...
Odesláno

mám radost z úplného svleku jedné z našich tří korálovek, která striptýz dokončila před chvílí (v tomto případě sedlatá sinalojská). Hned jsem změřil svlek, který měří cca 140 cm.

Nedovedu s určitostí říci, o jaké pohlaví se jedná... najde se někdo zkušený, kdo je schopen pohlaví určit? Domnívám se, že je to samice - na hemipenis to nevypadá.

post-23733-0-68762200-1459192571_thumb.jpg

post-23733-0-21411800-1459192584_thumb.jpg

• po 4 týdnech...
Odesláno
  V 15. 3. 2016 v 23:28, nAscA napsal:

Nedavno jsem mel zajimavy odchov, taky poecilotheria :)

Dřív jsem měl hodně sklipkanu, ale s narozením dcery jsem chov zredukoval. Tohle ( poecilotheria metalica) byl kdysi můj vysněný kousek, ale měli je pouze v Německu a úplně mrnavý kousky za astronomickou pálku. Podle mne to svého času musel být neskutečný business je odchovat. Teď už se dají normálně koupit?

Jinak fotky na netu jsou colorovane. Proto se jí nepodaří nikdy tak nafotit :-) Ve skutečnosti není tak sytě modrá jako na většině fotek :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...