Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Filuta to je. Objednal jsem si u něj nedávno hodinky a poslal mi úplně jiné. Bylo to obrovské zklamání když přišly ;-(.

Na ty co mi poslal jsem si už zvykl. Takže všem radím o p a t r n ě.

• po měsících...
  • Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Přidávám také svojí zkušenost www.ceske-kralovstvi.cz. Nejsem žádný odborník ani sběratel a chtěl jsem si koupit nějaké Primky v slušném stavu. Na Aukru jsem už léta, kupoval jsem hlavně FM tunery. Připadá mě, že v současnosti je tam větší procento různých vykuků a kšeftařů než v začátku. Proto jsem se díval jinde a nejširší nabídku jsem našel na www.ceske-kralovstvi.cz.

Nejde mě o to, zda je to sběratelsky zajímavý typ, chtěl jsem aby byly zachovalé, s kalibrem 66 nebo 68 a musely se mě líbit. Vybral jsem si jedny v ceně 900,- Kč, kde prodejce uváděl TOP stav, velmi zachovalé. Reakce p. Skácela byla velmi rychlá, potvrzení mailem hned, objednáno tento týden v pondělí dopoledne, doručeno už ve středu. Dobře zabaleno. Hodinky vypadají skoro jako nové, funkční, na jedno natažení jdou skoro 2 dny, přesnost dobrá, nesledoval jsem to ale nějak dlouho, mám je od středy.

Hodinky jsem nafotil a obrázky přikládám. Dělám to ale poprvé a tak předem promiňte kvalitu fotografií a případné chyby ve vkládání.

Zajímal by mě názor zkušených členů tohoto fóra na zakoupené hodinky a možná se moje zkušenost s uvedeným obchodem bude hodit ostatním.

post-21756-003217800 1330721735.jpg

post-21756-048804600 1330721763.jpg

post-21756-015818700 1330721798.jpg

Odesláno

Mám ty samé opravdu NOS a zlacené skoro jako nové, to stejné se 68. Ve skutečnosti dost masivní hodinky, velmi nositelné, ty Tvoje vypadají v super stavu, tak si myslím, že ta cena není úplně přemrštěná, navíc je máš dokonce i s podpisem hodináře, když měnil řemínek :) Asi bys je časem sehnal možná i levněji, ale já bych to moc neřešil. Užij si je...

Odesláno

Mam zlacene i střibrne oba s kal.68.4 tedy s datumem, tyto chromované jsou typ 66 183 1 a spravne je v nich asi 66.4 je to už novější výroba.

Odesláno

Já jsem u pana skácela nakupoval vícekrát, vždy docela spokojen spokojen. Je fakt, že je to u něj dražší, ale je to hned. Komunikace je docela dobrá a když jsem potřeboval poradit či něco vysvětlit, dostalo se mi odpovědi. Jednou, při špatném zaslání byla obratem sjednaná náprava včetně odškodnění.

Odesláno (upraveno)

Já jsem na tomto webu kupoval mé první primky. Vůbec jsem se v tom nevyznal, tak jsem si chtěl pořídit něco ze "solidnějšího" zdroje, než třeba z aukra. Na fotkách pouzdro vypadalo hodně pěkně, ale v reálu je hodně onošené (na hranách prosvítá mosaz, ... ), také jsem si z fotek vůbec nevšimnul praskliny na sklíčku. A to nejhorší byl zalepený řemínek vteřinovým lepidlem, protože na pouzdru chybí kousek materiálu u stěžejky a ta tam nedržela. Navíc jsem si říkal, že to je určitě hodinář a že budou určitě i vyčištěné a seřízené. No zpožďovaly se o 3,5 minuty za den, což mi příjde docela dost. Třeba to byla jen shoda náhod, ale toť má zkušenost.

Upraveno uživatelem padza1
Odesláno

U mě převládá spíše spokojenost - koupeny troje hodinky, u dvouch naprostá spokojenost, u posledních pouze trochu jiné údaje o velikosti ( vzhledem ke své ruce musím mít hodinky větší než 42mm, ale u jedněch primek, jsem byl ochoten udělat vyjímku a jít na 40 mm, které mě prodejce odpřísáhl, bohužel po obdržení hodinek a přeměření na logaritmickém pravítku jsem zjistil, že mají bohužel jen 38,5 mm, což je fakt málo ). Jinak komunikace je v poho a prodejce odpovídá hned.

Odesláno

Pokud bych měl také přidat svojí zkušenost s tímto prodejním portálem z Ostravy tak musím ohodnotit kladnými body. Je pravdou, že hodinky jsem zatím žádné nekoupil. Cena se mi zdá celkem vysoká, ale chápu, že je to obchod a ne aukční server (kde při troše štěstí jde pořídit za levnější ceny). Pokud jsem něco nakupoval tak to byli převážně náhradní díly na Prim. Vše proběhlo v pořádku, jak komunikace tak i obchod. Pouze do dodávky zapomněli přidat vteřinovou ručičku, kterou mi po mém upozornění okamžitě poslali opět v obálce a doporučeně, i když jsem psal, že mi to kvůli ceně přepravy stačí v obyčejné poště v normální obálce.

Odesláno

Koupil jsem u nich nějaké díly- ručičky, pouzdra- bez jediného problému. Je fakt, že některé věci tam vidím jako drahé. No tak je nekoupím, žejo... jiné jsem koupil za velmi solidní ceny. Takže za mne- naprostá spokojenost...

Odesláno

Nejsem zaměřenej na ruský hodinky, ale tady vidím jinou korunku.

Ale pisatel napsal, že to je "fake".

A já bych tak hodinky s neoriginální korunkou fakt nenazýval.

To by bylo fake 80% starých Primek a ostatních vintážních hodinek (korunka a šklíčko jsou neoriginální velmi často) :)

Odesláno

Omlouvám se, že reaguji až teď - já to posuzoval podle tohodle postupu: http://forums.watchuseek.com/f10/sturmanskie-gagarin-buyers-guide-540756.html

(jak píše docent_tecka, jde o posuzování staršího modelu s 15 kameny; následně se dělal 17ti kamenový, ten ale neřeším).

Bohužel se podle všeho zrovna tyhle hodinky celkem falšují. Na druhou stranu, pochybuju, že je to vina toho bazaru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...