xbraj19 Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 Kvarcky za 60 jsou v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 Za mě jo, jen mě vadilo to No date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 To je na GS velmi dobrá cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1870 Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 V 28. 4. 2023 v 12:26, Toblin napsal: Ahoj kluci, vím, že se nejedná o novinku, ale zajímá mě váš názor. Už pár měsíců mi leží v hlavě nákup SBGX341. Co na ně říkáte? Dnes mi prišli kuriérom. Som viac než spokojný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2023 Gratulace, těším se na více dojmů a fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Grand Seiko Introduces Three US Exclusives at their GS9 Club Event https://wornandwound.com/grand-seiko-introduces-three-us-exclusives-at-their-gs9-club-event/?omnisendContactID=654a4480ac5b30b9df47ca7c&utm_campaign=campaign%3A+11%2F12%2F23+Newsletter+(654e8a507d09620777234622)&utm_medium=email&utm_source=omnisend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Bolo? Nebolo? The Snowflake of Shinshu, SBGE297 GMT Spring Drive. Celkom pjekný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 souhlas, celkom pjekny todlecto, bych řekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Datumku mohli dat do ramceka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Datum na čtverce nebo kdekoliv jinde než na pozici 3 nebo 6 mi nejede, ale to je jen můj problém zdá se. Ovšem jinak fakt povedený. Zdá se to jen mě, že Seiko dělá záměrně škaredé hodinky (alespoň ty nové), aby lid byl nucen sáhnout hlouběji do kapsy pro ty skutečně povedené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února The New Grand Seiko SBGA497 — Celebrating 20 Years Of Automatic Spring Drive Watches 1https://www.fratellowatches.com/hands-on-with-the-new-grand-seiko-sbga497-celebrating-20-years-of-automatic-spring-drive-watches/?utm_source=WeeklyNewsletter&utm_campaign=40b11f8555-RSS_EMAIL_MAILCHIMP_AUTOMATED_BIWEEKLY&utm_medium=email&utm_term=0_b515b4ef06-40b11f8555-124152902 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února V 12. 11. 2023 v 21:28, Harwey napsal: Grand Seiko Introduces Three US Exclusives at their GS9 Club Event https://wornandwound.com/grand-seiko-introduces-three-us-exclusives-at-their-gs9-club-event/?omnisendContactID=654a4480ac5b30b9df47ca7c&utm_campaign=campaign%3A+11%2F12%2F23+Newsletter+(654e8a507d09620777234622)&utm_medium=email&utm_source=omnisend ***** takhle mají vypadat hodinky Seiko, ne ta hloupost Wipe, to k životu ani na hodinkách nepotřebuju, lepší je čistý design. Jsem názoru, že ukazatel nátahu hodinky designově degraduje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února před 17 minutami, eloga napsal: ***** takhle mají vypadat hodinky Seiko, ne ta hloupost Wipe, to k životu ani na hodinkách nepotřebuju, lepší je čistý design. Jsem názoru, že ukazatel nátahu hodinky designově degraduje. Je fakt, že čistý styl je nejlepší i když na druhou stranu ukazatel rezervy nátahu má taky něco do sebe. Mě by se líbilo, kdyby tam rezerva nátahu byla zakomponovaná stejně jako u Cocktail Time. Je to takové nenásilné a míň rušivé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února (upraveno) na ja, mně jen bezděky napadlo, když se dělá průhledné dýnko, tak to může být zezadu ne?? To sice G-Seiko nemají, ale co kdyby. Technicky jsem to nezkoumal, jen že to asi teoreticky lze když tam je i vpředu nějaká osička. A nemusí to být s ručkou, stačí barevný terčík podle polohy. Upraveno 7. února uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Ono by stačilo trochu pohledat. Modely GS s novým 5 denním SD mají rezervu zezadu. Rezerva zepředu je na ostatních modelech tradiční a patří mezi trade marky. Zezadu například Grand Seiko Evolution 9 Collection SLGA019G Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Vypadají moc dobřeUž moc dlouho uvažuji o GS a pořád né a né se rozhýbat k činu.Jen bych měl problém si vybrat,fakt mají mnoho krásných kousků.Tento tedy nemá chybu, klidně bych tedy oželel datumovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února @eloga krom toho co uvedl Prischera tak má zadní rezervu i manuální Springdrive (např. ref SBGY003 a jiné). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února ok, díky za info, ovšem mně by to vyhovovalo i na jiných modelech než je jen GrandSeiko. V každém případě mi to potěšilo, že bych si dokázal vybrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Rezerva chodu je vyborna funkce hodinek, ktera dle me kazi vzhled ciselniku u takovych hodinek jako jsou GS. Naprosto chapu toto umisteni u ucelovych nastrojovych pracovnich diver modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února nove v 38mm puzdre SBGH341 a SBGH343 https://www.fratellowatches.com/grand-seiko-introduces-the-62gs-in-a-38mm-size-with-dials-inspired-by-cherry-blossoms/?utm_source=WeeklyNewsletter&utm_campaign=3e6d1983cb-RSS_EMAIL_MAILCHIMP_AUTOMATED_BIWEEKLY&utm_medium=email&utm_term=0_b515b4ef06-3e6d1983cb-124152902 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se