gunman Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami a nebo udělat workshop pro chronomag 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami Chtel bych videt postovniho lupice, co si vybere, ze ukradne ten drahej balik za 450 kCZK a doma pri rozbaleni z nej vynda ty prazdne kartony.. :-)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami Nebo ještě lépe... jak legalizovat výnosy z ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami @Patrik procvičování malých šedých buněk s bonusem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami před 2 hodinami, safi napsal: @Patrik: nechceš dělat finančního poradce? Praktické know-how by ti většina z nich záviděla... Lidi nechtějí platit za rady. A prodávat nic nechci. Zůstanu u koníčku, který mi občas i něco přinese, ale nejsem závislý na tom, že něco prodám. Já bych nedokázal někomu prodat produkt, o kterém nejsem přesvědčen, že to je to nejlepší na trhu a pro toho člověka je vhodný a výhodný. Nicméně částečně mě obor financí živí. Dříve jsem dělal pojistného likvidátora (zlý pán, který vám vysvětlí, že vaše pojistka kryje vše, kromě toho, co se vám zrovna stalo), teď dělám správce pojistných událostí v dopravní společnosti a přesvědčuji pojišťovny, aby zaplatily to, co zamítly nebo krátily :). To je práce, co mě opravdu baví. No a občas získám nějakou výhodu díky těm mým kulišárnám 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami před 2 hodinami, petr_cha napsal: Chtel bych videt postovniho lupice, co si vybere, ze ukradne ten drahej balik za 450 kCZK a doma pri rozbaleni z nej vynda ty prazdne kartony.. :-)) mně se nestalo, ale "v mé sociální bublině" se pár zásilek ztratilo, nebo bylo "vykradeno" :D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami V 10. 3. 2025 v 22:05, paolo75 napsal: Protože pořád nemají okamžité platby. Prý od léta. Myslel jsem, že nemají okamžité odchozí platby zdarma. Jestli se to týká i všech příchozích, tak je to nepoužitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se