honza71 Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Zprávy o naší L.E. letí napříč světadíly. KLIK
Ondrej71 Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 V 24. 2. 2013 v 17:03, honza71 napsal: Zprávy o naší L.E. letí napříč světadíly. KLIK Paráda
Tyr Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 V 24. 2. 2013 v 17:03, honza71 napsal: Zprávy o naší L.E. letí napříč světadíly. KLIK Moc pěkné počtení :-) Super fotky. Pořád se jich nemůžu nabažit, už si připadám jako nějaký narcis :-)
honza71 Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Odesláno 9. března 2013 V 25. 2. 2013 v 19:55, Tyr napsal: Moc pěkné počtení :-) Super fotky. Pořád se jich nemůžu nabažit, už si připadám jako nějaký narcis :-) Člověče já bych to tak chtěl mít taky, ale už nemám. Ještě nedávno jsem v euforii volal po kalendáři,chtěl koupit druhý pro svýho tátu jako dárek, a najednou nic, prázdno.Mám je asi už jen pro ten pocit jejich vyjímečnosti a ze sentimentu, páč jsem byl v tom projektu tak dlouho. Ale abych nekončil negativně, tak koukněte SEM.Až na toho šťourala ohledně ochranné známky Nautilus (co nakonec neměl pravdu) tam jsou reakce na náš počin veskrze pozitivní.
kejklik Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 V 9. 3. 2013 v 12:34, honza71 napsal: Ale abych nekončil negativně, tak koukněte SEM.Je to písané akousi cudzou rečou. Zkus nějaký oslavný příspěvek přeložit a postnout sem.
honza71 Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 V 10. 3. 2013 v 7:26, kejklik napsal: Je to písané akousi cudzou rečou. Zkus nějaký oslavný příspěvek přeložit a postnout sem. Tak třeba tenhle je pěkný:c'est tr?s homog?ne au niveau du style, et tr?s belle initiative, j'applaudis ! Félicitations aux heureux détenteurs je pense que tu dois ?tre heureux, et merci de l'avoir partagé ici a kostrbatý překlad : Stylově ucelený/kompaktní, velmi pěkná iniciativa, tleskám.Blahopřeji šťastným majitelům/držitelům, myslím, že musíš být šťastný a díky za to, že ses zde s námi podělil.
cigi Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 Nelíbí se mi ta cenzura tady, přece i ty pitomý poznámky byly k věci a legitimní názory na věc. Moderátoři se tedy nevyznamenali. Když si tu chcete jen tak pohodlně veřejně bez názorů veřejnosti pnout prsa, tak prosím ........
speedwalker Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 Cenzura je opravdu hrozná věc a navíc ničemu neprospěje. To se za chvíli budou moci psát jen předem schválené glosy???!!! Bravo.
Cyber Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 V 11. 3. 2013 v 17:59, cigi napsal: Nelíbí se mi ta cenzura tady, přece i ty pitomý poznámky byly k věci a legitimní názory na věc. Moderátoři se tedy nevyznamenali. Když si tu chcete jen tak pohodlně veřejně bez názorů veřejnosti pnout prsa, tak prosím ........+1 !!!
bradda Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 Zvlastni, kdyz se na diskuznim foru uz nemuze ani diskutovat k veci...
Josef01 Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 Možná někomu vadila ta "cenová diskuze". Každopádně jsem se dozvěděl, že diskutovat o ceně prodávaných hodinek je zakázané, stejně tak prodejní aukce.
organic Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 Bradda, Cyber: Žeru vaše avatary. Takhle za sebou nemají chybu.
Flipik Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 V 11. 3. 2013 v 20:25, Josef01 napsal: Možná někomu vadila ta "cenová diskuze". Každopádně jsem se dozvěděl, že diskutovat o ceně prodávaných hodinek je zakázané, stejně tak prodejní aukce.Já měl za to, že se to týká výhradně prodejního vlákna - tam to nemá co dělat. Ale v jiných vláknech proč ne (za předpokladu slušnosti atd.) Nakonec se stejně diskutuje i prostřednictvím statusu a komentářů, když už to jinak nejde.
Jeremy Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 V 11. 3. 2013 v 21:41, Flipik napsal: Já měl za to, že se to týká výhradně prodejního vlákna - tam to nemá co dělat. Ale v jiných vláknech proč ne (za předpokladu slušnosti atd.) Nakonec se stejně diskutuje i prostřednictvím statusu a komentářů, když už to jinak nejde.Taky si myslím. Sice jsem názoru, ať si každý prodává co chce za kolik chce (když mě nenutí to koupit). Klidně ať koupí za 10 a obratem prodává za milion, je mi to fuk.Cenové diskuse nemají co dělat v prodejních inzerátech, tam taky žádná není a tamodtud se mají off topicy mazat.Ale TADY? Proč ne? "Moderátore", který to tady promazal, zkus se přiznat a odpovědět na dvě otázky:-Vadila by Ti ve vlákně u Rolexů diskuse o tom jak se vyvíjí jejich cena?-Jaký je rozdíl?
African Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 Jo, jo, Jeremy má pravdu, mě osobně ta debata o ceně taky zajímala a zamrzelo mě, že se to promázlo, vulgarity a napadání moderátora prosím, ale smazat debatu o ceně? Kurńa chlapi, kde to jsme? No a abych nebyl úplně offtopic, tak nevědět co se škvárou, tak to kilčo klidně dám, protože mě se zdá limitka Nautilus úžasná a hlavně jedinečná
Viktor Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 Zastanu se moderátorů. Mám pocit, že v poslední době dělali dobře práci, moc nebyli vidět, většina zásahů byla podle mne OK. Souhlasím i s vymazáním trapných příspěvků všeho druhu na téma prodej/neprodej z tohodle pěknýho vlákna o vzniku fajn hodinek. Známé grafomanské firmy by spíš mohly exhibovat v nějakým jiným vlastním trapným vláknu. A přidám trochu rozumprdství - zatím se nenarodil ten, co by se zavděčil všem, ani takovej moderátor, bojím se, nigdy nebude.
lobotor Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 zasírat vlákno ve kterém tyhle úžasné hodinky vznikaly polemizováním o výši případné prodejní částky a to ještě když to směřuje jen do útoků je úplně mimo téma. Předpokládám že pokud by bylo založené vlákno "100 tis za Nautily - ten se posral" tak v něm by se mazat nemuselo. Hodinky jsou to úžasný a 100 tis - proč ne....
speedwalker Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 V 12. 3. 2013 v 8:55, lobotor napsal: zasírat vlákno ve kterém tyhle úžasné hodinky vznikaly polemizováním o výši případné prodejní částky a to ještě když to směřuje jen do útoků je úplně mimo téma. Předpokládám že pokud by bylo založené vlákno "100 tis za Nautily - ten se posral" tak v něm by se mazat nemuselo. Hodinky jsou to úžasný a 100 tis - proč ne.... Když myslíš..... Tak si je kup a bude klid.
Flipik Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 Já si myslím, že je to z hlediska budoucnosti škodazbavit se slušně vedené diskuze.Nepřišlo mi, že to bylo jen plané plkání o nesmrtelnosti brouka, protože tato diskuzebyla jakýmsi odrazem života úžasné limitky, kterou se podařilo úspěšně přivést k životu. I když tu jsem jen krátce, tak z vláken o limitkách se mi zdá,že pokusů o ně bylo hodně, ale v realitu se proměnily jen výjimečně. Aletato se prostě podařila a ta diskuze kolem po jejich vzniku byla jejichživotopisem. A domnívám se, že mnozí jsou zvědaví, jak se život těchto hodinek budevyvíjet. Některé určitě změní majitele a to v dnešní době neznamená nicjiného, že se jejich cena vyjádří v penězích. Prostě vyhýbat se spontánnídebatě o hodinkách a jejich ceně, mi přijde jako tvrzení, že děti nosí čáp a diskuzeo sexu je předem zapovězena ? to slušní lidé přece nedělají . Možná by se ta diskuzemohla oddělit od tohoto vlákna, ale proč od sebe oddělovat období prenatální apostnatální když to k sobě prostě patří?
Petr Svenda Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 Ja se moderatoru zastanu taky a celkem je chapu. Nikdo by jiste nepromazaval vecnou diskuzi o cene hodinek. Vzhledem k tomu, ze diskuze sklouzla do osobni roviny, objevily se osobni urazky, vsechno to smazli. To neni cenzura, panove, je to lekce ze slusneho chovani. P.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.