Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přidávám se s tím gentlemanem, KFL mi ochotně pomohl zrealizovat obchod s jiným členem - díky!

A ten člen jsem byl já. KFL mi nabídl pomoc s dovezením poměrně velkého předmětu a moc mi tím pomohl. Ještě jednou díky! 

• po měsících...
  • Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Přidávám se k zástupu spokojenejm! :-)

Rychlá platba,domluva na jedničku, prostě radost obchodovat s tímto členem.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pahltne sa vrhol na marinemastre a ja som mal peniaze na ucte skor ako som si bol sam isty ze ich chcem predat. Tak teda nech sluzia dlhsie ako sam planujes pane :) Kazdopadne doporucejem.

Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk

• po měsíci...
Návštěvník YPO
Odesláno

KFL je kuNda, ale mám ho rád ..... vlastně bych chtěl aby mňe adoptoval ..... že bysme spolu hulyli 

*takle je to dobrý Kadle ?

Návštěvník YPO
Odesláno

V pošátku :).

není .... tam jak je to vytečkovaný má bejt uprostřed N ...... nezaměňovat za R !!! ...... to by bylo zavádějící :D ....... 

• po měsíci...
Odesláno

KFL je jedním z gentlemanů fóra, což u podobných zdejších štamgastů není zdaleka vždycky zvykem. Takže doporučuji a doufám, že ve skutečnosti jeho hlášená hodinková penze bude jen krátko- až střednědobý výpadek :)

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

jakej já sem nátlakář;-) sem jen slušně škemral:-) ale stálo to zato, tradičně molto luxusáre, dík moc

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Velice rád přihodím Karlovi super kladné doporučení za exkluzivní kšeftík, který byl obohacen příjemným rozhovorem o hodinkách. Jo, a abych nezapomněl, jen tak mimochodem a mezi řečí mi napíchl auto na diagnostiku, zkontroloval pojistky, obvolal kámoše servisáky a pomohl rozlousknout jeden technický oříšek... Hmm, jako fakt dobrý. Velký gentleman tohoto fóra!

• po měsících...
Odesláno

Přidávám se s kladným hodnocením - neuvěřitelná rychlost a vstřícnost. Od chvíle, kdy jsem se rozhoupal do doby než jsem měl nové hodinky na zápěstí uplynuly jen 4 hodiny. A příjemný pokec jako bonus.

Díky!

• po měsíci...
Odesláno

Také spokojenost veliká! Komunikace rychlá a v pohodě a nehodinkový kšeftík nachystán s celou administrativou na jedničku.

KFL, díky a měj se.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...