navrom Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2022 (upraveno) Na procházce s dětmi Upraveno 7. dubna 2022 uživatelem navrom
Pavel87 Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2022 Od září 2021 denně na ruce. Ještě žádné hodinky mi neudělaly takovou radost a nenacházel jsem na nich pokaždé něco nového a zajímavého jako tyto!
MIK82 Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2022 Když je ten Zelený čtvrtek, troška decentní zelené.
martiste91 Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2022 Dnes pohodová klasika od Orientu - Orient Bambino druhé generace v černo stříbrném provedení. Velmi pohodlné nošení, absolutně TOP lehké na zápěstí. Zpracování klasika Orient na solidní úrovni. Přesnost: lehce se předcházejí. Tichý chod. Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk
lub Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2022 Přišla mi várka 21mm řemenů z cheapestnatostraps, takže outdoory jsou rázem opět moje nejoblíbenější. Oproti předloňské objednávce musím pochválit konečně důstojnou kvalitu HW. Vše za pár korun + rychlé dodání .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se