BeeK86 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 tyjo se tady koukam na ty investicni moznosti, nevim kam se soupou prach s vynosem 6%-10% p.a., ale nejak se mi to nezda... Resp, muze to byt nejaky prumerny vynos za posledních par let, to produkovaly kdejake akciove fondy, třeba Amundi Luxury goods klidne i 15 %, ale je to loterie... Ja si myslim, ze když mate trosku vis tech penez, nijak vas netankuje likvidita, tak jednoznacne pozemek, nebo nemovitost na lepe pronajatelnem miste... Když ještě i manželku/pritelkyni mate, která ma cas se starat o byt, tak to pronajímat přes airbnb... nebo klidne jen pronajmout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 (upraveno) SCIFI: Tak mne prijde, ze posilani si vymyslenejch dobirek sam sobe, abych dostal z banky prachy, skoro uvedeni v omyl je, ne..? Upraveno 21. dubna 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 i kámoš z risku jedné z uvedených bank mi potvrdil, že to není podvod - viz. no jasne ze neni.. jeste to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Jasně, napsosto to splňuje onu definici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Druhý právník mi teď na pivu potvrdil, že jakmile by to náhodou banka chtěla řešit, tak jde o podvod. Nejspíš to nikdo řešit nebude, ale na internetu bych se s tím nechlubil. Prý nedávno proběhla podobná kauza, kdy točili prachy přes bankovní účty a díky posunutí desetinné čárky převody generovaly zisk. Banka vyhrála. Judikát by asi šel dohledat v ASPI.To šlo o něco jiného. Ten člověk posílal peníze mezi svým korunovým a eurovým účtem a využíval zisku ze zaokrouchlení. Trestně stíhán ale byl za to, že zneužil i účet manželky (znal její jméno a heslo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 No zákon si tady můžete vykládat jak chcete ale realita je myslím jasna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Ja si nic nevykladam pac tomu nerozumim, jen se ptam, proc posilani si vymyslenejch dobirek abych dostal z banky prachy, nelze definovat jako uvedeni ty banky v omyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Jasně Patriku, bylo to ode mě spíš v úvahové rovině. Ty informace přeposílám, tak jak jsem nakoupil v rozmezí dvou dnů od nezávislých právníků. A se zaokrouhlovací fičurkou problém neměl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 (upraveno) Mici ja si to nemyslím a Patrik je chytrej kluk. Vi co dela. Budoucnost ukáže. Už se opakuju ale takhle s bankama studenti vyy3b4v4i už roky a nic. Pokaždé když to šlo tak se banky bránili i tretnepravne.Ale 2 právníci ti řeknou 3 názory. Upraveno 21. dubna 2016 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Nojo. Ja jsem spis zmatenej, jestli ho brat jako takovyho Robina Hooda, nebo spis malyho vychcanka:) Bez urazky, je fajn, ze napsal, jak se to dela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Ak ziskam peniaze z nejakej cinnosti a nikomu som tym nic nepriniesol, nik iny z toho nema ziaden uzitok, protisluzbu, nic - nieje to podvod? Toto nieje "vydrbavanie" so systemom ale zneuzivanie produktu partnera (banky) na svoje obohatenie, pricom ten produkt ma fungovat inak. Mozno to nieje napadnutelne formalne no osoh to asi neprinasa nikomu len dotycnemu. Moze sa tak maximalne stat ze nasledne banka kvoli podobnym spekulantom takyto benefit skrtne. Vobec by som sa nedivol keby mal Patrik o par rokov problem dostat akykolvek produkt od akejkolvek banky v Cr. To je fakt klient na nezaplatenie.A nie, nieje to zasluzna cinnost, prospieva len jemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Banky nás legalne i nelegálně okrádají pořád. Jen ať je dojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Banky nás legalne i nelegálně okrádají pořád. Jen ať je dojí.Fakt Ta nejaka banka uz okradla? Daj to na sud. Mna este nie a nepoznam nikoho koho ano. Ponuka-dopyt je opat raz to o co sa tu hra. A vobec to nemaju jednoduche ani banky, aspon teda nie u nas v SR ked im niekto za behu meni podmienky (stat). Mne byva vacsinou dost jasne co od nich chcem a kolko za to zaplatim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Daleko horší "okrádání" v mezích zákona Vás, kluci, potká v pojišťovně. A tuplem, když Vám něco vod pojišťovny prodá nějaký "nezávislý" poradce.Ale Patrikovi fandím, sice bych asi něudělal takovejch věcí pro uspoření pár korun, ale upozorňovat na blbosti je naprosto v pořádku. Např. když jsem objednával auto, tak Sunset (fólie) byly za 5500, ovšem když si to člověk objedna v paketu ještě se 3 dalšíma věcma, už to stálo 4000,- :-DKdyž to ty firmy takhle mají, tak proč toho nevyužít? Jen, kdyby to po mě chtělo 10 mailů, 5 telefonů a ještě někam zajet, tak se na to už vykašlu a Patrik (něbo někdo ještě víc hardcore) třeba ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 (upraveno) Uz jsme tu tak dlouho off topic, ze si teda taky prisadim :-DPatrik je imho sikovna pilna vcelka, ale nema to co delat s investovanim. To je vzdy o mire rizika. Kdo se boji, s.re v sini a ma prd, jako drtiva vetsina tech, co daji sve drobne uspory do nejakych fondu v blahove nadeji, ze ty fondy zalozil nekdo, kdo jim chce pomoci vydelat penize.No a ti co se neboji, kupuji pozemky, nemovitosti, auta, hodinky, umeni, starozitnosti atd. A pak jsou rozeni hraci. Lhostejno kde hrajou, jestli na burze nebo v casinu nebo v sazkove kancelari.Kdysi jsem sral v sini, nyni mame penize v nemovitostech a minimalni cast v Autaviich a desim se toho, ze bych postoupil do nejvyssiho levelu :-D:-D:-D Upraveno 21. dubna 2016 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 mesic stary suby staly v 2012 tady 135t. ted za ne dostanes 160. podle me je dobra investice aktualne OP39 a EXP39. trh, potazmo chmg je zahlcen, kdo specha na prodej, pousti ty OP za 105 az 110, podle me to za rok 8az10% udela. ja je nekupuju, ted me nezajima zhodnoceni, takze sem koupil sedmidenni portugaly a na ceste sou jedny nerolex chrona, ale jinak bych takhle postupoval. jinak se ted bavim ropou na forexu, ale zatim se tak placam na horsky draze, jednou nahore, jednou dole, ale to je cista spekulace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Banky nás legalne i nelegálně okrádají pořád. Jen ať je dojí. Jo, okradaj, vykoristujou a nevim co jeste...OMFG, chvili jsem se cejtil jak v diskusi na novinkach.cz.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Jo, okradaj, vykoristujou a nevim co jeste...OMFG, chvili jsem se cejtil jak v diskusi na novinkach.cz....to je na jinou diskuzi ale jak se chovaji banky u nas a v zahranici je znamy. Ale ty si za tou prepazkou rikej jak jsi uzitecnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 to je na jinou diskuzi ale jak se chovaji banky u nas a v zahranici je znamy. Ale ty si za tou prepazkou rikej jak jsi uzitecnej.Ok, protoze jestlize nekdo poukaze na mirne receno omezenost tveho vyroku, nutne muze delat jedine za prepazkou... jak dlouho jsi nad tim, premejslel, nez se ti povedlo tohle vyvodit z meho vyroku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Ja teda Patrikovi fandim, kreditky jsou pekny svinstvo, mam v okoli spoustu lidi, kteri nepochopitelne porad splacej pujcky na kreditky. Nerikam samo, ze nas banky okradaj. Ale kdyz si to takhle kokotsky nastavej, tak at taky calujou. Mimochodem, koukam do seznamu kreditek a 2% zpet dava uz jen CITI, jinak je to omezeny na dva mesice, tak uz se to asi rozjelo ve velkym stylu: http://www.porovnej24.cz/kreditni-karty/prehled-karet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se