Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  V 24. 2. 2013 v 17:03, honza71 napsal:

Zprávy o naší L.E. letí napříč světadíly. KLIK :D

Moc pěkné počtení :-) Super fotky. Pořád se jich nemůžu nabažit, už si připadám jako nějaký narcis :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 25. 2. 2013 v 19:55, Tyr napsal:

Moc pěkné počtení :-) Super fotky. Pořád se jich nemůžu nabažit, už si připadám jako nějaký narcis :-)

Člověče já bych to tak chtěl mít taky, ale už nemám. :(

Ještě nedávno jsem v euforii volal po kalendáři,chtěl koupit druhý pro svýho tátu jako dárek, a najednou nic, prázdno.

Mám je asi už jen pro ten pocit jejich vyjímečnosti a ze sentimentu, páč jsem byl v tom projektu tak dlouho. :suicide_anim:

Ale abych nekončil negativně, tak koukněte SEM.

Až na toho šťourala ohledně ochranné známky Nautilus (co nakonec neměl pravdu) tam jsou reakce na náš počin veskrze pozitivní. :)

Odesláno
  V 9. 3. 2013 v 12:34, honza71 napsal:

Ale abych nekončil negativně, tak koukněte SEM.

Je to písané akousi cudzou rečou. :o Zkus nějaký oslavný příspěvek přeložit a postnout sem.

Odesláno
  V 10. 3. 2013 v 7:26, kejklik napsal:

Je to písané akousi cudzou rečou. :o Zkus nějaký oslavný příspěvek přeložit a postnout sem.

Tak třeba tenhle je pěkný:

c'est tr?s homog?ne au niveau du style, et tr?s belle initiative, j'applaudis !

Félicitations aux heureux détenteurs je pense que tu dois ?tre heureux, et merci de l'avoir partagé ici

a kostrbatý překlad :D :

Stylově ucelený/kompaktní, velmi pěkná iniciativa, tleskám.

Blahopřeji šťastným majitelům/držitelům, myslím, že musíš být šťastný a díky za to, že ses zde s námi podělil.

Odesláno

Nelíbí se mi ta cenzura tady, přece i ty pitomý poznámky byly k věci a legitimní názory na věc. Moderátoři se tedy nevyznamenali.

Když si tu chcete jen tak pohodlně veřejně bez názorů veřejnosti pnout prsa, tak prosím ........

Odesláno

Cenzura je opravdu hrozná věc a navíc ničemu neprospěje. To se za chvíli budou moci psát jen předem schválené glosy???!!! Bravo. :crying_anim:

Odesláno
  V 11. 3. 2013 v 17:59, cigi napsal:

Nelíbí se mi ta cenzura tady, přece i ty pitomý poznámky byly k věci a legitimní názory na věc. Moderátoři se tedy nevyznamenali.

Když si tu chcete jen tak pohodlně veřejně bez názorů veřejnosti pnout prsa, tak prosím ........

+1 !!!

Odesláno

Možná někomu vadila ta "cenová diskuze". Každopádně jsem se dozvěděl, že diskutovat o ceně prodávaných hodinek je zakázané, stejně tak prodejní aukce.

Odesláno
  V 11. 3. 2013 v 20:25, Josef01 napsal:

Možná někomu vadila ta "cenová diskuze". Každopádně jsem se dozvěděl, že diskutovat o ceně prodávaných hodinek je zakázané, stejně tak prodejní aukce.

Já měl za to, že se to týká výhradně prodejního vlákna - tam to nemá co dělat. Ale v jiných vláknech proč ne (za předpokladu slušnosti atd.) Nakonec se stejně diskutuje i prostřednictvím statusu a komentářů, když už to jinak nejde.

Odesláno
  V 11. 3. 2013 v 21:41, Flipik napsal:

Já měl za to, že se to týká výhradně prodejního vlákna - tam to nemá co dělat. Ale v jiných vláknech proč ne (za předpokladu slušnosti atd.) Nakonec se stejně diskutuje i prostřednictvím statusu a komentářů, když už to jinak nejde.

Taky si myslím.

Sice jsem názoru, ať si každý prodává co chce za kolik chce (když mě nenutí to koupit). Klidně ať koupí za 10 a obratem prodává za milion, je mi to fuk.

Cenové diskuse nemají co dělat v prodejních inzerátech, tam taky žádná není a tamodtud se mají off topicy mazat.

Ale TADY? Proč ne?

"Moderátore", který to tady promazal, zkus se přiznat a odpovědět na dvě otázky:

-Vadila by Ti ve vlákně u Rolexů diskuse o tom jak se vyvíjí jejich cena?

-Jaký je rozdíl?

Odesláno

Jo, jo, Jeremy má pravdu, mě osobně ta debata o ceně taky zajímala a zamrzelo mě, že se to promázlo, vulgarity a napadání moderátora prosím, ale smazat debatu o ceně? Kurńa chlapi, kde to jsme? No a abych nebyl úplně offtopic, tak nevědět co se škvárou, tak to kilčo klidně dám, protože mě se zdá limitka Nautilus úžasná a hlavně jedinečná :smile_anim:

Odesláno

Zastanu se moderátorů. Mám pocit, že v poslední době dělali dobře práci, moc nebyli vidět, většina zásahů byla podle mne OK.

Souhlasím i s vymazáním trapných příspěvků všeho druhu na téma prodej/neprodej z tohodle pěknýho vlákna o vzniku fajn hodinek. Známé grafomanské firmy by spíš mohly exhibovat v nějakým jiným vlastním trapným vláknu.

A přidám trochu rozumprdství - zatím se nenarodil ten, co by se zavděčil všem, ani takovej moderátor, bojím se, nigdy nebude.

Odesláno

zasírat vlákno ve kterém tyhle úžasné hodinky vznikaly polemizováním o výši případné prodejní částky a to ještě když to směřuje jen do útoků je úplně mimo téma.

Předpokládám že pokud by bylo založené vlákno "100 tis za Nautily - ten se posral" tak v něm by se mazat nemuselo.

:smile_anim:

Hodinky jsou to úžasný a 100 tis - proč ne....

Odesláno
  V 12. 3. 2013 v 8:55, lobotor napsal:

zasírat vlákno ve kterém tyhle úžasné hodinky vznikaly polemizováním o výši případné prodejní částky a to ještě když to směřuje jen do útoků je úplně mimo téma.

Předpokládám že pokud by bylo založené vlákno "100 tis za Nautily - ten se posral" tak v něm by se mazat nemuselo.

:smile_anim:

Hodinky jsou to úžasný a 100 tis - proč ne....

Když myslíš..... Tak si je kup a bude klid.

Odesláno

Já si myslím, že je to z hlediska budoucnosti škodazbavit se slušně vedené diskuze.Nepřišlo mi, že to bylo jen plané plkání o nesmrtelnosti brouka, protože tato diskuzebyla jakýmsi odrazem života úžasné limitky, kterou se podařilo úspěšně přivést k životu. I když tu jsem jen krátce, tak z vláken o limitkách se mi zdá,že pokusů o ně bylo hodně, ale v realitu se proměnily jen výjimečně. Aletato se prostě podařila a ta diskuze kolem po jejich vzniku byla jejichživotopisem. A domnívám se, že mnozí jsou zvědaví, jak se život těchto hodinek budevyvíjet. Některé určitě změní majitele a to v dnešní době neznamená nicjiného, že se jejich cena vyjádří v penězích. Prostě vyhýbat se spontánnídebatě o hodinkách a jejich ceně, mi přijde jako tvrzení, že děti nosí čáp a diskuzeo sexu je předem zapovězena ? to slušní lidé přece nedělají :smile_anim: . Možná by se ta diskuzemohla oddělit od tohoto vlákna, ale proč od sebe oddělovat období prenatální apostnatální když to k sobě prostě patří?

Odesláno

Ja se moderatoru zastanu taky a celkem je chapu. Nikdo by jiste nepromazaval vecnou diskuzi o cene hodinek. Vzhledem k tomu, ze diskuze sklouzla do osobni roviny, objevily se osobni urazky, vsechno to smazli. To neni cenzura, panove, je to lekce ze slusneho chovani.

P.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...