lub Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 mako/ray se fakt hodně povedly. třeba i to zpracování indexů vidím vejš, než jsem měl u želv (měl jsem pepsi s černým cifrem), o SKX nemluvě.teď jsem koukal, že černý ray na CW ještě dost zlevnili - nyní za 132 dolarů(!), což je úplně směšná cena za to, co dostanete.https://www.creationwatches.com/products/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=faapro srovnání - např miniželvy za skoro trojnásobek?! https://www.creationwatches.com/products/seiko-prospex-299/seiko-prospex-mini-turtle-automatic-divers-200m-japan-made-srpc35j-srpc35j1-srpc35-mens-watch-15381.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Tak nakonec si je asi nechám. Na tom hnědým ZRC jsou docela fajn. Jenom se dost předbíhají, tak je možná zkusím poštelovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 V porovnání s přímou konkurencí v podobě Rolex Submariner jsou orienty hezčí, stejně přesné a téměř stokrát levnější. V kategorii 200m potápek klasického vzhledu s automatickým inhouse strojkem jsou za mě jasným favoritem. Navíc mají day-date a člověk se nemusí nikoho doprošovat, aby si je mohl koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 hm, slušná přesnost. dnes mám s sebou oba své (momentálně nejoblíbenější) kousky. u amfibií mi to "day" trochu chybí. jinak by byly úplně dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Dnes slušněji na konferenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Mako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Taky Mako: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Dnes za slušňáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuzma Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 ...ty hodinky k tomu obleku sedí, tajak prdel na hrnec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Dnes už na sebe oblek vezmu jednou za měsíc.Tak jsem hledal nějaké fajnové oblekovky za pár kaček co udělají parádu.Bambina jsou na to, myslím, celkem vhodná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr7 Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Orienty obecně jsou pěkné hodinky za supr cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Dnes už na sebe oblek vezmu jednou za měsíc.Tak jsem hledal nějaké fajnové oblekovky za pár kaček co udělají parádu.Bambina jsou na to, myslím, celkem vhodná...Na tohle pouziti jsou Bambina nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Hodne jete quartzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Zas a znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 ... Pěkny fotky, odkud jsou ty chladicí věže? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Jaderná elektrárna Dukovany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo666 Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Mako lll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Dnes takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 (upraveno) teprve ponosím, na poště mám prodlužovací člen na tah. Hodiny jsou SAB0C006B9 od váženého člena fóra.Trochu mne zklamala výdrž luminiscence, jsem zhýčkaný svýma Seikorama, ale natolik se mi líbí a navíc jsou přímo z Japonskaa toho se mi nechce vzdát. Ale jsem zvědavý, jaký vevnitř tiká strojek, a nenašel jsem kde to tak najít... mohl bych požádat o radu tady? díky, dómo arigató Upraveno 4. června 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se