wrist72 Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Včera jsem byl potřetí na prodejně a konečně je objednal. Fakt oceňuji práci prodavačky na krámě a jeji trpělivost a ochotu, jsou to hodinky, co musí mít člověk chvíli na ruce, aby si zvykl a pak je z nich skvělý pocit. Za 6 tydnu by mely byt doma
pavel23 Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Koukal jsem včera do Playboy asi lednové číslo a na straně 4 je reklama na Orlíky II. To jsem čuměl, po dlouhý době reklama Primu, co jsem tedy zaznamenal já.
organic Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Tak jsem si to tu po dlouhé době prošel a musím říct, že hodinky se moc povedly. Moc se mi líbí ten nápis na boku pouzdra a taky balení je luxusní.Krásné "czech made" sportovní hodinky. Bravo!
pavel23 Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Koukal jsem včera do Playboy asi lednové číslo a na straně 4 je reklama na Orlíky II. To jsem čuměl, po dlouhý době reklama Primu, co jsem tedy zaznamenal já. Musím to opravit je to na str.8.
Petr_P Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Z webu výrobce: PRIM ORLÍK II - prezentace hodinek Ve čtvrtek 16.2.2012 představíme široké veřejnosti model PRIM ORLÍK II. Prezentační akce proběhne v naší prodejně PRIM Manufacture 1949 v Praze, Pánská pasáž, Na Příkopě 23 (průchod na Ovocný trh). Přijďte porovnat nový model ORLÍK II s historickými modely ORLÍK a zúčastněte se autogramiády s autorem publikace "PRIM ORLÍK - československá hodinářská legenda" , Ing. Liborem Hovorkou! Zdroj
Micey Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Sakra to jsem zvědav, páč rozumně se tam vejde takovejch pět lidí. To bude velký. Ale možná, že bychom tam mohli dojít a nenápadně se zmínit o tý připravovaný limitce za dvacet..
Slevin Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 měl bych jeden dotaz na ty, kteří vlastníte PRIM Orlík II. Jaká je jejich tloušťka? Díky
Josef01 Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Měl jsem je na ruce, jsou to celkem těžké a bytelné hodinky, ale neměřil jsem tloušťku. Že já blbec nekoupil ty Orlíky LE 45, těm novým nějak nemůžu přijít na chuť
accutron Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 měl bych jeden dotaz na ty, kteří vlastníte PRIM Orlík II. Jaká je jejich tloušťka? Díky 13mm
Josef01 Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 (upraveno) Všiml jsem si krásné fotky hodinek, která je na začátku vlákna a nechápu, proč Elton dává na svoje stránky neprofesionální a ještě k tomu černobílé fotky... . Upraveno 5. února 2012 uživatelem Josef01
Slevin Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 s vyjímkou té datumovky mi přijsou docela pěkné, ikdyž Orlíky moc nepřipomínají. Ten reliéfní cifr se mi děsně líbí. Jinak to je asi otázka vkusu...
cigi Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Všiml jsem si krásné fotky hodinek, která je na začátku vlákna a nechápu, proč Elton dává na svoje stránky neprofesionální a ještě k tomu černobílé fotky... . Obávám se, že ta krásná fotka je počítačová animace, takže pánbu zaplať za ty "amatérský" fotky ( prosím autora o odpuštění) reálných hodinek. Accutrone, prosím, ta značná délka vzhledem k nijak enormnímu průměru ( tuším 55/42mm) vám vyšla z geometrie pouzdra a nožek, nebo je to záměr - třeba proporce, vizuální oddělení pouzdra od řemenu, klenutí pouzdra v z profilu, nutnost místa pro šroubky stěžejek, nebo podobně ?
accutron Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Obávám se, že ta krásná fotka je počítačová animace, takže pánbu zaplať za ty "amatérský" fotky ( prosím autora o odpuštění) reálných hodinek. Accutrone, prosím, ta značná délka vzhledem k nijak enormnímu průměru ( tuším 55/42mm) vám vyšla z geometrie pouzdra a nožek, nebo je to záměr - třeba proporce, vizuální oddělení pouzdra od řemenu, klenutí pouzdra v z profilu, nutnost místa pro šroubky stěžejek, nebo podobně ? Šlo o zachování proporcí jako jako u Orlíku z roku 1965.
Hajek Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 Jen se zeptám - web http://www.hodinkyeshop.cz/82-ceske-hodinky-prim má s Primem něco společného ?
bandicoot Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 (upraveno) Na tu prezentaci bych zasel. Orlik je srdcovka, necham si podepsat Accutrona do te brozurky ta je velmi povedena. Upraveno 6. února 2012 uživatelem bandicoot
Frantik Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 Na tu prezentaci bych zasel. Orlik je srdcovka, necham si podepsat Accutrona do te brozurky ta je velmi povedena. Jsem zvedav, jestli by dodali pres eshop treba toto http://www.hodinkyeshop.cz/ulysse-nardin-panske-hodinky/334-ulysse-nardin-.html
Karlos Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 Jen se zeptám - web http://www.hodinkyeshop.cz/82-ceske-hodinky-prim má s Primem něco společného ? Na téhle stránce je nádherně vidět ten kontrast cen u Primek. Vlevo vidím celkem obyčejně vyhlížející, v podstatě lidově známé primky, vpravo pak nesmyslné ceny, u kterých hned každého napadne, že to musí být překlep a jsou tam dvě nuly navíc
Naving Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 Jsem zvedav, jestli by dodali pres eshop treba toto http://www.hodinkyes...se-nardin-.html ... a hlavne jak by se tvarili kdybych je chtel do 14 dnu bez udani duvodu vratit
Josef01 Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Odesláno 11. února 2012 (upraveno) Spíš bych uvítal toto provedení, jiné ručky by asi nebyly problém. Upraveno 11. února 2012 uživatelem Josef01
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se