dr.sphinx Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 A proč si myslíš, že jsem to tak napsal třeba jo a budou nějak spřažený ... Spring Drive ? RésonanceNo estli za ty prachy, tam nejsou ty strojky vloženy dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Řeč šéfa GS... Výročí zrovna letos teda nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Jo, new retail distribution pěkný, co třeba ještě přidat robust service network. Ale jsme jejich prize asset kamaráde, aspoň tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Tak zní to třeba líp než "hejl". No, ale je fakt, že ze mě asi ještě nějakou tu pětku mít budou. A do toho novýho butiku v Paříži bych se docela zajel podívat, ne že ne. Letos to ovšem moc nevypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 pekna prace, ne ze ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Pěkný, díky za link! U 9SA5 (nový high beat) mi radost dělá konečně i instantní změna datumu, která mi u mechanických GS (i Seiko) strojků docela chyběla. U 9RA5 jsem zvědav, jak na tom bude "magic lever" po nějaké delší době používání - laicky mi přijde méně robustní, než standardní řešení. Každopádně nádherný posun, teď už jen doufat v další nové modely GS hodinek za rozumný peníz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 teď už jen doufat v další nové modely GS hodinek za rozumný peníz... Tohle mi nedělěj, skoro jsem se udusil Wasa Delikatess Sesamem Leveru bych se nebál, je to časem prověřené a brutálně efektivní řešení (i když SD bez něj se taky natahují sakra rychle). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Soko limitka The Basics Brand: Grand Seiko Model: Grand Seiko U.S. Special Edition Soko Spring Drive Reference Number: SBGA427, SBGA429 Diameter: 39mm Thickness: 12.5mm Case Material: Stainless steel Dial Color: "Shadow" or "Light" with vertical graining Indexes: Applied, diamond-polished Water Resistance: 10 bar/100 meters Strap/Bracelet: Stainless steel and crocodile, both with pushbutton folding clasps The Movement Caliber: 9R65 Grand Seiko Spring Drive Functions: Hours, minutes, seconds, date, power reserve, 8 revolutions per second glide wheel regulated with electromagnetic brake and quartz timing package Power Reserve: 72 hours Winding: Manual and automatic Jewels: 30 Precision: ±1 second per day/15 seconds per month (average) The Movement Caliber: 9R65 Grand Seiko Spring Drive Functions: Hours, minutes, seconds, date, power reserve, 8 revolutions per second glide wheel regulated with electromagnetic brake and quartz timing package Power Reserve: 72 hours Winding: Manual and automatic Jewels: 30 Precision: ±1 second per day/15 seconds per month (average) https://www.hodinkee.com/articles/grand-seiko-soko-us-special-editions-introducing?fbclid=IwAR1WpSpU302pE8cN2Z4jxM6uLfA7K0_eAchUZSkkPRw8P9Pcp6w-i0kVBxo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Seiko, ak to tu citate Stale cakam na 40mm diver, v titane, spring drive, s keramickou alebo zafirovou lunetou, mikro regulaciou v spone a vyskou do 12mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Tak to good luck Tome sice bych se taky nezlobil, ale takovejch GS diverů se nikdy nedočkáme. Navíc novej 5ti denní SD má tak nehezky položenou rezervu (ale třeba si časem zvyknu). Mně stejně nejvíc vyhovujou 031ky. Jsem divnej, ale i ta luneta mi podobně jako u starejch MM300 nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Tak 031 su proste spica. Som rad, ze som odolal chvilkovej potrebe ich pustit dalej. Tie svoje si nakoniec vydrndal od Instanta, alebo su z ineho zdroja? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 (upraveno) Ano, 031 su super, z toho vychadzam teraz pustili 40mm sd gmt sbge253 a pod myslim. moc ma neoslovili, ale trochu dufam v nejaky diver no one can only hope. Upraveno 23. července 2020 uživatelem huhu4d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 před 11 hodinami, EpsteinBarr napsal: Tak 031 su proste spica. Som rad, ze som odolal chvilkovej potrebe ich pustit dalej. Tie svoje si nakoniec vydrndal od Instanta, alebo su z ineho zdroja? Jojo, to je takovej můj osobní dealer pro lepší Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Tak tohle je něco https://www.fratellowatches.com/grand-seiko-sbgj237-better-than-a-pepsi/?fbclid=IwAR36qoqIoAxG3lbwX9mN_T14KL0Zs6Iu6Reosf69EcQ1QjwvOdMDjwzfRq0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 no ja mam objednane sbge255, tak som velmi, ale velmi zvedavy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Moc pěkný. Škoda, že pro mě všechno trochu velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 @MíraMíra i ty 255 jsou moc velký? Mně na nich pár věcí překáží, ale jinak je 40mm u GS SD GMT pro mnohé krok správným směrem (i přes výšku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 (upraveno) Já jsem zvědavý na ty 44mm, jak budou sedět na ruce, páč se mi docela líbí. Kdyby udělali ty 40mm v barevných kombinacích jak ty velké......to by byla paráda edit: a jak se na ně dívám, tě 44 měří přes lunetu, nebo jenom pouzdro....netušíte někdo? Upraveno 20. srpna 2020 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Už jsou na světě GMT SD ve velikosti 40,5mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se