guzmic Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Nehodinkový nákup ale vše naprosto ok. Mužů jen a jen doporučit. 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Také nehodinkový nákup. Ochotný člověk, korektní ceny, rychlé dodání.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Velmi dobrá komunikace a zboží ve stavu jak uváděl. Vřele doporučuji a děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kytkosaurus Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Rychlá domluva i odeslání, hodinky dobře zabalené a přesně odpovídající popisu, zkrátka vše jak by to podle mě mělo ideálně probíhat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Tak po x nehodinkových obchodech musím Jirku opět vychválit, moc nechtěl, ale vzhledem k tomu, že sem mu peníze vnutil, tak pak řekl jen "Ach jo" a dneska je mám už na ruce, samozřejmě díky a doporučuji to je snad jasný:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Woland Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Bezproblémový nákup, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Pán je mazák, takže doporučuji. První poslal hodinky na vyzkoušení a to dost promptně, pak čekal jestli se dobře vyspím a všechno klapne. Moc díky J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Naprosto perfektní komunikace , vše proběhlo hladce ,děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Tak taky prispeji svou troskou do "mlyna". Nakup od tohoto vazeneho clena byl z rise pohadek... Okamzita reakce na SZ, ac byla pulnoc, bezproblemova domluva, hodinky bezvadne zabalene a na postu odneseny hned druhy den v !nedeli! , ac platbu jeste neobdrzel. Dorazivsi hodinky presne dle popisu, respektive stav jeste lepsi. Skladam hlubokou poctu a klanim se az k zemi.Mohu jen a jen doporucit a slovo "doporucit" je v tomto pripade zoufale malo.Dekuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 První obchod - vše proběhlo přesně podle domluvy, tak jak je tu běžně zvykem, Jirka přijel na čas a přesně, jak slíbil. Děkuji a budu se těšit příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Možná už skoro zbytečně, ale i já se přidám do řady s pozitivní recenzí.Vše proběhlo naprosto hladce a bez problémů.Jirka mi vyšel vstříc, víc než musel.Ještě jednou mu děkuji a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Jako vždy perfektní domluva, dovezl mi.je až do práce a příjemný pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Oldschool borec! A ještě mi poradil, kde je skvělý uzenář. Tomu říkám přidaná hodnota! Wizard (s mastnou hubou) rozhodně doporučuje !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Perfektní domluva a rychlé jednání korunované zajímavým pokecem.VŘELE DOPORUČUJI! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Za mne určitě Jirku doporučuji, skvělá domluva a rychlá platba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Diky za bezproblemovej obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Za mě sto ze sta. Díky Horhe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasťo72 Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Super predávajúci, tovar ako bolo uvedené. Bol to môj už druhý nákup s Jirkom a znova na 1*. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Bleskově vyřízeno, vše v naprostém pořádku 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Skvělý přístup, ochota a příjemný pokec. Díky za obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se