JaRooN Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Odesláno 14. února 2014 A tady se nám skrývají jedny pod značkou Breil http://aukro.cz/hodinki-breil-chrono-i3968653937.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Odesláno 14. února 2014 Jo, prodejce těch "Luftwaffe" obral kupujícího o 10 tisíc (dejme tomu, že ty hodinky mají cenu tisícovku). A co třeba takovéhle čínské "omegy"?http://aukro.cz/omega-1882-kulicka-perfektni-stav-funkcnost-i3966235305.html
M10 Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Odesláno 14. února 2014 U těch předělávek apod. je to pro nás hrozně těžké. Nejsem znalec, abych mohl přesně rozhodovat která část hodinek je ok a která ne. Takže zatím se především zaměřuji opravdu na fakes v pravém slova smyslu. Oslovil jsem už i přímo výrobce a zájem o spolupráci není. Nepovažují to za důležité nebo možná nemají zdroje, které by se tomu věnovali. A tihlle vyčuránci, co prodávají ty slátaniny u nás i na Ebayi ví moc dobře jak psát popisy aby byli "čití a krytí". Jak už jsem psal výše, taková věc je pak i složitá pro PČR a vůbec to není kvůli cenně. Běžně PČR s námi řeší i věci za 1000 Kč. Takže neberte to prosím, že se vymlouvám, ale nejdřív se zaměřuju na jasné fakes a doufám, že příjde doba, kdy najdeme způsob jak zatočit i s těmi "ukrajinskými a indickými" překupníky.no o tom, že výrobci nemají zájem potírat fejky, ať už to jsou hodinky, nebo LV kabelky apod. je škoda psát... Ale kdyby to někoho zajímalo, tak ony si ty koncerny uvědomují jednu zásadní věc : a to je povědomost o značce u co nejšírších vrstev. Prodej fejků celosvětově jejich tržby neovlivní, protože si je kupují lidé, kteří by si jejich výrobky za pravé ceny nikdy nekoupili (protože na to nemají). Naopak ale, jakmile je značka známá mezi vším lidem, tak si značka udržuje, či zvyšuje svoji cenu na trhu, na němž jí zákazníci kupují. Ne nadarmo se v horních patrech značkového byznysu mluví o tom, že kterou značku někdo nenapodobuje, nefalšuje a nefejkuje, jako by ani nebyl, respektive, není ta značka dobrá. Jinými slovy, sláva přichází až s kopírováním. Možná je to husté, ale tak to prostě je.Navíc nesmíme zapomínat, že i špatná reklama je reklama...a reklama je alfa a omega prodeje. Já se tady nezastávám fejků, to ani omylem, ale kdo by měl zájem dát třeba za Ferarri takovej balík peněz , kdyby tu značku nikdo neznal? To nemá nic společného s kvalitou výrobku... Chápete už? Jinak Angelousovi díky za jeho práci a snahu. Jen víc takových...jak říká klasik : Nemusí pršet, stačí, když kape!
JR_2010 Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Odesláno 14. února 2014 A tady se nám skrývají jedny pod značkou Breil http://aukro.cz/hodinki-breil-chrono-i3968653937.html breil.jpgSorry, ale co je na těch hodinkách jako špatně? Trochu mne irituje, jak se tady množí příspěvky jak houby po dešti a v každém druhém je napsáno " sice tomu nerozumím, ale myslím si", "nejsem na tyhle hodinky odborník, ale určitě to bude fejk". Připadá mi to jako inkvizice...
JaRooN Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Odesláno 14. února 2014 Sorry, ale co je na těch hodinkách jako špatně? Trochu mne irituje, jak se tady množí příspěvky jak houby po dešti a v každém druhém je napsáno " sice tomu nerozumím, ale myslím si", "nejsem na tyhle hodinky odborník, ale určitě to bude fejk". Připadá mi to jako inkvizice...Nazyva se toto tema "Pro zasmani" anebo lovci fejku? Hodinky, ktere se tvari jako Brajtle a jeste maji titulek "HODINKI" pro zasmani snad jsou, nebo...
Pavlucha Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Odesláno 14. února 2014 (upraveno) Nazyva se toto tema "Pro zasmani" anebo lovci fejku? Hodinky, ktere se tvari jako Brajtle a jeste maji titulek "HODINKI" pro zasmani snad jsou, nebo..."Hodinki" rozhodně k zasmání jsou, ale z "Brajtlí" tam nic nevidím. Breil je v lowcostu navíc celkem fungující značka, takže nevím ... Upraveno 14. února 2014 uživatelem Pavlucha
JaRooN Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Odesláno 14. února 2014 Tak to se omlouvam, ta znacka mi vubec nic nerika, slysim to poprve. Fakt jsem myslel, ze je to jen dalsi fejk. Diky za rozsireni obzoru.
Lamiczka Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Odesláno 14. února 2014 Tak to se omlouvam, ta znacka mi vubec nic nerika, slysim to poprve. Fakt jsem myslel, ze je to jen dalsi fejk. Diky za rozsireni obzoru. To asi prodávající nebude mít radost....holt přešlapy se někdy dějí
Lamiczka Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Odesláno 14. února 2014 Podlě mě pěkný dobový fík rolex. Uvnitř kalibr Durowe 7525/2 - duromat (vyráběl se v 70. letech). Nezdá se mi ani materiál pouzdra, číslovaný minutový indexy, tisk číselníku a zpracování "korunky" na korunce. Chybějícího kyklopa bych nebral jako validní indikátor, jednak se na early modely nedávaly a navíc by klidně mohlo být vyměněno sklíčko za neorigo... Zatím bych ale nerušil, dokud se k tomu nepřidá někdo z Rolex znalejších http://aukro.cz/rolex-datejust-i3977454840.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SCIFI Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Odesláno 14. února 2014 Není na co čekat. Durowe se fakt do DJ nedával.
financ Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Datejusty vypadaj trochu jinak, tohle je fík
JaRooN Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 (upraveno) To asi prodávající nebude mít radost....holt přešlapy se někdy dějíHolt se zatim zapojovat radeji nebudu, at nezpusobim dalsi neprijemnosti. Co se da delat, je mi to fakt lito. Upraveno 15. února 2014 uživatelem JaRooN
Daemonultimate Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 (upraveno) Některý věci jsou jasný a u některých je,jak vidno z příspěvků výše,lepší počkat na diskusi,tohle by se fakt dít nemělo,chtěl jsem se na ně mrknout on-line a už je inzerce odstraněna.Zdá se mi,že dřív jsme se v tomto vlákně daleko víc přibližovali jeho názvu,ale teď co je v akci výkonná moc (což je samozřejmě správně),je to jako lov na čarodějnice.Splést se může každý,ale odsouzení prodeje by nemělo stát na jednom spleteném příspěvku.To není dobrá reklama ani pro Aukro ani pro nás. Upraveno 15. února 2014 uživatelem Daemonultimate
Honza.manta Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Některý věci jsou jasný a u některých je,jak vidno z příspěvků výše,lepší počkat na diskusi,tohle by se fakt dít nemělo,chtěl jsem se na ně mrknout on-line a už je inzerce odstraněna.Zdá se mi,že dřív jsme se v tomto vlákně daleko víc přibližovali jeho názvu,ale teď co je v akci výkonná moc (což je samozřejmě správně),je to jako lov na čarodějnice.Splést se může každý,ale odsouzení prodeje by nemělo stát na jednom spleteném příspěvku.To není dobrá reklama ani pro Aukro ani pro nás. +1
Angelous82 Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Ty Breil byly zrušeny ne za fake, ale za porušení jiného pravidla v popisu nabídky.
JaRooN Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Ty Breil byly zrušeny ne za fake, ale za porušení jiného pravidla v popisu nabídky.Uff, aspon ze tak...
mlsoun1 Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Odesláno 16. února 2014 Ahoj chlapi,vím,že to sem asi nepatří,ale nechce se mi zakládat nové vlákno.A pořád nevím,jak sem vložit odkaz na aukci na Aukru. Mám v poptávce Omegy Constellationy.Kamarádka Zuzka mi dnes volala,že na Aukru objevila krásné Constellationy-chronography,které se jí líbí.ČÍSLO AUKCE-3972532649.Bohužel v dnešní produkci výrobců fejků,jsou i tak zdařilé kousky,že nemám šanci poznat z obrázků,jestli to jsou originály,či nikoliv.Tímto pádem,bych byl velmi rád,kdyby mi,respektive nám pomohly zdejší odborníci s identifikací tohoto kousku.Všem moc děkuji. Pokud to zde nemůže býti,tak se moderátorům omlouvám a chápu promazání tohoto příspěvku.
Lu2cz Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Odesláno 16. února 2014 Ahoj chlapi,vím,že to sem asi nepatří,ale nechce se mi zakládat nové vlákno.A pořád nevím,jak sem vložit odkaz na aukci na Aukru. Mám v poptávce Omegy Constellationy.Kamarádka Zuzka mi dnes volala,že na Aukru objevila krásné Constellationy-chronography,které se jí líbí.ČÍSLO AUKCE-3972532649.Bohužel v dnešní produkci výrobců fejků,jsou i tak zdařilé kousky,že nemám šanci poznat z obrázků,jestli to jsou originály,či nikoliv.Tímto pádem,bych byl velmi rád,kdyby mi,respektive nám pomohly zdejší odborníci s identifikací tohoto kousku.Všem moc děkuji. Pokud to zde nemůže býti,tak se moderátorům omlouvám a chápu promazání tohoto příspěvku. Ahoj, nejsem vůbec žádný odborník a fotky na Aukru jsou dost nekvalitní (na detaily), ale takto na porovnání a první pohled vypadají opravdu jako autentické Omegy Constellation Chronograph, takže buď to fíky nejsou, nebo jsou dost kvalitní...Ale než posílat peníze a nechat si poslat balík ze Slovenska, pokud se cena vyškrabe kam se má vyškrabat, tak třeba bych se s ním domluvil na osobním předání, a současně si nechal ověřit v renomovaném hodinářství pravost...hlavně ať se někdo mrkne na strojek, jestli tam je ten, co tam má být...
Lu2cz Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Odesláno 16. února 2014 Každopádně prodávající má jen 12 prodejů, sice pozitivní reakce, ale nic to neznamená... prodával malé a "levné" věci, jen jedny Rolexy za 19t jsem tam našel... musíš zvážit sám...
mlsoun1 Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Odesláno 16. února 2014 Každopádně prodávající má jen 12 prodejů, sice pozitivní reakce, ale nic to neznamená... prodával malé a "levné" věci, jen jedny Rolexy za 19t jsem tam našel... musíš zvážit sám...Díky i tak.Jsem mu psal a okamžitě odepsal,poslal další foto,ale.Popřemýšlím a uvidíme.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se