Ondrej71 Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Přidávám se s tím gentlemanem, KFL mi ochotně pomohl zrealizovat obchod s jiným členem - díky! A ten člen jsem byl já. KFL mi nabídl pomoc s dovezením poměrně velkého předmětu a moc mi tím pomohl. Ještě jednou díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Přidávám se k zástupu spokojenejm! :-) Rychlá platba,domluva na jedničku, prostě radost obchodovat s tímto členem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Pahltne sa vrhol na marinemastre a ja som mal peniaze na ucte skor ako som si bol sam isty ze ich chcem predat. Tak teda nech sluzia dlhsie ako sam planujes pane Kazdopadne doporucejem. Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 KFL je kuNda, ale mám ho rád ..... vlastně bych chtěl aby mňe adoptoval ..... že bysme spolu hulyli *takle je to dobrý Kadle ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 V pošátku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 V pošátku .není .... tam jak je to vytečkovaný má bejt uprostřed N ...... nezaměňovat za R !!! ...... to by bylo zavádějící ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 uz ponekolikaty, ale jak dycky na jednicku s hvezdickou dvakrat podtrzenou. bezva domluva, rychlej transport, zabaleno jak naa armageddon, proste parada.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 KFL je jedním z gentlemanů fóra, což u podobných zdejších štamgastů není zdaleka vždycky zvykem. Takže doporučuji a doufám, že ve skutečnosti jeho hlášená hodinková penze bude jen krátko- až střednědobý výpadek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 KFL = vstřícnost a ochota. Bonusem byl ještě fajn pokec a dovoz až pod nos. Dávám za jedna, jiná možnost není. A ještě jednou díky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Velmi doporučuji! Perfektní domluva, vstřícnost a dobrý pokec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Olé ! Vše v pohodě ! Wizard doporučuje ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 KoFoLa je zlatý kluk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 jakej já sem nátlakář;-) sem jen slušně škemral:-) ale stálo to zato, tradičně molto luxusáre, dík moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 KFL mohu doporučit, vše proběhlo naprosto v pořádku. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Taky se přidávám k zástupu doporučujících, velká vstřícnost, perfektní domluva - doporučuji. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remio Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Velice rád přihodím Karlovi super kladné doporučení za exkluzivní kšeftík, který byl obohacen příjemným rozhovorem o hodinkách. Jo, a abych nezapomněl, jen tak mimochodem a mezi řečí mi napíchl auto na diagnostiku, zkontroloval pojistky, obvolal kámoše servisáky a pomohl rozlousknout jeden technický oříšek... Hmm, jako fakt dobrý. Velký gentleman tohoto fóra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Přidávám se s kladným hodnocením - neuvěřitelná rychlost a vstřícnost. Od chvíle, kdy jsem se rozhoupal do doby než jsem měl nové hodinky na zápěstí uplynuly jen 4 hodiny. A příjemný pokec jako bonus.Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Opět spokojenost a paráda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Také spokojenost veliká! Komunikace rychlá a v pohodě a nehodinkový kšeftík nachystán s celou administrativou na jedničku.KFL, díky a měj se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Super, jeden z najpohodovejsich obchodov co som realizoval na fóre. Odporúčam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se