Petr11 Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Odesláno 24. března 2022 před 16 hodinami, Kotlick napsal: Kouknul jsem na to a mám dotaz, kterou aplikaci používáš? Mě to přesměrováná na Capital.com. Appky jsou 2 Investing.com a Capital.com. Dají se nakupovat zlomkové akcie? Nebo je nutno kupovat celé? investing.com, ale na nakup používám primo jednotlivý brokery. tahle appka gut na telefon pro přehled, info a doporučení z trhu...
Kotlick Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Odesláno 25. března 2022 před 12 hodinami, Petr11 napsal: investing.com, ale na nakup používám primo jednotlivý brokery. tahle appka gut na telefon pro přehled, info a doporučení z trhu... No a přes co to nakupuješ. Já jedu v malým na Etoro, ale nenabízí mi to evropské akcie o které bych měl zájem, např. teď bych možná koupil Inpost (INPST).
AndyAaron Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Odesláno 25. března 2022 Nemate nekdo vyzkousenou platformu XTB? Ted to prapagujou kluci z Brocastu... Vypada to, ze by se tam daly nakupovat jak etf tak akcie celosvetove (pokud jsou teda na seznamu). https://www.xtb.com/cz
Sabbath Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Odesláno 25. března 2022 před 37 minutami, AndyAaron napsal: Nemate nekdo vyzkousenou platformu XTB? Ted to prapagujou kluci z Brocastu... Vypada to, ze by se tam daly nakupovat jak etf tak akcie celosvetove (pokud jsou teda na seznamu). https://www.xtb.com/cz Používám (bez problémů) na akcie i ETF. Mají i český support.
M.K. Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Odesláno 25. března 2022 @AndyAaron Taky je mám (hlavně kvůli českým titulům) a jsem spokojenej - v mým objemu jsou bez poplatků (v CFD nejedu). Podpora via mail nebo telefonicky taky v pohodě...
Prochy68 Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Odesláno 25. března 2022 [mention=5997]AndyAaron[/mention] Taky je mám (hlavně kvůli českým titulům) a jsem spokojenej - v mým objemu jsou bez poplatků (v CFD nejedu). Podpora via mail nebo telefonicky taky v pohodě...Jsi na téhle platformě přímo vlastník akcíi?Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk
Petr11 Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Odesláno 25. března 2022 před 6 hodinami, Kotlick napsal: No a přes co to nakupuješ. Já jedu v malým na Etoro, ale nenabízí mi to evropské akcie o které bych měl zájem, např. teď bych možná koupil Inpost (INPST). fio, etoro, degiro. Na eurový akcie je super degiro.
Josef01 Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2022 Zajímavý článek o tom, co teď letí v investicích.
Muffik Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2022 Tak se přiznejte, kdo z vás zahučel do Gazpromu?
Muffik Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2022 Naštěstí ne. Vždycky mi přišlo ujeté investovat do akcií se kterými si stát může dělat co chce - Rusko, Čína. Ale pár lidí tady zrovna Gazprom zmiňovalo.
Josef01 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2022 Hodně lidí koupil Rubly a vydělali velké peníze během měsíce.
Pepino777 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2022 A nebude trochu problém ty rubly mimo běžnou směnárnu sehnat? Ani ten revolut je nechce obchodovat, prostě tam nejsou....
Ajaj Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2022 ja jsem G na zacatku nakoupil. Pak si dal pred zrcadlem par facek a zase behem par hodin prodal. P.S. i kdyz se intenzivne poslednich par dnu zabyvam myslenkou, jak vydelat na rusky ekonomice a zisky posilat na ucet z ktereho Ukrajina kupuje zbrane
Prochy68 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2022 Nemuzes vydelavat na rusky ekonomice abys ji zaroven neposilovalOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk
Ajaj Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2022 to je pravda. V tom pripade promenim vodik v munici. Skoda jen ze se to koncem tydne tak zvrhlo (vodik). Jeste v puli tydne jsem si pripadal jak investicni guru….
Josef01 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2022 Vodík jako palivo vidím špatně, nedivím se, že jdou akcie firem se tímto zabývající postupně do kopru, 80% vodíku se vyrábí z plynu.
Prochy68 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2022 Vzdyt vubec nevis, do jake technologie Ajaj zainvestoval.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk
Josef01 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2022 To musím vědět, když píšu o vodíku jako palivu?
Ajaj Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2022 Trochu jo. Vzhledem k tomu, ze jde o americkou firmu. Bavime se o investicich. Jelo to krasne, hlavne posledni tydny nez do toho ted FED hodil vidle. Kazdopadne jsem porad 17% v plusu, takze je jeste cas tomu dat cas. Osobne z dlouhodobeho hlediska na vodik jako hlavni palivo neverim, ale verim, ze se poveze na soucasne nalade Green-Deal jeste nejakou dobu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se