pebe Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 měl jsem tyhle SNXS a ten tah mi přišel super, chrastil, lehoučkej, pěkně držel tvar, chlupy mi zatím netrhal žádný tah. A ta uzoučká trhací spona, parádní retro...
DavidLC Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 siwi: to ja jen tak, abych si ujasnil Tvuj vyvoj. Mas je paradni pane Ty chceš sledovat vývoj Seikonadšence od plínek (první 5ky),viď ? ;-) To Siwi :Parádní kousek,byť mě to chrastění tahu nevyhovovalo,jsem rád,že jsem je měl :-)
tano Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 DavidLC: ja spis celou dobu cekam kdy Seiko pohlti Siwiho.
DavidLC Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 DavidLC: ja spis celou dobu cekam kdy Seiko pohlti Siwiho.Chápu naprosto, je chycen, jen o tom ještě neví :-):-):-)
Jiří_99 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Moje první sporty, druhé pětky a třetí Seiko vůbec.. Dnes přišly. Po každodenním nošení SNK jsem "přetížen" na levou stranu a převálcován jejich velikostí.. Jinak zatím velká spokojenost!!
Fade Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Tyhle jsem měl taky a často uvažuju, že je koupím znovu. Super hodinky. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
siwi Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 měl jsem tyhle SNXS a ten tah mi přišel super, chrastil, lehoučkej, pěkně držel tvar, chlupy mi zatím netrhal žádný tah. A ta uzoučká trhací spona, parádní retro... Z toho tahu mám naprosto stejné pocity. Ty chceš sledovat vývoj Seikonadšence od plínek (první 5ky),viď ? ;-) To Siwi :Parádní kousek,byť mě to chrastění tahu nevyhovovalo,jsem rád,že jsem je měl :-) Díky. Mně to chrastění naopak po letech zase učarovalo
Panchart Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Tah nechrastí ani nedepiluje a dokonce ani spona při opření se o ní necvaká, nato jim myslim taky sluší a lumi... za ty peníze nemám co dodat
vojtamalenak Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Nekde jsem videl seika podobne temto zlatym, ale ve variante day na 12 a date na 3. Takove ty rolex daydate. Nevi nekdo oznaceni? Ja je nikde nenasel.
5etter Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Pánové poraďte.Těžce vybírám mezi SNKL43 a SNXS77, co má siwi nebo Otto o pár příspěvků vejš. SNXS mají stejné ručky a datumovku, jaké už mám na SNK543 a možná moc výrazný indexy. Ale strašně se mi na nich líbí tvar pouzdra, kde nožičky jsou jako srpek měsíce na turecké vlajce.SNKL mají super dauphine ručky, jednoduše vyříznutou datumovku a elehantnější, i když možná moc dlouhé indexy. Ale zase pouzdro je stejné jako na mých SNK543 a nechce se mi mít dvoje podobné hodinky se stejným strojkem ve stejném pouzdře? Takže co mám teď dělat? Koupit oboje a přeskládat to? Vykašlat se na pětky a koupit místo toho další amfibie? Nebo jak byste tuhle situaci řešili vy? Ty svoje zeleňáky stejně moc nenosím, protože ač laciné, jsou docela ojedinělé a nechci jim ublížit. Obávám se, že tady by to dopadlo podobně. Díky za názory.
lub Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 snxs mají o level horší náramek a sponu a subtilnější pouzdro. měl jsem a prostě to nešlo...
siwi Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Tady je každá rada drahá. Ty SNKL43 vypadají taky moc dobře. Kvalitu náramku vezmi v úvahu. Já mám hodinek s robustnějším tahem víc, takže tady jsem naopak volil ten tenký chrastící, abych měl změnu.
pebe Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 měl jsem SNKL45 a trochu je přeskládal Pokud bych si měl vybrat znovu mezi SNKL45 a SNXS77, nezaváhal bych ani vteřinu a šel do SNXS77.Krásné indexy, jak perfektně svítí v noci, ne jen nějaké tečky skoro uprostřed ciferníku. Orámovaná datumka, hezčí ručky alá RLX datejust. Pouzdro hezčí s tenkýma nožkama. Vůbec je to pouzdro z profilu hezčí.No a tah, na hubenější ruce je pohodlnější užší tah, krásně lehoučký, chrastící jen pokud je máš hodně na volno. Maličká hubená spona, která nepřekáží.
Mr. Igelit Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 A co SNK793? Měl jsem na ně trochu zálusk. Mají trošku modernější vzhled, ale líbí se mi na nich, že mají údajně 18mm lug width..
5etter Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Pánové, díky za postřehy. SNK793 se mi nelíbí ani pouzdro ani ciferník, 18mm ,mají myslím všechny troje.Subtilnější pouzdro SNXS se mi právě líbí a doma ho nemám, náramek je sice možná méně kvalitní než u SNKL (díky, to jsem nevěděl), ale zase se mi víc líbí vzhledově. nicméně stejně jsem plánoval zkusit hnědou kůži alá krokodýl. Teď co mám Bulovy, moje první hodinky na kůži, tak jsem zjistil, že to jde.No, nechám to ještě uležet.
pebe Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Mám ten dojem, že SNXS mají 19mmhttp://www.watchsleuth.com/seiko5finder/search/?MOD=SNXS77
kopis Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Tak, už i já jsem seikokot:)) jsou super!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se