Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kua, ty Paneraie jsou nebezpečně pěknej fejk:-o.

Jinak minerály se safírovou vrstvou se normálně dělaj, třeba Wenger to cpe do levnějších modelů.

No snažil jsem se najít výraznější rozdíl a fakt jsem nic nenašel, takže kromě ceny bych to na první pohled asi nedal. Možná jsem ale jen slepej...

Odesláno

No snažil jsem se najít výraznější rozdíl a fakt jsem nic nenašel, takže kromě ceny bych to na první pohled asi nedal. Možná jsem ale jen slepej...

To jsme natom stejne. Chce to znalce.

Odesláno

Řekl bych, že styl je pozdější Art Deco, tj. 40. až 50. léta minulého století. Pokud jsou funkční do stroje nebude třeba investovat veliké částky - rozebrat, vyčistit, promazat, složit. Původní NOS ciferníky Omega jsem na Ebay viděl od 500USD. Nevím, zdali takový program má i Omega, ale u Tag Heuer Ti renovaci hodinek udělají přímo ve fabrice.

Odesláno

Myslím, že je to kalibr 30T2 (to si kdyžtak ověř na Google), ale výrobní číslo a nápis Omega vypadají jinak než na stroji, který znám. Číslo stroje je nečistě vyražené - doporučuji porovnat. Jo a nad korunkou chybí jeden šroubek. To "divné" číslo stroje může být v normě, ale upozorňuji na to.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...