jovani Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 A Poseidony máš stále? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Jovani: tyhle bych urcite mohl, velmi pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Mako celý víkend v outdoor nasazení :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 No měl jsem trochu strach že bude žena naštvaná že jsem neobjednal USA II s bílým cifrem, ale nakonec v pohodě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Dnes mi přišel řemen na Ray, tak jsme ho s malou hned nasadili a vyzkoušeli. Nikdy jsem kůži nenosil, je to první zkušenost. Musím říct, že je to pohodlný a není to takovej kvicht jako na tahu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Vypadají hodně super, a to jak na černé, tak s hnědou. Původně jsem taky plánoval že první co půjde do bedny bude tah, ale musím přiznat, že si na něj tak nějak začínám snad zvykat nebo co ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Nosil, teď jsou už delší dobu v dobrých rukou kolegy 5ettera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Strapcode si dava nacas s finalnou verziou tahu na Mako/Ray, tak zatial na kozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 RayBamy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 Super fotky i hodinky. A ten tah Rayům vážně sekne, já bych ho tam nechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badunclsam Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Tak jsem nasadil new řemen a za mě dobrý . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Dnes Big Mako Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlashFish Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Když oranžová tak i s řemenem, tentokrát na Carbonu od Hirshe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Moc pekny Ocka Ta poslední fotka se ti fakt povedla.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Pridam moje posledni oblibence, Orientove Suby Na jubilee z Seiko 5ek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 (upraveno) ARMAN:Śkoda, že se mi tvoje fotky skoro nikdy nezobrazují Jednou jsem je viděl a safra dobře se na to koukalo.Asi si budu muset koupit novej počítač nebo co... Upraveno 22. srpna 2016 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 ARMAN: Safra! Konecne hodinky bez "cigaretoveho" loga na cifru!Fajne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se